ובמה נראה לך שאני מפקפק?! השבוע הפורום שבר את כל השיאים בחוסר הבנת הנקרא. לרומא יש אוקקה חדש בשם דיימה לואי ג'רום, הפעם מסנגל. החלוץ הצעיר יצטרף לפרימברה ואם ירשים יקבל חוזה מקצועני.
כנראה שקראתי משהו שלא היה רשום, זה קורה לי לפעמים כשאני קורא מתוך חצי שינה. http://www.liverpool-il.com/forum/images/smiles/icon_redface.Xxx אם אפשר להעלים ראיות זה יהיה נחמד.
בתחילת השנה רומא רצו את רוד וניסטלרוי. ההצעה עומדת עדיין בתוקף? ומה קורה עם שבצ'נקו הוא החליט כבר לעבור לרומא?
מאיזה טעויות הוא למד? אנדראולי לא שיחק במשחקי הידידות הראשונים בגלל המנוחה שקיבל אחרי הטורניר בנבחרת (כמו גם מוטה, דה רוסי, באפטיסטה) ולא שיחק מול גנט בגלל שלא היה כשיר למשחק. עוד ספאלטי אמר שהוא לא מושפע מהנעשה בחלון ההעברות וירכיב כל שחקן שנראה לו לנכון, רמז חד למכירות נוספות.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx Romanews: INDISPONIBILI: Doni, Aquilani, Cicinho, Perrotta, Juan, Cerci. IN DUBBIO: Vucinic, Baptista, De Rossi, Motta, Andreolli, Menez. PROBABILE FORMAZIONE (4-4-2): Artur, Motta, Mexes, Riise, Tonetto; Taddei, Brighi, Pizarro, Guberti; Okaka, Totti. אגב, גם ווצ'יניץ' ישב על הספסל. האם גם זאת הייתה טעות של ספאלטי לעלות את אוקקה בהרכב ולא לסכן שחקן שלא התאמן (בדיוק כמו אנדראולי) ימים לפני המשחק בגלל כאבים?
הוא היה בספק לא עקב פציעה, אלא כי לא שותף במשחקי האימון. לדעתי, כפי שכבר טענתי, היה עדיף לתת לו לשחק על חשבונו של ריסה גם בלי דקות במשחקי אימון. גם, לפני המשחק מחר היה אפשר לכתוב לו בספק כי אין לו אף דקת משחק הקיץ, אבל עובדה ספאלטי אומר שישחק.
גם אם לא ערך אימונים באותו שבוע בגלל סיבה כלשהי ולא בגלל שלא היה כשיר (מה שכמובן לא נכון), אתה רוצה להציב בלם(!!!) שלא התאמן עם שאר הקבוצה בהרכב במשחק מוקדמות ליגת אירופה? זה לא משחק ידידות ולא משחק במנג'ר בו דבריך ישמעו הגיוניים, בקבוצה מקצוענית שחקן שלא מתאמן עם שאר הקבוצה, לא יכול לפתוח בהרכב של משחק רשמי, זאת הסיבה שגם מנז לא לקח חלק באותו משחק וגם אז אף אחד לא הרים גבה. אחרי המכירה של אקווילני התחילו לצוץ שמועות חדשות. הפעם רומא מעוניינת באנג'לו פאלומבו שמוערך על ידי קבוצתו ב8 מליון יורו!!. רומא תנסה להכליל את צ'רצ'י בעסקה כדי להוריד את המחיר הגם ככה נמוך. שמועה אחרת מדברת על השאלה של רוד ואן ניסטלרוי מריאל מדריד.
זה פשוט מצחיק המחירים של השחקנים האטלקים היום אם באמת פאלומבו שווה 8 מליון יורו חובה לקנות כבר הפסדנו את רוזינה אם בכלל ההינו מעונינים בו אבל עדיין חובה לקנות מהכסף של המכירה של אקוולאיני אופציית השאלת ואן וינסטלרוי לא תפתור לנו את בעיית את החלוץ לשנים רבות עדיף כבר להשקיע באוקקה מה עם צ'רצ'י אני זוכר דברו עליו על פונטציאל גדול מה איתו? מה עם המכירה אין התקדמות?
זה באמת מחיר שערורייתי, מקווה שיש אמת בדבר. אלה בדיוק המילים שלי על בטיסטוטה בזמנו, רק שאז טענתי שרק רכשנו את מונטלה בסכום גבוה וחייבים לתת לו את הקרדיט. אני מאמין שאין צורך לציין מה תרמה הרכישה ההיא. ואן ניסטלרוי הוא ההבדל בין עוד עונה נחמדה לתואר, לא ההנהלה ולא אוהדיה יכולים להרשות לעצמם לדחות חלוץ בסדר גודל כזה. ואם כבר הזכרת את אוקקה, ההתעקשות של ספאלטי להוציא מים מהסלע הזה גורמת לי להעריך את המאמן שלנו פחות שגם ככה לא נקי בעיניי בעניין אקווילני.