סלבי משעמם לך? ובהודעה הראשונה של הדיון אני פירסמתי את התמונות של החולצות. הנה תלבושת החוץ כאשר השלישית היא הלבנה: http://i44.tinypic.com/vq2lub.Xxx
יש שינויים במספרים של כמה שחקנים: שיי גיבן ישחק עם הספרה 1 אחרי 37(Gunnar NIELSEN). וויין ברידג' ישחק עם הספרה 3 אחרי 25. סטויארט טיילור ישחק עם הספרה 12. רוקה סנטה-קרוז ישחק עם הספרה 14. גארת' בארי ישחק עם הספרה 18. קרלוס טבז ישחק עם הספרה 32.
http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/46059000/Xxx/_46059164_tevezshirt466.Xxx זה רק אני או שמארק יוז דומה לקלאודיו רניירי, ביותר מאשר רק המראה החיצוני? אגב, החולצה החדשה מאוד יפה. בתכלת ובצווארון יש משהו רטרו.
הפתעה גדולה! סיטי חטפו ברגע האחרון גם את ולנסיה. :aaa12: אה, רגע.....סליחה - הם בעצם קנו את העיר ולנסיה (ועוד כמה מדינות קטנות) מסכים לגבי החולצה, פשוט מחזיר אותי לילדות - נפלא (או במילים אחרות הלכו לי עוד 50 פאונד)
תגיד אתה גנוב ? ויקיפדייה ? כל אחד נכנס לשם ומוסיף מה שהוא רוצה עד שזה נמחק... אתמול ראיתי שם שלאשלי קול יש שלוש רגליים ואוהדי טוטנהאם הוסיפו על סול סקאמבל עוד כמה פנינים.
האמת,לא האמנתי שסיטי תתחזק עוד בחלק הקידמי ועוד תביא את אדבאיור. לגבי טרי,הוא מסוג השחקנים שבשנים האחרונות של הקריירה ישחק רק על הניסיון וקריאת המשחק והאומץ כי מהירות כבר לא תהיה לו. אין לו את הגוף של לדלי שיכול לשחק ולרוץ מהר גם ללא ברכיים או של כל בלם שחור שידוע שיש להם יתרון בקטע הזה. אני לא בטוח שזה נכון מצד סיטי להביא את טרי בגיל 30 בכל כך הרבה כסף ומצד שני זה לא כסף בשביל הבעלים של סיטי. אני שומע קצת קפיצות מעל הפופיק אצלכם ומזכיר לכם שכדאי לכם להוריד ציפיות ולנסות דבר ראשון לראות את וומבלי ולא כתיירים שבאים לסיבוב. קודם להגיע לשם ואולי גם לקחת שם איזה גביע ואז להתקדם לאט לאט. אחרי הכל יצטרכו לשחק 11 שחקנים על המגרש ושם יש עוד קבוצות בליגה הזאת שתצטרכו לעבור. שוויע שווייע או לאט לאט או יוואש יוואש בטורקית או דלה דלה בתימנית מדוברת.
נראה לי ריירת על כל הקלטות של החסר סחוס עד שאיבדת לחלוטין קשר למציאות. "לא נכון להביא את טרי עבור הסיטי". אם אי פעם היה משפט שחייב בדיקת אחוזי אלכוהול / שרידי גת בדם - אז זה זה... ברור, ג'וני יקר לאללה. עדיף להביא בשמינית מהכסף את דוסון. או מקסימום לתת לדאן עוד צ'אנס. אולי ליד שחקנים יותר גדולים הוא לא יתרגש כל כך מהצל של עצמו. יאללה, שיגיע כבר אוגוסט. פוצצתם לי את המוח עם הפנטזיות שלכם. גם אתם וגם אתה.
אדבאיור עבר את הבדיקות הרפואויות ויחתום ברגע שיגיע רשיון העבודה שלו. עם אדאבאיור, לדעתי סנטה קרוז ירד לספסל, טבז ואדבאיור יהיו החלוצים הפותחים.