אתמול בערב הייתי בפאב של חבר בראשון,שפ הפאב אידיאה,פאב שאני בטוח מוכר לתושבי העיר ומאוד מומלץ למי שאינו מכיר, בכל אופן,יש שם קוזל מהחבית,בירה צ'כית, מי שלא אוהב מרירות,זו בירה מתוקה משהו,כמו בירה שחורה אבל עם אלכוהול,לא רע בכלל. אפשר למצוא אותה מהחבית גם בפוגי בכפ"ס.
פאב שכונתי ותיק וידוע. פעם הבאה שאתה מבקר בעיר היין, תקפוץ באזור התעשייה לפאב שנקרא Poc-Na , שירות ביתי וחמים ,מחירים סבבה והכי חשוב, פאולנר מהחבית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
הtop 5 שלי- אמסטל אסטרלה דאם המבורג לגר בקס וויינשטיפן נ.ב אם מישהו מכיר פאב בארץ עם אמסטל מהחבית אני אשמח לשמוע.
אתמול בערב שתיתי עם כמה חברים בירה שנקראת BOLIARKA, זו בירה בולגרית. בכל מקרה, בירה שחורה מאד טעימה, (אני לא חובב גדול של בירה שחורה, אבל לקחתי את הסיכון) וזולה (קניתי 6 פחיות ב-20 שקל). מומלץ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
טעמתי בחופשה בכרתים 2 בירות חדשות לי, אמסטל שאיכשהו לא יצא לי לטעום ואלפא שזו בירה יוונית שהולכת טוב שם. האמסטל לא רעה בכלל, אני אפילו אהבתי, מהבירות ה'מסחריות' כמו הייניקן, קרלסברג וכו' היא עומדת בכבוד בראש הרשימה מבחינתי. והאלפא על הפנים, לא מבין איך היוונים אוהבים את זה. מצד שני הם גם אוכלים שווארמה עם יוגורט, אז למה כבר אפשר לצפות...
שווארמה עם יוגורט זה תענוג. גם בטורקיה יש להם מאכל שנקרא איסקנדר שזה רצועות שווארמה, כאשר בצד יש יוגורט ועגבניות, דליקטס!
מצטרף לרודס בקטע של שווארמה עם יוגורט, תן לזה צ'אנס. בהקשר של אמסטל, התחילה להיעלם איפשהו בימי לימודיי התיכוניים, ככה בלי התראה, הולכת חזק מאוד באירופה, באנגליה קל מאוד למצוא אותה בפאבים, גם בבולגריה וגם בוינה אני זוכר כמה שהגישו (בברלין לא אבל הגרמנים כמעט לא שותים תוצרת חוץ), בירה סבבה ומאיזשהי סיבה בארץ הפסיקו למכור אותה.
לא יודע... השילוב הזה כנראה אף פעם לא יתחבר לי כמו שצריך. הגירוס של היוונים זה נהדר, כמו שווארמה רק בלאפה קטנה עם עגבניות ובצל, הם אלופים בזה. היוגורט הורס!
אולי בגלל שזה לא כשר, זה קצת נראה לך לא אכיל. אבל שתדע לך, יוגורט עם בשר ואורז זה שילוב נהדר, וזה מאכל נפוץ אצל ערבים.
כשרות זה לא הצד החזק שלי בוא נגיד ככה... אני 'לא בדיוק' קרוב לדת, זאת לא הבעיה. השילוב הזה פשוט נראה לי לא טבעי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שווארמה עם טזיקי זה דליקטס! לא יודע מה איתכם, קרלסברג בבקבוק של שליש היא הבירה הכי טובה שיש בבקבוק. בחבית יש לזה טעם של שטן.
אני אוכל את השווארמה עם היוגורט כאן בגרמניה והוא מגיע בצורת רוטב שגם קצת מתובלן אם אני לא טועה. בנוסף גם יש רטבים אחרים כמו שום או חריף וביחד זה יוצר משהו שבהתחלה היה קצת מוזר, אבל שמתרגלים זה משהו משהוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אכלתי את השווארמה עם השום ליד אלכסנדר פלאץ, דליקטס!!! בביקור הבא שלי בברלין אני לא מוותר על זה וגם לא על איזה Currywurst ! http://www2.unil.ch/checkout/wp-content/uploads/2009/02/currywurst.Xxx