אחרי ההצגה של הפועל ת"א באה ה'הצגה' של הקבוצה שלי. מבחינתי השאננות והיהירות של הציבור הישראלי מקבל עכשיו פרס אדיר. אנחנו לא לומדים!
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx מעניין לראות מה הוא יגיב... מגיע לאלישע לוי. רק בשביל לראות את הפרצוף שלו אני רוצה שהם יושפלו.
אלישע לוי תתפטרררררררררררררררר מאמן גרוע לא מתאים לצמרת, ויעזוב את חיפה ביזיון של מאמן....3-0 לקבוצה מקזחסטן ביזיוןןןןןןןןןןןןןן ועלאק אנחנו מקום 6 בעולם סליחה על העצבים אבל אין מה לעשות אלישע לוי תתפטררררררררררר
מה אתם רוצים מעומר? מכבי חיפה התפרקה בדיוק כמו בית"ר בקראקוב - בלי סיבה ובצורה בזוייה. אין שום ספק שמכבי חיפה הייתה צריכה לעבור את אקטובה, אבל יש לי הרגשה שהירוקים עוד יחזרו למשחק.
תגובתי: שמחה אדירה בבית. וברצינות: אתם ראיתם את הגולים האלה?! שער ראשון דוידוביץ' נטו. שער שני שחקן עומד לבדדדדדדדדד על 10 מטר מהשער. שער שלישי דוידוביץ'. עוד מישהו חושב שהכדורגל הקזאחי כזה טוב? זה לא גמור, חיפה עוד מסוגלת לעשות 3:4.
מה זה "צריכה"? מי לעזאזל ועל סמך מה קבע שחיפה יותר טובה מאקטובה? חיפה קבוצה חלשה מאד, רואים את זה גם בסגל שלה וגם בצוות האימון שלה. מבחינת ישראל, חבל שהפועל לא משחקת במקומה... אבל העיקר שכולם דייגים. חוץ מאיתנו כמובן.
ברקוביץ' מבקש חילוף לשוא,החילוף יגיע רק בדקה ה62 שרפאלוב יצא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
בטוח שלא חושבים שהכדורגל הקאזחי טוב, רק חושבים שהכדורגל בארץ שואף לאפס וכל עוד זו לא ליגה חובבנית אתה לא צריך לזלזל בקבוצה שנגד חיפה.
אלישע לוי ליצן, אבי היום אנחנו רואים שהשחקנים ליצנים והגיעו שאננים למשחק. איפה יניב קטן? הוא צריך להיות המנהיג, לא? דווידוביץ'? הוא התחיל עם הביזיון הזה. אני פשוט לא צריך לכעוס כי זו בדיוק מה שווה הכדורגל שלנו. החגיגות של שכטר ודה סילבה, השאננות היום, לוזון עם הפחתת נקודות בשביל 'ליצור מתח'. בעוד חצי שעה נפתח באנסחדה משחק יותר חשוב. אפילו אם מכבי חיפה מנצחת 4-3 יעקב שחר צריך מחר להעיף כמה שחקנים. מבחינתי שלא יקנו שחקנים חדשים, אבל עדיף שדווידוביץ' וקטן יתאמנו כמה שבועות עם הנוער. הם מבחינתי הראשונים שצריכים לקבל על הראש. הדרך עוד היתה סלולה לגביע האלופות, אבל לקבוצה הזאת לא מגיעה. חבל, אבל זאת הרמה בארץ. 3-1...עד לחצי 4-1 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx כולם הולכים עכשיו כמו משוגעים קדימה...