ריאל מדריד 10\2009: די מריה ופדרו לאון חותמים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏10/7/09.

  1. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,633
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    להתראות, הצייד

    http://img40.imageshack.us/img40/5774/92289497.Xxx

    אני חייב להגיד שמהיום שנרכש, לא הייתי בטוח שהונטלאר יחזיק מעמד הרבה זמן בקבוצה. הייתי שמח נכון לרגע החתמתו, שכן מדובר בפוטנציאל גדול מהליגה ההולנדית, ולריאל היה חסר חלוץ נוסף אחרי הפציעה המאכזבת של ואן ניסטלרוי. אבל ידעתי שבקיץ, גם אם הונטלאר יהיה בסדר – הקבוצה תרצה לרכוש חלוץ נוסף ומעמדו בקבוצה יהיה לא גבוה במיוחד. אי-אפשר לומר שהונטלאר קיבל באמת מספיק צ'אנסים.

    אי-אפשר לומר שהונטלאר נכשל בריאל מדריד. להבקיע שמונה שערים בעשרים משחקים, בליגה חדשה וקשה הרבה יותר ממה שהוא שיחק עד עכשיו, כשהקבוצה שלו מתקשה להציג כדורגל טוב ולשמור על יציבות – זה מאזן לא רע. אבל חשבתי שהונטלאר הוא שחקן טוב יותר. בספרד היו לו הרבה מינוסים. הוא לא הצליח לנצח באף מאבק פיזי. הוא איבד כדורים פשוטים במסירות כושלות על שני מטר. הוא היה איטי ובקיצור – מחוץ לרחבה הוא כמעט ולא נתן לנו דבר. הוא גם לא יכול להיות היורש של ואן ניסטלרוי כי אין לו את האיכויות לכך. היו לו שערים יפים מאוד כמו בדרבי נגד אתלטיקו – סיבוב נהדר על הבלם(עזבו את זה שהיה נבדל) וגם ההקפצה הנהדרת מעל השוער של בילבאו במתפרצת במחצית השנייה, וגם השער הראשון הראה חדות רבה, אבל שוב – חשבנו שהמוצר מעט יותר איכותי. חבל שלא זכינו לראות אותו מבקיע במספרת. בהולנד כמעט כל שבוע הוא היה מבקיע בפוזה אחרת.

    הייתי בעד מכירתו של הונטלאר במידה ויבוא דויד ויאה, גם בגלל החסרונות של הונטלאר, והן בגלל ההערכה והחיבה העצומה שיש לי כלפי ויאה, שהוא אולי החלוץ הטוב בעולם היום. מי שהגיע בסופו של דבר במקום הונטלאר זהו בנזמה – שחקן שהוא כן בסימן שאלה ויכול להתברר כחוסר הצלחה, כך שזה מעמיד את הוויתור על הונטלאר בעמדה אולי לא נוחה. אני בכל מקרה מאחל לו בהצלחה בבונדסליגה. רציתי שהוא יגיע למילאן – למרות תקופת היובש – מועדון גדול ומכובד ששיחק בצ'מפיונס, אבל אני מקווה ששטוטגארט לא תיהיה המועדון הכי גדול שהוא יגיע אליו בקריירה.


     
  2. avdz7 Member

    הצטרף ב:
    ‏1/4/07
    הודעות:
    3,464
    לייקים שהתקבלו:
    436
    שחקן סימפטי ביתר. נתן את הגולים שלו כששיחק.
    סקורר נהדר ואני מקווה שהוא יפרח בקבוצה החדשה שלו.
     
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏29/5/05
    הודעות:
    21,635
    לייקים שהתקבלו:
    300
    מין:
    זכר
    ארז, התנאי האחרון לביצוע העיסקה היה הפיצויים שהונטלאר דרש מריאל והוא לא היה מוכן לוותר על זה.
    קרי אם המידע של המארקה נכון, אז הם הגיעו להסכמה, מה שאומר פיצויים להונטלאר (הוא דרש 5 מיליון יורו).

    ואין עדיין אישור רישמי לא באתר של ריאל ולא באתר של שטוטגארט, ככה שצריך להמתין.
     
  4. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,633
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    שער המארקה:

    http://img169.imageshack.us/img169/2571/g0723.Xxx

    * עידכון לא צפוי בגיזרת הונטלאר - בעודינו מחכים לאישור הרשמי, העברתו לשטוטגארט עדיין לא נסגרה. השחקן שבר במפתיע את ההסכם עם הקבוצה הגרמנית ולפחות בינתיים אין התפתחויות.
    * צ'אבי אלונסו הולך בדרכו של ריברי - פציעה מוזרה מנעה ממנו לשחק אמש עם ליברפול במשחק נגד נבחרת תאילנד.
    * ריאל הביעה נכונות למכור את היינצה למארסיי ויש ביניהן סיכום כספי, אך מה שמונע את ההעברה זה השכר הגבוה שמרוויח הארגנטינאי - 4.2 מיליון יורו לעונה.
    * פלגריני לא מרוצה מגאראי והסיכויים שיישאר בקבוצה מאוד נמוכים. במארקה אף צויין שפלגריני רוצה 'להחליף' אותו, אולי הוא מתכנן לרכוש עוד בלם(או מגן - ואז ראמוס עובר למרכז)
    * המועדון ישלם 4 מיליון יורו עבור גראנרו.

    -----------------------

    אני אגיד לכם את האמת - אז כשעדיין עוד אין מגן שמאלי שהגיע, לא הייתי משחרר כל-כך מהר את היינצה. מדובר במהלך לא נכון מבחינתינו. אני עדיין מקווה שמרסלו לא יהיה המגן השמאלי שלנו, ומיגל טורס אומנם בסדר, אבל אם לא מגיע אף אחד אחר - אז שהיינצה יישחק באגף שמאל. קודם צריך להביא לו מחליף(לא מובן לי למה שום דבר לא זז עם ארבלואה כבר הרבה זמן - הוא לא אמור לעלות הרבה, בניגוד לאלונסו), ורק אחר-כך למכור אותו. הצרפתים יסכימו לחכות.
    כמו שהיינצה יימכר בגרושים, כך גם גאראי לפי דעתי, כך שאני לא מבין את הדחף של פלגריני להיפטר ממנו, כל-כך מהר, באמת שלא. הוא צריך לקבל יותר צ'אנסים ויהיה אפשר לשחרר אותו יותר מאוחר. אני כבר אמרתי שלדעתי הוא לא נופל מאלביול.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/7/09
  5. SANTYAGO Member

    הצטרף ב:
    ‏23/1/09
    הודעות:
    9
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חבר'ה שלום, אני נוסע בעוד חודש בפעם הראשונה לספרד, ואהיה גם באסטדיו סנטיאגו ברנבאו בגביע הברנבאו נגד מילאן. אשמח לקבל חוויות/רשמים/טיפים/ עצות. בכל התחומים מלון, נסיעות, אתרים. בפורום או במייל yaakov401@gmail.com .
     
  6. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,633
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    המארקה:

    http://img223.imageshack.us/img223/3701/g0724.Xxx

    אסטבן גראנרו שחתם בריאל מדריד לארבע עונות וויתר על 800 אלף יורו - "לשחק בריאל מדריד זה הרבה יותר חשוב מאשר הסכום הזה". עוד מגראנרו:"גם אם היו מציעים לי לוותר על יותר כסף כדי לחזור - הייתי עושה זאת. הקבוצה חשובה לי. אני להוט לשחק עם השחקנים הטובים ביותר וכריסטיאנו הוא מספר 1 בעולם. ברמה האישית - אני רואה את עצמי מסוגל להפוך לשחקן משמעותי בקבוצה. אלחם כדי להיות בהרכב".
    * דני פארחו יחתום היום רשמית בחטאפה. פרטים נוספים(האם הוא יושאל או יימכר) - טרם פורסמו.
    * הקבוצה לא תרכוש שחקנים חדשים עד אשר תמכור כמה. בקבוצה מחכים להתפתחויות.
    * לשטוטגארט נמאס להמתין להונטלאר והיא משנה כיווון - כעת המטרה היא אלברו נגרדו, שגם צפוי להיות זול יותר במעט.
    * ליברפול הורידה את מחירו של צ'אבי אלונסו מ-40 מיליון ל-36 מיליון יורו, אבל נראה שהמחיר עדיין גבוה מידי בשביל ריאל מדריד.

    אתר האס מפרסם שאוהדי ליברפול פנו לאלונסו בבקשה שלא יעזוב, ואלונסו הגיב להם - "קשה לי להתחייב שאשאר בליברפול".
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/7/09
  7. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    שחקן אידיוט שהולך לגמור את הקרירה שלו, במקום להיות שחקן הרכב בחטאפה ואולי לקבל זימון ראשון לסלקסיון, הוא מוותר על כסף ועוד הולך להיות שחקן מחליף שיחפש מקום בהרכב, למרות שאין לי סיכוי להכנס להרכב לעולם, הוא מיועד בתור קיצוני, בותפקיד שלו כבר יש את סניידר, רובן, רונאלדו, איפה בדיוק הוא יוכל להשתלב פה? אפילו לרובן אין מקום בהרכב כרגע בריאל, החלטה הזוייה ומטומטמת של גרנרו שירקב בספסל, דבר שיפגע בו מקצועית ולא יתן לו שום סיכוי להכנס איכשהו לסגל של נבחרת ספרד במודיאל בשנה הבאה.

    אני פשוט נדהם מהטימטמום של השחקנים האלה, שהעיקר לשחק בריאל מדריד, ולהרקב על הספסל, מאשר להיות בקבוצה כמו חטאפה ולהיות שחקן מפתח. כל כך מעצבן ואידיוטי.
     
  8. Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה באמת לא מצליח להבין ? לא שאני בעד אבל זה אחד הדברים היותר נורמטיבים ששחקן צעיר יבחר לעשות.
    החשיפה שהוא יקבל במשחק טוב אחד שלו או בדקות שהוא יקבל, או הבמה האירופאית שקבוצה בסדר גודל של ריאל יכולה להעניק לו, היא לפעמים יותר והרבה.
    החלום על להצליח בקבוצה גדולה הוא משהו שקשה לוותר עליו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/7/09
  9. Ohad_Glr Member

    הצטרף ב:
    ‏5/1/07
    הודעות:
    1,280
    לייקים שהתקבלו:
    108
    במקרה של גרנארו אני מאמין שזה לא החלום להצליח בקבוצה גדולה, אלא החלום להצליח בריאל מדריד.מדובר מבחינתו בהגשמת חלום והדבר הכי גדול בקריירה.
    נכון שבתור אוהדי ריאל מדריד אנחנו לא כל כך מכירים את זה ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) אבל ככה זה עם שחקני בית.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/7/09
  10. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    אם הוא לא היה עובר לחטאפה, גם את לא הית מכירה אותו תאמיני לי. בריאל מדריד אין לו סיכוי להצליח כי הוא יהיה במקרה הטוב אופצייה שנייה מהספסל, אנחנו בשנת מונדיאל והוא איבד את הסיכויים שלו להיות בסגל למונדיאל בשנה הבאה- במקום שהיה הולך לויאריאל שהתענינה בו מאוד, עוד קבוצה אם שאיפות, נכון לא ריאל מדריד אבל העיקר לקבל הרבה יותר דקות ואם סיכויים הרבה יותר גבוהים להיות בהרכב.

    ריאל מדריד קבוצה שמשתמשת בצעירים שלה לעיסאות והאינטרסים שלה, מתי בפעם האחרונה שחקן צעיר הצליח בריאל? אינה דני פרחו עובר לחטאפה, לא סופרים את הצעירים בכלל, לא נותנים להם הזדמנויות.
     
  11. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עמי, אני מנסה לא להגיב בעניין גראנרו כי אני לא אובייקטיבי בכלל אבל למה העלת את פראחו?. השאלה של פראחו היא מבורכת, מדובר בשחקן כשרוני שלא ייזכה בכלל לדקות בריאל מדריד ועדיף שכמו שעשו גרנארו, דה לה רד ונגרדו - יעבור לחטאפה ויחזור במידה שיוכיח שיש לו מקום בקבוצה.
     
  12. riquelme1 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/04
    הודעות:
    10,087
    לייקים שהתקבלו:
    343
    הבעיה שגם גרנרו בדיוק כמו פארחו צריך לשחק, ובריאל מדריד הוא יהיה שחקן רוטציה שיקבל פה ושם 10 דקות משחק למקרה שרונאלדו או רובן התעייפו.

    אני יודע שאתה לא אוביקטבי, כי גרנרו הוא מדרידסטה ותמיד טוב שיש שחקני בית, אבל לגרנרו זה פשוט החלטה מקצועית גרועה.

    הדוגמא הכי טובה היא חואן מאטה, שאם כל הכבוד שהוא גדל בריאל הבין שאין לו סיכוי לשחק, עבר לולנסיה קיבל הזדמנויות, היום הוא שחקן הרכב בולנסיה ושחקן סגל נבחרת ספרד, אם הוא היה ממשיך לריאל אני מבטיח לך שהוא לא היה בנבחרת ספרד והיה בקושי משחק. זו החלטה חכמה, אם כל הכבוד לאהבה לקבוצה, ההצלחה האישית הרבה יותר חשובה.

    למשל חאבי גארסיה קשר אם פוטנציאל אדיר ששיחק בכל הנבחרות הצעירות של ספרד, הושאל לפני שנתיים לאוסאסונה, חזר ובסוף נמכר, או למשל נגרדו שחזר לריאל רק בשביל שיהיה קלף להבאת צ'אבי אלונסו, זה התייחסות מגעילה לשחקנים הצעירים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/7/09
  13. Peaceful Flower Member

    הצטרף ב:
    ‏21/4/08
    הודעות:
    146
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גראנרו הוא קשר מרכזי, לא שחקן אגף.
    וזאת עמדה שריאל באמת חייבת לחזק, בנוסף לגאגו והדיארות. יש גם את ואן דר וארט וסניידר שהם גם קשרים מרכזיים, אבל הם נוטים יותר להתקפה.
     
  14. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם לדעתי גרנרו יתפוקד באמצע ולא בצד. נחכה ונראה. אנחנו יכולים לטחון על זה שעות, השאלה מה עובר בראש של פלגריני. הכל עד אז זה ספקולציות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/7/09
  15. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    מאטה היה מגיע להרכב בריאל אם לא היה עוזב, וככה גם שחקנים כמו אינייסטה ומסי אם היו גדלים במועדון.