יש לי בגב תחתון חמוד קטן כזה, עשיתי באיטליה. האמת שביומיים הראשונים זה מציק ווא ווא, אח"כ כבר מתרגלים. כאילו יש'ך איזה חולדה שנדבקת לך בגוף.
שני אנשים שאני מכיר עשו בpsycho בדיזינגוף סנטר והמליצו לי עליו. הבנתי שהמחיר קצת יקר בהשוואה למקומות האחרים, אבל עדיין מומלץ.
גב תחתון יכול להיות לא המובן הקונבנציונלי (והסקסי בטירוף) שמקובל אצל נשים. יש כאלה שעושים ממש על הצד של הבטן וזה יחסית בסדר. מעל התחת - נשי לחלוטין. כמו שלאישה אסור לעשות קעקוע על הזרוע (גורם להן להיראות כמו פיראט) כך אסור לגבר לעשות מעל התחת. בכל אופן אני כבר המון זמן רוצה לעשות קעקוע שני. Bensch - פסיכו בדיזנגוף סנטר יקרים יותר (אפילו משמעותית) משאר המקומות באיזור, אבל הכי מקצועיים שיש. כבר קבעתי שם תור לקעקוע השני, לב סטייל מה שיש לפיט דוהרטי על הזרוע, בגלל שיקולים כספיים ירדתי מזה נכון לעכשיו.
מה?! ברור שאיזה משהו פיראטי נדוש כמו לב עם חץ תקוע בתוכו או איזה נשר זה מכוער, אבל כל קעקוע אחר על זרוע של אישה? אחד הקטלניים.
אני לא יכול אפילו להתחיל להסביר לך כמה אתה טועה ידידי. תוציא לך מהראש את האימאג' של בוצ'ית מגעילה עם חצי ראש מגולח וקעקוע על הכתף, ותתחבר למשל לזה