היי אנשים, לכל המעוניין: חולצת פולו של באיירן, מקורית של אדידס חדשה עם תגים ואריזה ב-250 ש"ח. חבר קנה לי אותה בגרמניה והיא טיפה גדולה עלי. המידה היא מדיום-לארג' (מידה 6 לפי המידות הגרמניות, 40-42 לפי UK). http://www.subsidesports.com/uk/images/product/large/BayMunPoloWht0809.Xxx
אתמול הייתי בקניון אילון והיה להם יום ללא מע"מ בחנות אדידס אז החלטתי להתפנק: http://mitglied.lycos.de/mballack13/asoccer/100_5758.Xxx http://mitglied.lycos.de/mballack13/asoccer/100_5759.Xxx מחיר לצרכן:300 שקלים חדשים. מחיר ללא מע"מ:258 שקלים חדשים. בסוף יוצא יותר משתלם מאיביי כי באיביי המחיר עומד על 55-65 דולרים + משלח 15 דולרים מינימום.
אחי, עשית עסקה טובה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ראית במקרה אם הביאו כבר את חולצת הבית החדשה של הקבוצה?
לא היה. ראיתי רק מכנסיים של נבחרת גרמניה ,חולצת חוץ (מה שקניתי) שכמובן לא היה להם ת'מידה שלי (L) אז שלחתי ת'בחורה לעשות חפירה בסטוקים מאחורה עד שהיא מצאה וגם היתה חולצת ליגת האלופות הלבנה.
במשחקים בהם התנגש צבע חולצה עם צבע חולצת היריבה באיירן העדיפו לשחק עם התלבושת הלבנה של אשתקד,מסיבה שממש לא ברורה לי למה.
שיחקו גם שיחקו. בליגה במשחקי החוץ בקלן, בגלאדבך, בלברקוזן, בשטוטגרט, בהמבורג, בברמן, בקוטבוס ובבילפלד. בגביע בארפורט', בשטוטגרט ובלברקוזן. בליגת האלופות בליון.
אלעד תתחדש, גם לי יש בדיוק את אותה חולצה... רק שאמא שלי שלמה עליה מחיר מלא 300 שקלים. כבר אמרתי לה שגם השנה לראש השנה צפוי שאבקש חולצה של באיירן ;]
תמיד יוצא שאני קונה את חולצות החוץ כי הן הרבה יותר יפות בעיני וצבעים שיושבים יפה יותר. אבל את האדומה החדשה גם אם ישלמו לי אני לא אלבש. נחכה לעונה הבאה שתהיה חולצת חוץ חדשה. כי הם מכינים חולצת חוץ ובית כל שנתיים.
באמת בדר"כ חולצות החוץ והחולצות לליגת האלופות יותר יפות מחולצת הבית כי שם אפשר להתפרע חופשי ואין מחויבות לצבע מסוים. אני עדיין אמביוולנטי לגבי חולצת הבית החדשה, עוד לא החלטתי אם היא מוצאת חן בעיני או לא...רק אחרי שאמדוד אגבש דעה.