הציטוטים מאואן לא ממש מעניינים אותי בעיקר כי הם לא סותרים את מה שרשם באסקומב. סילבה סגור אצלנו? נראה לי שסתם שיעמם למישהו.
כרגע כשנראה שריאל כבר השלימה את הווינגרים שלה (גם ריברי בדרך כנראה...) זה הזמן שלכם לרכוש את סילבה, לפני שהיונייטד יתעוררו וירצו אותו, או צ'לסי. בסה"כ גם ליונייטד וגם לצ'לסי יש צורך בשחקן כזה, שיוסיף כישרון ויכולת דריבל לקישור שלהן.
יש פה כמה שאלות. 1. האם ריברי באמת חותם בריאל? 2. עד כמה בניטז רוצה את סילבה ומה המחיר שולנסיה רוצה עבורו? 3. האם המחיר שולנסיה רוצה עבורו בכלל ריאלי עבורנו? ברור שאם ברצלונה או ריאל נכנסות לתמונה, אפשר לוותר מראש על הסיפור הזה.
כרגע ריברי לא חותם בריאל מכיוון שבאיירן מינכן אינה מעוניינת למכור אותו קודם כל, ובנוסף המחיר אותו ריאל מתכננת להציע נמוך מהמחיר בו באיירן תסכים כנראה למכור את הצרפתי. אין מחיר מדובר לדויד סילבה נכון לעכשיו, אבל אפשר להעריך שזה נע פחות או יותר סביב ה-30 מיליון יורו. בספרד דיברו בימים האחרונים על התעניינות של ריאל מדריד בשחקן ועל רצון של השחקן לעבור למדריד, אך אני מאחל לכם מכל הלב שתרכשו אותו (ההעדפה שלי היא שסילבה יישאר בולנסיה בראש ובראשונה).
חנות האתר הרשמי עכשיו הורידו את וורונין ודוסנה מרשימת החולצות שאפשר לרכוש. לדעתי הודעה רשמית על מכירתם די קרובה. http://www.redandwhitekop.com/forum/index....ch=173740;image
הלוואי. יש לי תחושה שאנחנו רוכשים מישהו השבוע. הקונפדרציות נגמר, שחקנים כבר חוזרים מחופשות לקראת תחילת אימונים, יותר קל לסגור דברים. בעזרת כסף מלטו,וורונין ודוסנה כנראה שנוכל להשלים את רכישת השחקן ה-2 שרצינו.
:aa1: הרטה ברלין רכשה חלוץ פולני בן 32 מבילפלד (ששיחק עבור הרטה בין השנים 2003-06) תמורת מיליון יורו (לינק). אם מכרנו/נמכור את וורונין, לא נראה שהרטה היא הקבוצה. :aa1: סקייספורטס מאמין שספירינג ודארבי הסכימו לחתום על חוזים חדשים, שום דבר עדיין באתר הרשמי. (לינק).
אני אישית מאוד אשמח אם נמכור את וורונין ודוסנה בנוסף ללטו שכבר נמכר ליוון ונביא את דוד סילבה. אני חייב לציין שאני מעדיף את אשלי יאנג לא רק בגלל היותו אנגלי עם החוקים החדשים של פלאטיני, אבל אני לא חושב שמרטין או'ניל ובניטז יעשו עוד עסקים ביחד אחרי מה שהיה בקיץ האחרון עם בארי וחבל. נו טוב, העיקר שנקפוץ מקום אחד למעלה בטבלה השנה לעומת שנה שעברה.
בעקבות התגובה האחרונה של SGJC, שאלה קטנה לאוהדי ליברפול: אם תסיימו בעונה הבאה במקום ה-2 זה ייחשב לכישלון(בלי קשר ל-20 שנה בלי אליפות)?
איך אפשר לאמוד את הסיכויים כשאנחנו לא יודעים מי יעזוב ומי יבוא, גם אצלנו וגם אצל היריבות? זאת לא שאלה שאפשר לענות עליה כרגע. תחזור בסוף אוגוסט.
זה קשור גם למה הקבוצות האחרות יעשו. זה כמו לשאול האם ריאל מדריד מאוכזבת שלא לקחה אליפות השנה. אז ברמה מסוימת ברור שכן, הרי זה ספורט והמטרה היא הישגיות, אבל תראה איזה מפלצת הייתה ברצלונה השנה. אותו דבר, אם שנה הבאה יונייטד\צ'לסי\ארסנל\קבוצה אחרת שהלוואי ותשבור את מאזן הטופ 4 תתן עונה מטורפת, קשה להיות מאוכזבים...