מעולם לא שמחתי ככה לראות שחקן חותם בליברפול. לא מכיר אותו ולמעשה שמעתי את שמו בפעם הראשונה לפני כשבועיים בערך, אבל אני כבר אוהב אותו.
וכנראה שזה גודביי מארבלואה... חבל לי לראות אותו הולך אחרי עונה כזו, אבל ג'ונסון הוא מחליף יותר מראוי.
REAL MADRID אני לא יודע מה אתה כל כך שמח, זה לא שארבלואה הולך להיות שחקן מפתח בריאל מדריד עכשיו. הוא לא מסוג המגנים שאוהבים בריאל מדריד, כאלה שיודעים לתקוף ברמה גבוהה, ולא משנה כל כך איך הם מגנים. הוא משחק די פשוט בהתקפה וסולידי בהגנה. בטח קיץ הבא יבוא מגן ימני אחר, ואם אתם מייעדים אותו לאגף שמאל אז אתם עוד יותר טיפשים ממה שחשבתי. בהצלחה לג'ונסון.
אני דווקא מבין למה הוא שמח. אחרי שקנאברו עזב יש לריאל את ראמוס ופפה כבלמים, מה שאומר שאין מגן ימני וכאן נכנס למשוואה ארבלואה. הוא לא איזה בוסינגווה מבחינה התקפית עם טכניקה, הרמה טובה וגם יכולת טובה לכיבוש שערים, אבל הוא מגן ימני טוב מאוד, למרות שהוא לא מבריק התקפית כמו שריאל אוהבת.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx ! הגעה של שחקן נבחרת אנגליה ושחקן ברמה גבוהה שהוכיח בכל העונה שעברה כמה המקום בקבוצה גדולה מגיע לו והמקום בנבחרת אנגליה. הסכום אומנם מאוד גבוהה אבל אנחנו כבר נמצא דרך לכסות על זה ולהתחזק בעוד שחקן ברמה או שניים. מישהו יודע איזה מספר מייעדים לו? :aaa12:
ארבלואה שחקן בית - הוא יכול להיות זבל ואני אוהב אותו. וברצינות, זה מה שכתבתי למשתמש kaz בדיון של ריאל, ההודעה יוחסה יותר לסרחיו ראמוס, אבל אני חושב שהיא מספיקה,
העברתי מדיון החדשות... אני יודע שטכנית זה אפשרי אבל לא נראה לי שזה יקרה. כל-כך הרבה פעמים הם יצאו לתקשורת כדי לומר שהם לא מוכרים אז למה פתאום זה ישתנה (כשהקבוצה מצליחה, כשיש איזשהו שקט תעשייתי, כשהם נוקטים בצעדים לממן מחדש את ההלוואה וכשג'ילט מוכר קבוצה אחרת ב-330 מ' פאונד)? שלא תבין לא נכון, גם אני נהנה לדמיין את היקס הולך הביתה כדי שנוכל סוף סוף לבנות את האיצטדיון החדש (שפילד פאקינג יונייטד מתחילה בעבודות להרחיב את הבראמל ליין ל-44,000 מקומות ישיבה!). שמועות טענו בעבר שריק פארי פוטר גם בגלל חוסר היכולות שלו למצוא מישהו שיכנס כשותף ויכניס כסף נוסף למועדון אז לך תדע. בכל מקרה, 60% זה פשוט לא נראה לי ריאלי אבל הלוואי.
אין מידע על נתונים פיזיים כרגע. לא באתר של קאדיס ובוודאי לא באתר של ליברפול. נדע יותר אחרי שנראה אותו משחק. --------- הדיילי מייל (אני מזכיר, לא אמין במיוחד) מדווח שאלונסו בדרך לריאל מדריד תמורת 30 מיליון פאונד. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...d.html?ITO=1490
לדעתי הענין עם אלונסו הולך לכיוון מעבר שלו לריאל הוא השחקן שחסר להם לפאזל המטורף וכנראה שהוא יהיה בברנבאו אם אלונסו יילך ויבוא שחקן כנף איכותי במקום באבל או ריירה זה יהיה מצוין, כמובן במקרה שאלונסו הולך חייבים לעשות הכל שמסצ'ראנו לא יילך לקאמפ נואו.
נמאס לשמוע כל יום מאתר אחר, שאלונסו/מסצ'ראנו הולכים לריאל/ברצלונה, כי לאלונסו נמאס/הוא אמר X במקום Y בריאיון ו/או שלאשתו של מסצ'ראנו נמאס מאנגליה. וכמובן כל יום הסכום עולה בחמש מיליון יורו, יורד בחמש מיליון פאונד, נוסף שחקן Z, יורד שחקן Q, והמחיר מתורגם לפעמים לדולרים, כדי שזה ייראה כמו הרבה כסף. דיי כבר!!!
בניטז אומר שיש כסף לעוד החתמה אחת (מבלי מכירת שחקנים). באקו רשום שהוא מקווה למכור את וורונין, לטו ודוסנה. על ארבלואה הוא אמר: "לאלבארו ארבלואה הייתה עונה טובה אבל יש לו שנה אחת בחוזה. אם הוא יחתום על הארכה זה יהיה טוב בגלל שכך יהיה לנו יותר תחרות אבל אם נקבל הצעה טובה נאלץ לשקול אותה." לינק לסטנטה | לינק לאקו בקשר לדוסנה, יובנטוס צפויה להשלים את החתמתו של פאביו גרוסו (לינק).