ברצלונה 09\08: טרבל היסטורי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/08.

  1. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם אני חושב שנעשה עוול לואלדס במידה מסוימת, הוא לא שוער כ"כ גרוע כפי שמתואר ע"י רבים ולא מעט פעמים ההי שם כדי להציל אותה, הדעות לגביו מאוד שנויות במחלוקת. מה כן , הוא עדיין נקודת התורפה של ברצלונה ולא נקי מטעויות. אני שמתי לב שהטעויות שלו הם תאונת שרשרת - התקופה הגרועה שלו העונה הייתה בסביבות המשחק מול ליון בליגת האלופות כאשר ג'וניניו כבש את הגול מהכדור החופשי וואלדס טעה במיקום. כושאלדס נכנס ל2-3 משחקים רעים הוא מאבד לחלוטין את הביטחון וזה יוצר אצלו סוג של תגובת שרשרת שלוקח זמן לעצור אותה. לא הייתי מציב אותו בין חמשת הטובים אבל ניחא...


    בנוגע לשכר, הדרישות שלו ושל סוכנו בהחלט מוגזמות וקשה לי להבין מה עובר עליו, האם הוא באמת חושב שהוא שווה את הסכום הזה?; אם אינני טועה השכר המדובר זהה לזה של מסי, אני באמת לא מבין את הדרישה הלא פרופרציונלית הזו שלו ושל סוכנו. ברצלונה לא צריכה להתמעמע איתו ולהציב לו אולטימטום חד משמעי - או שכר נורמלי בהתאם לו או שיילך לחפש קבוצה אחרת. תחליף אני מאמין לא תהיה בעיה גדולה, ואלדס לא שווה ערך לקסיאס בריאל מדריד למשל והיא תסתדר גם עם שוער אחר בשער. סרחיו אסנחו ודייגו לופז הם שני מועמדים טריים שלעניות דעתי לא נופלים מואלדס ואף יכולים לעקוף אותו בעתיד.(למרות שייצבוט לי בלב במידה ואחד מן השניים ישחק אצלם, בעיקר דייגו של ויאריאל...)
     
  2. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    וואו, זהה לזה של מסי? אם זה באמת ככה, או אפילו רק קרוב, אני מבין לגמרי את ברצלונה. הבחור השתגע..

    את אנסחו לא יצא לי לראות בליגה הספרדית (וואו, אני חייב למצוא זמן לראות יותר כדורגל מספרד..), אבל לפי המשחק שלו אתמול נגד גרמניה הצעירה, שוער נהדר. הציל את קארו מהפסד וההגנה הדי בינונית שלו כמה וכמה פעמים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/6/09
  3. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הוא מעוניין להרוויח יותר מצ'אבי, פויול, אינייסטה, אטו, הנרי ולמעשה להיות המשתכר מספר 2 בקבוצה, מסי הוא הראשון. מכאן נובע הכעס (המוצדק) והזלזול (המוצדק) בולדאס.

    בכל מקרה, התקשורת בספרד מדווחת בשעות אלה על פיצוץ במו"מ. ברצלונה תפנה לאופציות אחרות.
    ההרגשה שלי, אוהדי אתלטיקו צריכים להתפלל שברצלונה תלך על דיאגו לופז, אחרת זה יהיה אסנחו. אני באופן אישי עוד מקווה שולדאס יישאר..
     
  4. guyholl Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/06
    הודעות:
    2,120
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אף אחד לא מזלזל בואלדס וביכולות שלו אבל הדרישות שלו מוגזמות לחלוטין וזה מתחיל להימאס. רק כדי להכניס אותך לפרופורציות, הסכום שואלדס דורש (9 מיליון יורו לעונה), גבוה יותר מהשכר של מסי וגבוה ב4(!) מיליון יורו מהשכר של צ'אבי, אייניסטה, ופויול שמרויחים 5 מיליון כל אחד. אז נכון, ואלדס שחקן בית ושוער לא רע בכלל, אבל זה לא אומר שצריך לרדת על הברכיים ולתת לו כל מה שהוא מבקש רק כדי שישאר במיוחד שיש שוער נהדר וצעיר כמו סרחיו אסנחו שעדיין לא חתם באתלטיקו מדריד ואם נתאמץ מספיק נוכל להביא אותו.
     
  5. דור.ב. Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    2
    לייקים שהתקבלו:
    0
    העיקרון ואלדס אף פעם לא היה נחשב לאחד השוערים הטובים באירופה. תמיד הבדילו אותו ואמרו כי אינו ברמה של קסיאס, בופון או צ'ך, וכך זה גם התבטא בשכר שלו.
    ואלדס כרגע נמצא בקבוצה הטובה בעולם (אין מה להתווכח עם התארים, כמה שאני לא אוהב לומר את זה), והוא רוצה להרגיש גם כשוער הטוב בעולם שהוליך את קבוצתו ביחד עם חבריו לזכות בכל התארים האלו ולכן הוא גם מבקש שכר כזה.
    אני לא חושב ששכר כזה מגיע לו, עם כל הכבוד לואלדס הוא באמת לא מהשוערים הטובים בעולם ואין הצדקה שהוא יקבל את השכר הגבוהה ביותר מהם. מה שכן להגדיל את שכרו אולי באמת מגיע לו.

    לפי מה שהבנתי בארסה נתנה לואלדס הצעה אחרונה העומדת על 6 מיליון יורו לעונה (ברוטו) זאת אומרת אני מעריך בכ- 4.5 מיליון יורו נטו או משהו כזה.
    לדעתי הצעה הוגנת לגמרי. עוד הוסיפו כי לא מעניין אותם מה האלטרנטיבות של ואלדס שגרמו לו לרצות להעלות את שכרו במידה כה רבה (דובר על התעניינות מצד מילאן ועוד.) אך זאת ההצעה האחרונה של הקבוצה לשוער.
     
  6. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתם לא יכולים להגיד שלא מזלזלים בו. תמיד כשמדברים על חמשת השוערים הטובים בעולם ואלדס אפילו לא מוזכר, גם לא בעשרה. כל-כך לא מוערך. ואני לא אומר שהוא שוער ענק, בופון, אדווין, קסיאס וגם צ'ך שלפני הפציעה שוערים ברמה אחת מעליו. אבל לא מעריכים אותו מספיק, אותו סיפור עם ריינה מליברפול.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/6/09
  7. REAL MADRID Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/06
    הודעות:
    7,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    להגיד שולדאס הוא אנדרייטד זאת פשוט שטות לטעמי. הוא שוער טוב שעם השנים משתפר אך להשוות אותו לאחד מהשמות שהזכרת ולהגיד שהוא אנדרייטד זה לא נכון.

    אני באופן אישי תמיד מציין את ריינה במקום הרביעי-חמישי כשמדובר בשוער הטוב בעולם. מה לעשות שכמו דיאגו לופז, פאלופ ו...ואלדס הוא נולד בעשור הלא נכון שבו משחק גם שוער ענק כמו קסיאס (שנמצא בדרך הבטוחה להיות השוער הספרדי הגדול בכל הזמנים - לא אני אמרתי את זה)?..
     
  8. קטלוני Member

    הצטרף ב:
    ‏15/12/08
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טימטום.פשוט טימטום של שני הצדדים.אפשר להגיד שלום לתארים.
     
  9. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שטות? קודם כל אני לא השוותי אותו לאף אחד מהשמות שהזכרתי וגם אמרתי שהם ברמה אחת מעליו (איך לעזאזל הגעת לזה?..). לדעתי הוא יותר מסתם שוער טוב, וכן הוא אנדרייטד.
     
  10. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    שילך לחפש.
    על ולמה ויקטור ואלדס, ירוויח יותר משחקן כמו צ'אבי?

    רוצה הרבה כסף - שילך לחפש אותו במנצ'סטר סיטי. ברצלונה תוכל להסתדר בלעדיו.
     
  11. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אין דבר כזה טמטום של שתי הצדדים, אלה של צד אחד. שוער כמו ואלדס שמבקש 9 מליון לעונה, הוא המטומטם. הוא רוצה ללטף את האגו המסריח שלו ולהגיד "הנה, אני מרוויח כמו קסיאס, אז מה אם אני לא בנבחרת?" הוא אידיוט. מבחינתי כמו שאמרתי זה נהפך לעניין עקרוני-שילך לחפש מי ינענע אותו. אני מוכן להיות עם פינטו בשער, והלוואי ויוותרו על ריברי, שילך לריאל, ושיביאו ב-40 מליון את דייגו לופז מאלמריה. שואלדס ילך לקבוצה שתשלם לו 9 מליון, אנחנו לא. לא רוצה לראות אותו לובש בלאוגרנה יותר, יש גבול לחוצפה של הבחור, ויש גבול למה שברצלונה נותנת. הוא אשכרה רוצה לקבל יותר מכל השחקנים, אתה בכלל קולט?

    קיצר, שיביאו את דייגו לופז, או שנישאר עם פינטו בשער. את ואלדס אני לא רוצה לראות בקבוצה. והוא שוער מעולה, לא ברמתם של בופון וקסיאס, אבל לדעתי לא נופל מריינה ולדעתי נטפלים לואלדס סתם כי זה נוח-מדובר בשוער מעולה, ולא במקרה באירופה הוא הציל אותנו ואיתו זכינו בשתי גביעי אירופה. הוא מוערך מאוד, תאמין לי, אם הוא לא היה מוערך היינו רודפים אחרי המון שוערים והיינו מנחיתים אותם אצלינו. עזוב את זה שהשחרור של ריינה היה נטו בשביל לקדם את ואלדס, זה פשוט לא נכון להגיד שמזלזלים בו. זה בולשיט. הבחור רוצה לקבל 9 מליון!!! מסי לא מקבל 9 מליון, הנרי לא מקבל 9 מליון, אטו לא מקבל 9 מליון. אנחנו מזלזלים? הוא מזלזל בנו יקירי. ועוד הסוכן שלו אמר "העולם לא מסתיים בברסה". סבבה-צא לחפש את העולם, פורסט, אל תחזור.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/6/09
  12. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    ואני בטוח שבסופו של דבר הוא יצא קירח מכאן ומכאן.
    אף קבוצה בעולם לא תשלם לו את השכר הזה, חוץ ממנצ'סטר סיטי שממש לא זקוקה לו. עכשיו הוא ישאר בלי הכסף ובלי ברצלונה. הוא עוד יעבור לקבוצה שבקושי מגיע לגביע אופ"א עם שכר הרבה יותר נמוך ממה שברצלונה הציעו לו (7 מיליון יורו). יש גבול לחמדנות, וזה לא שמגיע לו השכר הזה.
    בסופו של דבר הוא ישלם על החמדנות הזאת, והוא יבין איזה טעות הוא עשה, אבל אז זה יהיה מאוחר מדי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/6/09
  13. Sergio Ramos Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    3,539
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני משוכנע שהוא מבין את זה כבר עכשיו, לכן העסק הזה נראה לי ממש מוזר, לא ייתכן שואלדס עד כדי כך טיפש שהוא מוכן לשרת את האגו העלוב שלו בהנחה שהוא עשוי לאבד את מקומו בקבוצה ולהשיאר קרח משני הצדדים כמו שאמרת. הרי הוא מודע לכך שפרט לברצלונה שנמצאת בטופ של הטופ ולמעשה הקבוצה מספר אחת ביבשת של ימנו בה הוא נהנה מהיותו שחקן בית, אף קבוצה גדולה אחרת לא זקוקה לשירותיו. אלמלא היה שחקן בית, דבר מוערך בברצלונה הנוכחית, סביר להניח שהיה מוצא עצמו בקבוצה סטייל ויאריאל, כיום ואלדס נהנה מהפרבילגייה הזו ולמרות זאת מרשה לעצמו להתנהג בטיפשות ובחמדנות.
     
  14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    כבר יש התענינות מצד מילאן , אבל קשה לי להאמין שהוא יקבל סכום כמו שבברצלונה הציעו לו.

    אני מתקשה להבין מה עבר לו ולסוכן שלו בראש כשהם דרשו סכום של 9 מיליון יורו.
     
  15. קטלוני Member

    הצטרף ב:
    ‏15/12/08
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ירדן ברסה אפילו לא התחילה לקנות שחקנים שנחוצים לה ופתאום השוער עוזב.זה לא שיש לך איזה צ'ך או קסיאס שיבוא במקום יש לך מקסימום פדרו לופז וגם זה סיכון גבוה כי הוא לא שיחק ברמות הגבוהות.