ספירינג ודארבי האריכו רשמית את חוזיהם במועדון. http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N...090706-1154.htm גם ספורט 5 מדווח שבניון חתם עד 2013 עם משכורת של 75K לשבוע.
בספורט 5 כתבו שהשכר שלו עלה ב50% מ50 אלף בשבוע ל75 אלף בשבוע, בוואן שהכפילו לו!!!!!!!!!!!!! מ40 ל-80. יכול להיות שישנו קצת את הנתונים שקיבלו מקצב כדי לעשות כותרת קצת יותר אטרקטיבית?
לא הבנתי אם זה 75 אלף נטו או ברוטו לפני חוקי המס החדשים.אולי כעת כשאנחנו בנורמה החדשה כדי שהוא יחזור לקבל את המשכורת שקיבל כשחתם על החוזה הראשון שלו צריך להעלות לו את השכר בכמה עשרות אחוזים.
זה משהו שרק מאן סיטי יכולה לעמוד בו. הרי בניון לא מעל כולם, ואם היו מעלים לו את השכר בעשרות אחוזים כדי ששכר הנטו שלו יוכפל פי 2 היו צריכים לעשות את זה גם לטורס, ריירה וכל הזרים שלכם. אבל, הכול ספקולציות.
כן. זה אני שמקשקש. ואז אתה בא ואומר את אותו הדבר בדיוק. לא שאלו איך אפשר יהיה לתרץ את זה שליברפול לא זכתה פעם נוספת וגם לא דובר על נסיבות מקלות לעניין. עובדתית כשאתה בטופ - אין אפשרויות בחירה. וגם אי אפשר לברוח מזה. או שאתה מצליח או שאתה נכשל. זה שיכול להיות שלמרות כישלון בליגה היה קמפיין יפה זה נכון. זה שיכול להיות שלמרות כישלון בליגה נעשתה התקדמות ברמת הסגל וקודמו שחקנים זה נכון. זה שהשופטים סידרו ליריבה את האליפות זה גם יכול להיות נכון. זה לא ישנה את העובדה שלא לקחת אליפות במצבה של ליברפול כיום זה כישלון.
סיימון דייבי, מאמנה של בארנסלי, אמר: "הגשנו הצעה עבור אדם האמיל אך נאמר לנו שליברפול רוצה להסתכל עליו בפרי-סיזן. ההצעה שלנו נשארת על השולחן אבל אנחנו לא יכולים לחכות הרבה ויש לנו אופציות אחרות במידה ונקבל תשובה שלילית." http://www.barnsleyfc.co.uk/page/NewsDetai...1714767,00.html
הלוואי ויישאר. לאבד גם אותו וגם את אנדרסון באותו קיץ תהיה אכזבה בשבילי, אני מאוד חיכיתי לראות אותם משחקים במדים האדומים. אני מניח שההצעה הזו נמוכה ואין לנו יותר מדי קיצוניים מוכשרים במילואים כך שעדיף בכל מקרה לתת לו צ'אנס בפרי סיזן ולאחר מכן בקארלינג קאפ, וכן הלאה.
ליברפול קרובה להחתמה של עוד קשר מרכזי-התקפי בן 16, ניקולאי קולהרט, מאסביירג הדנית. http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_5417525,00.html
השכר החדש של בניון מופרז לחלוטין, על אף שהוא נתן עונה טובה. כנראה שהוא ממש חשוב לבניטז, למרות שבעיקרון הוא שחקן משלים- כי במצב הכלכלי של ליברפול הנוכחי, זאת בהחלט לא החלטה חכמה יותר מדי לטווח הארוך...