לפי הסקיי המעבר של וולנסיה ליונייטד עשוי להיסגר עוד היום אפילו. הוא רכש מצוין- שחקן מצוין שעתיד להשתלב היטב בקבוצה. יש לו דריבל טוב, הוא מהיר, הוא חזק, הוא השתלב בליגה טוב, יש לו בעיטות טובות מהטווחים הקצרים, והרמות טובובת מאד, אני בהחלט אופטימי. זה חשוב מאד שבמידה ונביא חלוץ זה יהיה לפחות עד ה-18 (כי בתאריך הזה אנחנו יוצאים למשחקי הטרום עונה שבאסיה). עוד פרטים מהעסקה של וולנסיה : http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5405586,00.html
סוף עונת התפוזים ביצוע: שלום חנוך מילים: מאיר אריאל לחן: אריאל זילבר ושלום חנוך סוף עונת המלפפונים עם ניצה דבש ניגר מריח הדרים ניצה בחלון חדרי הציצה את חושי הקיצה ופתאום... זרועות וצווארים. שמש בוקר באה צהריימה בא הימה צבע דבש טהור לילה בגניבה בא - הנחיריימה שנינו השמימה על סוסים של אש עד הור ההור. כן, עד הור ההור. סוף עונת המלפפונים אני וניצה אחוזים אני וניצה חרוזים אני וניצה. מחירי סוף העונה התחנה האחרונה התחנה שלא עונה לי ולמה שמה. מחירי סוף העונה סוף עונת האהבה. סוף עונת האהבה בתקווה שעד אוגוסט לא תאבדו את השפיות.
אחח איזה שיר גאס, אני מקווה שאתה שומע בביצוע המקורי של תמוז וברצינות, אחרי הפרסומים היום שהעסקה עם ולנסיה, סוף כל סוף, קרובה לסיום, עלתה לי מחשבה בראש שאולי בכך פרגי מסיים את מסע הרכש באגפים. אולי לא יגיע לא ריברי, ולא יאנג וולנסיה יהיה המחליף של רונאלדו, ואני שכל פעם קישקשתי שולנסיה סך-הכל מגיע בתור חיזוק לעמדה בעייתית, אצא מטומטם? פרגי הפתיע את כל העולם כבר כל-כך הרבה פעמים כשהעדיף לתת צ'אנסים לצעירים על חשבון רכש גדול. אולי נצא לעונה עם טוסיץ', נאני, פארק וולנסיה? מה אתם חושבים, אני סתם פרנואיד?
אני לא פוסל את האפשרות שיגיע קיצוני נוסף, אבל אם אתה מחכה לשחקן בכיר, קח אתך קרם שיזוף, כי יהיה לך לדעתי הרבה זמן לחכות. לא ריברי ולא יאנג ינחתו הקיץ באולד טראפורד.
אם אתה אומר, אתה יודע.. וברצינות, מעניין אותי מאיפה הבטחון הזה שלא יאנג ולא ריברי יגיעו? הם נראים לי כשמות הכי ריאלים באגפים
אני לא חושב שיש שום דבר ריאלי בריברי, מלבד האפשרות שהוא יעבור לריאל. זידאן לוחש לו באוזן כבר חודשים, ולדעתי הוא מעדיף את ספרד. בנוסף, אני לא רואה אותנו משלמים את הסכומים שבאיירן רוצה עבורו, גם אם פתאום נחת לנו סכום יפה בכיס. אני לא מאמין שנחליט שאם השתגעו אתנו ונתנו לנו 80 מיליון, אנחנו נשתגע על מישהו אחר. נמשיך בדרך שלנו. לגבי יאנג, לא יודע. מבחינתי אפשר להעלות כל שם שאנשים רוצים. לא ראיתי שום סיבה לחשוב שיש לנו שמץ של עניין בו חוץ מזה שכמה אוהדים העלו אותו כאופציה.
לגבי אשלי יאנג, אין לי כח לחפש עכשיו לינק אבל ראיתי בסקיי שיש לנו עניין בו. זה נכון שזו בעיקר משאלת הלב, לפחות שלי, וגם של אוהדי יונייטד אחרים ואפשר לראות את זה בפורומים. אבל פרגי לא יכול להתעלם מהכשרון העצום שלו ומכך שהסיכויים שישאר בוילה אחרי כאלה שנתיים נמוכים, בטח אחרי המכירה של בארי. לגבי ריברי, הסכומים שבאיירן דורשת מוגזמים והיא בעצמה יודעת שאף אחד, אפילו לא פרז, ישלם את הסכומים האלה. אני משוכנע שהם ירדו מהר מאוד מהסכומים האלה למרות שכמו כולם הם ינסו לחלוב אותנו. אני גם לא חושב שריברי יעדיף ללכת לריאל עם רונאלדו, רובן, קאקה, סניידר, היגוואין.
מעבר לכך שאני לא מאמין שסניידר ורובן יהיו בריאל בעונה הבאה, כולם יודעים מהי המשמעות של גלאקטיקו שריאל קונה - מקום קבוע בהרכב, כך שבעניין הזה לריברי לא תהיה סיבה לדאוג. גם אם באיירן תרד במחיר, היא עדיין תרצה סכום גבוה מאוד, ודווקא ריאל תוכל להנמיך אותו דרך העברת שחקנים לבאיירן, דוגמה אותם רובן או סניידר. חוץ מזה, שוב, הווייב שמגיע מהמחנה של ריברי הוא עדיפות לספרד. הסוכן שלו דיבר על רצון לעבור לריאל, אמנם במארקה, אבל עדיין מדובר בציטוט. לגבי יאנג, היתה איזו ידיעה בסקיי על עניין של צ'לסי, וחוץ מזה איזה איזכורון בצהובון כזה או אחר על עניין שלנו בשחקן, אפילו לא ידיעה רצינית. אסטון וילה אמנם מכרה את בארי, אבל זה לא שהיא מתפרקת מנכסיה ונפרדת מהשאיפות שלה, שיאנג חייב לברוח משם אחרי שנתיים. הוא שחקן טוב, אבל אם פרגי מאמין בוולנסיה, בנאני ובטושיץ', אז אני לא בטוח שאני רואה את הטעם. ואם הוא לא מאמין בהם, אז מה הם עושים אצלנו?
בסביבות ה16 מיליון ליש"ט. חח אם סטיב ברוס היה עדיין המנג'ר של *וויגאן אני מאמין שהוא היה מצליח סחוט לפחות 20 מיליון ליש"ט. בכל מקרה מנצ'סטר עשתה עסקה טובה, ולנסיה שחקן מצוין אבל הוא לא רונאלדו.