עד כמה שאני יודע הוא כבר התעורר וגם מדבר לעיתים תכופות אך הוא הפך לבן אדם תלותי, סיעודי, שמוגבל בכמעט כל דבר שהוא עושה.
נכון וכולנו מקווים שהוא יחזור לעצמו ולא יהיה תלוי באחרים. אתה בטוח בקטע הזה שהוא מדבר?כי זה פעם ראשונה שאני שומע על זה.
מני לוי כבר מזמן התעורר, הוא שומע, רואה ומבין הכל מסביבו אך הוא לא מדבר. כולנו בתקווה שביום מן הימים הוא יקום על הרגליים ויחזור לדבר.
אני בעצמי שמעתי אותו אומר כמה מילים בודדות, אך מן הסתם משפטים זה לא. אם אתה מחשיב את "אמא אני רעב" כאדם שמדבר אז כן הוא מדבר, לנהל איתך דיון מעמיק על מצב הכנרת בארץ, ספק אם הוא יכול. הוא פשוט הפך לבן אדם עם פיגור, כך הוא מתנהג וכך הוא מדבר.
אחרי ה2:3 שלנו על בני סכנין בשבוע שעבר בגביע הטוטו, הפעם הגיע 0:4 גדול על אשדוד. עם החיזוקים המתאימים נרוץ חזק בצמרת. ובנתיים נתניה מאשרת שמכבי, ביחד עם הפועל, הציעה 100 אלף דולר על פרנסמן עבור עונת השאלה עם אופציה לקניית כרטיסו בקיץ. http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...D=63621&lang=HE כמו כן, בהנהלת אשדוד אמרו שהסיפור עם דוד רביבו יכול להיגמר מהר מאוד והוא יכול לעבור למכבי והם לא מבינים למה העניין מתעכב.
תגידו מישהו יודע איך פרנסמן בתור קשר אחורי? הוא שווה משהו? כל העניינים מתעכבים מהסיבה הפשוטה - כסף. כרגע כל עוד גולדהאר לא הביא כסף ביד לנמני אתה לא יכול להתחייב לשחקן ואף אחד לא ירצה להתחייב לכל אחד כך שעדיין למרות המכירה יש קשיים וזה אחד מהם.
http://www.uploadfileyou.com/files/e67b5qvvhv76i0lhao9r.Xxx על פי פרסומים שונים בתקשרות, דוד רביבו, קשרה של מועדון ספורט אשדוד, כנראה בדרכו למכבי תל אביב. הקשר בן ה-31, שבעונה שעברה כבש 11 שערים ובישל עוד 13, היה מחוזר מתחילת הקיץ על ידי הקבוצה הצהוב, והוא כנראה יגיע לשם. מי שכנראה יעזוב את קריית שלום, הוא הקשר הצרפתי-יהודי ג'ונתן אסוס, שיעשה את הדרך ההפוכה אל עבר הקבוצה מעיר הנמל. גם ביאובן פרנסמן מועמד ללבוש צהוב שנה הבאה, ומכבי הציעה עליו 100 דולר עבור עונת השאלה, כשכול מה שנשאר זה הסכמה של יאמר על המהלך.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.63708.html לא ידעתי איפה לשים את זה. ואפילו מה להגיד אין לי. ד"א, יש סירטון למעלה.
בטח הוא יחרטט משהו שבשנת 2009 האנרגיות שינו כיוון וקרו דברים שלא היה ניתן לחזות מה אתם לא מכירים אותו ?
אם הם היו מספיק טיפשים לתת לו את הבמה הזאת בחינם לפרסם את השטויות שלו הם יכולים לבוא עכשיו בטענות רק לעצמם על הטימטום שלהם ואולי גם לתבוע את עצמם בהזדמנות הזאת.