קון דרש שכר מופקע ובצ'לסי נבהלו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx צריך לקרוא: למען העתיד של סימאו באטלטיקו. כי אם אטלטיקו מורידה פרופיל, סימאו עוזב. גרסיה פיטארק קיים היום מסיבת עיתונאים. הוא אמר שיש שיחות עם אסנחו, אבל תהיה עוד שיחה עם לאו פראנקו. וגם עם חואניטו שום דבר לא סגור. במקרה שלו מחכים לתום החוזה שלו בבטיס, ב-30 לחודש זה. לאסנחו יש עוד הצעות (פיורנטינה), אבל הוא כמו גם חואניטו רוצים לבוא למדריד. חואנמה חוראדו אומר בריאיון שהוא לא 6 או 8, כמו שאני חשבתי, אלא 10. לא אחד שבונה משחק, אלא אחד שנותן את הפס האחרון.
לדעתי חוראדו יש את הפוטנציאל להוביל קבוצה בסדר גודל של אתלטיקו. הוא מאד מוכשר וצעיר, והוא בהחלט הרשים השנה במיורקה
אתלטיקו מדריד: לא מוכרים את אגווארו אלא בתמורה לסעיף השחרור http://img248.imageshack.us/img248/3826/sergioaguero002.Xxx לקולוצ'ונרוס נמאס מהחיזורים של צ'לסי לאחר סרחיו אגווארו, ונשיא הקבוצה אמר היום לאל-מונדו דפורטיבו:"אנחנו לא מנהלים משא ומתן עם אף קבוצה לגבי אגווארו, אנחנו רוצים להשאיר אותו בקבוצה. אנחנו יודעים שגם אגווארו רוצה להישאר, אבל אם ישלמו את סעיף השחרור שלו - 65 מיליון יורו והוא יחליט ללכת - תיהיה לנו בעייה. כך שאנחנו מצהירים שלא נמכור את אגווארו בפחות". קרזו ענה בין היתר לדיווחים על כך שצ'לסי תיכננה להציע לקבוצה 52 מיליון יורו לגבי אגווארו. באתלטיקו גם ציינו שצ'לסי פנתה לסוכן של אגווארו עוד לפני שדיברה איתם והם רואים את העניין בחומרה. גארסיה פיטרץ', איש דומיננטי בהנהלת הקבוצה התייחס גם הוא לנושא אגווארו:"הוא שחקן מיוחד, השחקן הכי חשוב שלנו, ואנחנו לא רוצים למכור אותו בשום אופן. הוא אחד השחקנים הטובים ביותר שהיו לנו וכולם אוהבים אותו", ואמר גם משפט שבטח ישמח את אוהדי הקבוצה - "לאגווארו לא תיהיה סיבה לעזוב, כי אנחנו מתכוונים לשדרג את הקבוצה בעונה הבאה למרות שיש לקבוצה חובות. כבר דיברנו עם רוב שחקני הסגל המרכזיים והם אישרו לי בארבע עיניים שהם לא עוזבים לשום מקום".
צ'לסי יכולה לעמוד לדעתי בסעיף השחרור של אגוארו, אבל אני מאוד מקווה שהוא יחליט להשאר באתלטיקו, שכמובן לא רוצה לשחרר אותו. אבל עם צ'לסי יציעו 65 מיליון יורו היא לא תוכל לעשות דבר. לדעתי אין לאגוארו עוד סיבה לעזוב, טוב לו בספרד ובאתלטיקו, מה גם שאתלטי תיהיה בעונה הבאה בליגת האלופות ועם רכש נכון תאבק על האליפות לדעתי.
העובדה שאתלטיקו תשחק בעונה הבאה בליגת האלופות תורמת לסיכויים שאגוארו ישאר. הטירוף של פרז בריאל מבלבל כמה אנשים - לא כל קבוצה תוציא עכשיו 65-70 מיליון אירו בשביל שחקן. אגוארו הוא מסוג השחקנים שפחות מעניין אותם עוד 2 מיליון אירו במשכורת, טוב לו באתלטיקו, משחקים איתו בצוותה שחקנים לא פחות איכותיים כך שאני מאמין שהוא יישאר.
אבל רסינו רוצה את סרחיו אסנחו. מעכשיו ההנהלה תתחיל להזדרז כדישבארסה לא תקדים אותנו. מריאנו פרניה החליט להמשיך לעוד עונה איתנו, כלומר, עד תום החוזה. אני מרוצה. חוץ ממסי, אף אחד לא חגג עליו.
אתלטיקו צריכה בלם בדחיפות, בניה על חואניטו תהיה טעות פטאלית. בעונה שעברה חשבו שהביאו שני בלמים, אבל בדיעבד התברר שהגיעו שני מגנים ימניים.
אני מאמין ששנה הבאה ההגנה תשתפר, ראינו במשחקים האחרונים שאנחנו ממעטים לספוג, התיאום השתפר והשחקנים מבינים יותר אחד את השני...אולי צריך מגן ובלם סגנון קרבאליו שישדרג אותנו משמעותית, חוץ מכאלה בלמים לא רואה בשוק שחקנים יותר טובים
איזה השתפרה? מלא חורים הייטינחה עושה הוא לא מגן ! ועל פראה אני לא רוצה בכלל לדבר לתת לו להיות מגן זה כמו לתת לאגוארו להיות שוער חייבים להביא בלם ולהסיט את אופאלושי לעמדת המגן הימני.
כדאי לזרוע מלח על הפצעים, המארקה אומר היום שכריסטיאנו רונאלדו בשנת 2003, לפני שהיה שחקן מנצ'סטר כבר היה סגור באתלטיקו, אבל בסופו של דבר העדיף לעבור למנצ'סטר. אתלטיקו מעונינת בדוויד טרזגה.
אתלטיקו רוצה להרוויח 20 מיליון יורו על חלק מהשחקנים שיעזבו אתר המארקה מפרסם היום חלק מהתוכנית של אתלטיקו מדריד לקראת הקיץ. הקבוצה מעוניינת ברכישת מגן ימני שיכול לשחק גם באגף השמאלי, בבלם ובקשר מרכזי. לא פחות משישה שחקנים נמצאים בדרך החוצה, ועליהם מקווה אתלטיקו להרוויח לפחות 20 מיליון יורו. מדובר בין השאר ברייס שבנפיקה עדיין לא רכשה אותו, בשוער הוותיק גרגורי קופה, בקלבר סנטאנה שהושאל למאיורקה, בצעירים דייגו קוסטה ומיגל דה לה קוובאס וגם לואיס גארסיה. הייטינחה עשוי לעזוב את הקבוצה משום שהוא רוצה לבאיירן מינכן, וגם עתידם של פרנייה והקפטן מקסי רודריגז - לא ברור. החוזה של הקפטן מסתיים בקיץ הבא ובאתלטיקו אומרים שבמידה ותגיע הצעה ראויה, הוא עשוי להימכר כבר עכשיו ואז יחפשו לו מחליף. המטרה מבחינת ההנהלה היא להאריך את חוזהו. --------------------------------- כפי שאני רואה את הדברים - אם אתלטיקו תשמור על השחקנים המרכזיים שלה בחלק ההתקפי, ותטפל הקיץ רק, אבל הדגש הוא על המילה רק, בעמדות האחרויות ואולי קשר - הקבוצה בהחלט תוכל להגיע גם בעונה הבאה לליגת האלופות ללא קושי. אני לא חושב שלהיאבק על אליפות זה אפשרי - כי ברצלונה היא רמה מעל הליגה וגם נראה שקורה בריאל מדריד משהו טוב. אבל אם אתלטיקו תשמור על יציבות ותפגין עליונות על השאר(לא ברור מה ייקרה עם וולנסיה וגם ויאריאל זו שאלה), המקום השלישי עשוי להיות שלה.
ההגנה של אתלטיקו היא בהחלט נקודת התורפה שלה, אני לא רואה לאן היא יכולה להתקדם עם הגנה כזאת. אויפלושי והייטינחה אכזבו בגדול, כאשר פרנייה לא להיט גדול וסייטרידיס כבר עונתיים שלמות נמצא בירידה משמעותית. 2-3 שחקנים לחולייה האחורית בתוספת לקשר מרכזי הם חובה על מנת שהקבוצה תעשה התקדמות ותשאף ליציבות(לוצ'ו גונזאלס היה מהמועמדים החמים בקיץ שעבר ובינואר, הוא עשוי להיות הברקה של הנהלת אתלטי, ראינו את היכולות הנפלאות שלו בפורטו השנה). יחד עם זאת, חשוב לזכור שבנוסף לרודריגז שעתידו לא ברור, גם פורלאן ואגווארו בסימן שאלה וזאת בעייה לא קטנה. אני חושב שיעשו לנכון עם התעקשו להשאיר את צמד הלטינים לפחות לעוד עונה. לי קצת קשה להאמין שדברים השתנו ובין עונה נראה אתלטי יציבה ועמידה יותר, כבר כמה שנים טובות מדברים על קבוצה שתדבר חזק בצמרת ותשאף להילחם על אליפות אך כל שנה הסיפור חוזר על עצמו אתלטיקו מוצאת את עצמה במלחמה עיקשת על המקום הרביעי\חמישי תוך כדי עונה מרובת תהפוכות, כשבינתיים המגמה של ברצלונה וריאל מדריד כצוק איתן בצמרת הליגה אשר לאף אחת אין היכות לשבור אותו הולכת ומתחזקת. היא נמצאת פחות או יותר על אותו סטטוס והתקדמות גדולה היא לא עשתה למרות פתיחת עונה שנראתה מבטיחה על פניו. המטרות שלה ברורות והם העפלה לליגת האלופות גם בעונה הבאה, כאשר בליגת האלופות העונה אני מאמין שעם הגרלה נוחה היא תצליח להשתחל לרבע הגמר.