בלי צ'אבי לידו הוא לא יספיק בתור 50-50 ליד קשר אחורי. צ'אבי ואינייסטה משלימים את היכולת ההתקפית וההגנתית אחד של השני.
איזה בולשיט. למה, דקו-צ'אבי לא היו צמד מדהים? איניסטה-דקו לא היו צמד מדהים? כל מה שהשחקנים האלה צריכים זה שחקן אחורי נורמלי וחכם כמו טורה והם מסודרים, גם לבד. נכון שהם משלימים אחד את השני, אבל גם בלי צ'אבי איניסטה יככב, וגם בלי איניסטה צ'אבי יככב.
וזה למה? כי יש שחקן מאחורה שידע לסגור בצורה מעולה ולחפות על מה שקורה...ובעיניי מהטובים בעולם הוא מסצ'ראנו בעוד שלמעלה הוא עוד אמר גאטוסו וצחק עליי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
וואלה חבל שי אפשר להביא פה נקודות איכות, דור אתה עושה עבודה מעולה מזל לפורום הזה שאתה כאן, תכתוב יותר בספורטאנטר. לדעתי עונה הבא ריאל תהיה קבוצה ענקית בטוח שיגיע קשר 50/50 ועוד שחקן הגנה, שיעשו את ריאל לקבוצה כמעט מושלמת לדעתי זה יכול מאוד להתחבר ופלגריני לדעתי האדם הנכון. אני די בטו שד'אגוסטינו זה סתם התעניינות של ריאל והם בודקים עוד אפריות לפני שהם משלמים סכומים גדולים על אלונסו, יש עוד הרבה זמן לסיום חלון העבורת וגם יש עוד הרבה זמן לרכוש קשר 50/50 ברמה גבוה, לדעתי זה העמדה שרכישה טובה בה תעשה את ריאל מסתם קבוצה טובה לקבוצה ענקית שיכולה לזכות בכל התארים, לכן לא צריך להמהר ברכישה הזאת וצריך לעשות באותה בחוכמה ובניהול משא ומתן נכון. אני בטוח שנראה בריאל קשר 50/50 ברמה גבוה לדעתי אפילו עד סוף החודש הזה.
מצטער אם חשבתה שצחקתי עליך. אני חושב שמסצ'ראנו לא כל כך טוב וזאת זכותי זה לא נושא לדיון . זכותכה לחשוב שמסצ'ראנו טוב יותר מגאטוסו אני לא מתווכח. -------------------------- אתה אומר שצ'אבי משלים את אינייסטה והאחרון את צ'אבי. אותו דבר אני יכטל להגיד לך שלאס ישלים את השחקן שיגיע , והשחקן שיגיע ישלים את לאס. אותו דבא פשוט נראה אם זה ככה אם לא אני יגיד שטעיתי.
מארקה: * צ'אבי אלונסו לבניטז: "תן לי ללכת לריאל מדריד". * ריאל מדריד לא הגיע להסכמה עם אודינזה עבור שירותיו של שד'אגוסטינו. הקבוצה האיטלקית דורשת כ-25 מיליון יורו, סכום אשר ריאל מדריד אינה מוכנה לשלם. המו"מ בין הצדדים אינו הבשיל וכרגע נראה שהסיכויים שהקשר האיטלקי יגיע קטנים. אס: * המחיר של אלונסו צנח ל-35 מיליון יורו. אך למרות זאת, ריאל מדריד אינה מעוניינת לעלות את ההצעה העומדת על כ-27 מיליון יורו. ריאל מדריד הגישה בעבר הצעה על סך 24 מיליון יורו ולאחר מכן על סך 27 מיליון. בליברפול ציפו שריאל מדריד תעלה את ההצעה אך ריאל מדריד נשארה בעמדתה שאין צורך לעלות יותר מ-27. לאחר שמחירו של השחקן כבר עמד על כ-47 מיליון יורו, סכום אשר ריאל מדריד אינה מוכנה לשלם, היום מדווח שהוא ירד ל-35. למרות שריאל מדריד אינה נלהבת לשלם 35 מיליון יורו וליברפול אינה מוכנה להוריד עוד יותר את מחירו של השחקן, ישנם כמה נקודות של הסכמה בין המועדונים. במידה וריאל מדריד תשדרג את ההצעה ב-7 או 8 מיליון - היא תתקבל. * אלברו נגרדו התאמן אמש בריאל מדריד באימון הראשון לעונת 2009/10. למרות זאת, החלוץ אשר נרכש חזרה מאלמריה - עדיין אינו יודע בוודאות היכן ישחק בעונה הבאה. ע"פ סוכנו של נגרדו, חואנמה לופז: "85% שנגרדו יעזוב לפריימרליג", החלוץ מוערך מאוד באנגליה ומספר קבוצות מעוניינות בשירותיו. טוטנהאם וליברפול הן הנחשבות ביותר. ההצעות עבור השחקן עולות ועולות כבר הגיעו ל-20 מיליון יורו. ריאל מדריד קיוותה להכליל את החלוץ באחת מהעסקות. כמו זאת של ויאה, אמארי מאוד מעריך את נגרדו וראה בו כתחליף ראוי לויאה. גם עם ליברפול ניסתה ריאל מדריד להכניס את השחקן על מנת להוריד את מחירו של צ'אבי אלונסו. גם בספרד זוכה השחקן להתעניינות, ויאריאל ו-ולנסיה הגישו הצעות עבור השחקן. פרננדו רואיג, נשיא ויאריאל, אמר "ויאריאל תהיה טובה לנגרדו. אם ישחק בה 3 או 4 שנים הוא מסוגל להפוך לקראק". * העברתו של הונטאלר לשטוטגארט עדיין לא נסגרה. חורחה ולדאנו דיבר אמש עם השחקן במטרה לשכנע את השחקן לעזוב לאחר שהמועדונים הגיעו להסכמה טואטלית על מחירו של הונטלאר - 18 מיליון יורו במזומן ועוד שניים ע"פ מטרות. זאת ההצעה הטובה ביותר שהוגשה עד כה עבור החלוץ שנרכש בינואר מאייאקס. אבל מה שמעכב את העסקה הוא הונטלאר שאינו נלהב מהשכר שמציעה לו שטוטגארט. * עוד תיק שעדיין לא נסגר הוא של אלברו ארבלואה. השיחות עם ליברפו על שירותיו של המגן נמשכות למרות שההסכם בין המועדונים עוד רחוק. ליברפול דורשת כ-8 מיליון יורו בעוד שהעמדה של ריאל מדריד ברורה: לא משלמים על השחקן אשר מסיים את חוזהו בעונה הבאה יותר מ-3 מיליון יורו. כרגע המו"מ בין המועדונים אינו קשור לזה של אלונסו.
מצחיק שאתה אומר את זה כי איניסטה וצ'אבי שחקו במערך הזה, ולקחו את היורו. לדעתי גם דקו שיחק במערך הזה בפורטו או בפורטוגל, לא באמת התעניינתי. בכל אופן, הם מאוד שונים. איניסטה שחקן שיותר משחק על יכולת אישית, הוא היחיד מביניהם שבאמת יכול לקחת את הכדור מול הבלם באחד על אחד או על המגן באחד על אחד וזה היתרון הכי גדול שלו-האחד על אחד, השליטה בכדור. לכן הוא יכול לשחק כקיצוני\שחקן צד בברצלונה ובספרד. אי אפשר להגיד אותו דבר על דקו או על צ'אבי. צ'אבי שחקן של יותר מסירות, ניהול משחק, לא תראה אותו עובר שחקן באמצע, מידי פעם יש לו פוקסים אבל לא טוב באחד על אחד ולכן המשחק שלו מתאפיין בניהול נטו וכמה שפחות איבודי כדור. דקו הוא לדעתי השחקן המושלם מביניהם. יש לו קצת מכול דבר. הוא יותר דוחף מצ'אבי, הוא יודע לנהל משחק כשצריך ולרדת אחורה, יש לו בעיטות מדהימות (לא רק חופשיות) והוא גם יודע לעבור שחקנים כשצריך, למרות שהוא עושה את זה על יותר כוח ולא על טכניקה נטו. הוא עולה על שתיהם בכמה רמות במשחק ההגנה והלחץ שלו, ומעל הכל-הוא יודע לנצל מומנטום ומתי לדחוף ומתי להעביר את הדקות. לא ראיתי קשר בעולם שדוחף למעלה כמוהו. לא צ'אבי ולא איניסטה.
מבחינת עבודה של 50-50 צ'אבי נתן העונה את העונה הכי טובה של שחקן בתפקיד הזה ממה שיצא לי לראות בכל השנים שאני צופה בכדורגל. אולי לא אותו הלחץ וההגנה שמאפיינים את דקו(כבודו במקומו מונח),או את היכולת האישית של אינייסטה אבל מה שהוא עשה העונה,מבחינת ניהול המשחק,לדעת מתי להרגיע את הקצב,מתי לתקוף כשצריך,לרדת לעזור,תזמון נכון של מסירות לשלישייה הקדמית זה היה פשוט לשבת ולהתמוגג. את התצוגה מול היונייטד בגמר,אני אשמור טוב טוב,באוסף הפרטי שלי.
לאיניסטה יש יכולת פריצה אדירה ראיתי הרבה פעמים בהרבה משחקים שהוא לוקח את הכדול ופשוט רץ איתו כאילו אף אחד לא מפריע לו בדרך , כאילו כולם באותו רגע מסתכלים איך הוא רץ. אני לא אתווכח גם דריבל מצוין יש לו אני לדעתי חושב שהוא מתאים לשחק מאחורי חולץ בערך כמו קאקא קצת מלפני צ'אבי ובכלל כל עמסדה בקשיור מתאימה לו והוא יכול לסגור אותה. אני מאמין ששני הצדדים יסגרו בסופו של דבר על 30-31 מיליון ואלונסו ישחק אצלנו. עריכת מנהל: נא לא לסטות מנושא הדיון. עזבו בצד את צ'אבי ואינייסטה.
נו נכון אז על מה אנחנו מדברים? מתי אינייסטה או צ'אבי היו צריכים לתפקד בתור 50-50 לבד ליד קשר אחורי? אף פעם. זאת הנקודה.