NBA 2009: הלייקרס אלופים

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏6/10/08.

  1. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    הנה הצוות המסייע חזר מהתרדמת.
    מו וויליאמס כמו שצריך, דלונטה ווסט נתן המון גיוון למשחק ההתקפה, גיבסון כמו השחקן של 2007, שלשות קלאצ' אדירות, ולברון... 37 נק', 12 אס' ו14 ריב'. צריך להגיד יותר מזה?

    אורלנדו פשוט קבוצה הרבה יותר עמוקה ומגוונת. אבל קליבלנד יותר חזקה. כי לאורלנדו יש סגל ומאמן יותר טובים, והיא נותנת פה סדרה גדולה, ועדיין הסדרה כל כך צמודה שכמו שזה יכל להיות סוויפ לאורלנדו, זה יכל להיגמר ב4-1 לקליבלנד.
    לראות את ההתקפה של אורלנדו זה תענוג.


    ולסיום, וארז'או כל כך גרוע... מה הוא עושה בקונטנדרית? מישהו הצליח להבין?
     
  2. ManUtd Fan Member

    הצטרף ב:
    ‏14/1/06
    הודעות:
    3,278
    לייקים שהתקבלו:
    26
    לברון עם תצוגה של שחקן לא מהעולם הזה. הפעם גם היה חכם, עשה את המהלכים הנכונים ברגעים הנכונים. היו לו מספר מסירות ממש מדהימות, ולא סתם הוא סיים גם עם 12 אסיסטים. משחק פשוט אדיר שלו. הצוות המסיע הגיע לעבודה, אבל השאלה אם תהיה לזה המשכיות.
    הפתיחה הייתה של הקאבלירס עם שש דקות שבהם כל דבר נכנס לכולם. גם אם וארז'או היה זורק מחצי מגרש באותם דקות זה היה נכנס. אחר-כך הם כרגיל איפשרו לאורלנדו לחזור לאט לאט ולהוריד את הפיגור מ-22 לנקודה בלבד. לא ברור מה עובר עליהם.

    אמרתי את זה גם אחרי ה-3-1, לדעתי הסידרה הזאת לא גמורה בכלל. אני נותן לקליבלנד לא מעט סיכויים לקחת את המשחק באורלנדו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/5/09
  3. דנידין Member

    הצטרף ב:
    ‏6/4/07
    הודעות:
    8,670
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני למשל מתקשה להאמין שקליבלנד ינצחו באולנדו. המג'ק יודעים שחסר להם משחק אחד בלבד מחזרה לגמר בו לא היו מאז 95 והם מלאים מוטיבציה ואמונה מול הקהל שלהם לסגור סיפור ואף בצורה משכנעת. הדבר היחיד שעומד לצד קליבלנד הוא שמשחק מספר 7 בחוץ (אם נניח והיה) הוא המשחק היחיד שאפשר לומר עליו בליגה הזאת כמשחק הכי "בלתי אפשרי", אבל מדובר במשחק מספר 6 בחוץ ומשחקים כאלו דווקא נוצחו הרבה יותר בהסטוריה של המשחק. עדיין סיכויים קלושים עד אפסיים.
     
  4. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מי היתה הקבוצה האחרונה שחזרה מפיגור 3-1?
    יניב, מנסה לנחס

    אני לא חושב שהמשחק אתמול של לברון היה תצוגה של שחקן לא מהעולם הזה. הוא נתן כבר משחקים יותר גדולים בסדרה הזאת אבל היו אתמול (היום) שני הבדלים. האחד, הוא קיבל עזרה הרבה יותר מאסיבית מהצוות המסייע. וויליאמס, ווסט, ביג זי נתן כמה דקות טובות וכמובן בובי גיבסון. והשני הוא שהוא שמר כוחות למאני טיים וניסה להכניס כמה שיותר את ווסט, וויאליאמס ושות' למשחק ובמאני טיים היה בלתי ניתן לעצירה. אנחנו עדיין לא מעכלים את זה, אבל אנחנו צופים בשחקן.. אין מילים.

    אני כעקרון בעד אורנלדו שפשוט יותר טובה מהקאבס ובכלל היא הקבוצה שאני מעדיף במזרח, אבל כל-כך מגיע ללברון וגם אני רוצה להמשיך ולראות ממנו עוד. ואני לא מחבב את הבחור במיוחד

    מחר דנבר-לייקרס, אני מאוד יופתע וישמח אם הנאגטס יחזור מ 3-2 למרות שאני לא מאמין שהם יקחו משחק בסטייפלס סנטר. יש לי הרגשה שהם דופקים מחר יום מטורף מהשלוש כמו שהם יודעים ואנחנו הולכים למשחק 7.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏30/5/09
  5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    פיניקס נגד הלייקרס, לא?

    וואו, מזמן לא הגבתי כאן. טוב לחזור.
     
  6. דנידין Member

    הצטרף ב:
    ‏6/4/07
    הודעות:
    8,670
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השאלה כמה ציני זה!
     
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    הניצחון של הלילה למעשה לא אומר דבר. אם הצוות המסייע רוצה באמת להראות שקליבלנד מועמדת לאליפות אז מחר זאת השעה לעשות את זה. לא ראיתי הלילה את המשחק, אבל ממה שהבנתי שוב פעם אורלנדו משחקת רבע ראשון נוראי כדי אחר כך לחזור לאט לאט למשחק. נגד קליבלנד זה אולי מצליח, אבל אם זה יקרה בגמר הגדול אז לדעתי הלייקרס יגמרו את הסדרה מהר מאד...

    דנבר אולי מנצחת הלילה, אבל לא נראה שהיא בכלל תתקרב לקחת את המשחק השביעי בלוס אנג'לס. לדעתי יש עכשיו לנאגטס בסיס טוב לעונה הבאה, אבל היא לא יכולה שנים לחכות לעונת שיא. צ'ונסי בילאפס לא נעשה כל שנה יותר צעיר...אבל יאללה בוא נחכה עם זה עד גמר הסדרה. אולי נראה עוד בשתי הסדרות הפתעה, לך תדעו.

     
  8. GRANDE LAZIO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    2,732
    לייקים שהתקבלו:
    125
    לא צריך להגזים, קובי דפק כבר יותר מ-17 נק' ברבע האחרון, עם תצוגות יותר משכנעות. אני מעריך את ג'יימס, שחקן מצוין, אבל מאבדים קצת פרופורציות לגביו. האחוזים שלו היו שוב לא טובים (הרבה פחות מ-50 אחוז), ורוב הסלים היו, שוב, בצבע בזכות גופו המפלצתי. אבל הוא מנצל אותו נהדר, ועל זה המחמאות.

    פיטרוס לא יכול לשמור עליו, זה לא כוחות. פיטרוס חלש בגוף, לא פיזי. ג'יימס בצעד עובר אותו ואז ברוב המקרים עושה סלים על הווארד שחושש מעבירות.

    לא מבין את ואן גנדי. תן לג'יימס לנצח אותך מבחוץ, תן לו ת'מטר, אבל לא, פיטרוס ואחרים נצמדים אליו, אז לא בעיה עבורו לעשות צעד ולעבור בקלילות. ג'יימס חוגג לא מעט בזכות ואן גנדי.

    מקווה שאורלנדו תסגור עניין ולא תעשה פאשלות. הכל יכול להיות, לא הייתי פוסל 4-3 לקליבלנד דווקא. לנצח באורלנדו הם הוכיחו שהם יכולים, ובבית בטוח.
     
  9. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    לא הבנתי מה אתה מכניס את קובי? מישהו השווה ביניהם ולא ראיתי?
    לברון נתן הופעה אדירה בכל קנה מידה. הוא ראוי לכל המחמאות.
     
  10. GRANDE LAZIO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    2,732
    לייקים שהתקבלו:
    125
    לא השוויתי, כבר אמרתי שזה לא מזיז לי מי הכי טוב. כולה נתתי דוגמא למישו אחר שעשה את זה. כדי להכניס קצת פרופורציות.
    ומחמאות נתתי.

     
  11. GRANDE LAZIO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    2,732
    לייקים שהתקבלו:
    125
    35 נק', 12 מ-20 מהשדה, 10 אס', 6 ריב', 2 מ-4 מהשלוש, 9 מ-9 מהקו, מנהיגות מדהימה במהלך משחק ופסקי זמן, ביטחון ועידוד לחבריו לקבוצה גם כשלא הלך, ושוב, הובלת קבוצה ל-NBA FINALS במערב הקשה.

    enough said
     
  12. אבו Member

    הצטרף ב:
    ‏13/8/06
    הודעות:
    10,824
    לייקים שהתקבלו:
    13
    פיינלס! פשוט משחק פנטסטי שלנו מהרגע הראשון עד לאחרון, מקובי ועד סאשה, 24 מ24 מקו העונשין, זה אומר מספיק על הפוקוס שהקבוצה הייתה בו.

    היה לנו פליאוף מערבי קשה מהצפוי, הסדרות מול יוסטון ובוודאי מול דנבר היו מתישות, אבל בסופו של דבר עשינו את זה ואנחנו בפיינלס. ועכשיו זה הזמן לדבר האמיתי, לא אכפת לי מול מי, אנחנו יותר טובים נגד מי שזה לא יהיה, וזה הזמן להחזיר את האליפות לLA.

    קובי, פאו, טרבור ולאמאר- ארבעתם היו מושלמים היום, והם גם רביעיית המפתח בגמר.
     
  13. JR-Riquelme Member

    הצטרף ב:
    ‏27/8/07
    הודעות:
    6,146
    לייקים שהתקבלו:
    285
    הופעה ענקית של קובי.
    כצפוי הוא מעלה את הרמה שלו בפלייאוף ולוחץ על הגז... אני כל כך מקווה שזו תהיה השנה שלו.
     
  14. GRANDE LAZIO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/3/09
    הודעות:
    2,732
    לייקים שהתקבלו:
    125
    תודה רבה ריקלמה, ריגשת עם ההודעה הזאת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

    גם ג'ורג' קארל התלהב מההופעה של קובי ואמר אחרי המשחק במסיבת העיתונאים: ""Jesus would have trouble guarding Kobe tonight"

    בסך הכל מחמיאים לקובי על משחק ענק ופלייאוף מצוין, מגיע לו.

    מגיע כל הכבוד ללמאר, פאו, אריזה ולוק וולטון ( חולה על השחקן הזה). עשה הכל בדקות קריטיות.

    גמר נהדר יהיה השנה, לא חשוב מי תיהיה היריבה של אל.איי.
     
  15. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    משחק מושלם של LA. קובי כרגיל בלתי ניתן לעצירה ובשני המשחקים האחרונים הוא קיבל עזרה גדולה מהצוות המסייע. במשחק החמישי זה היה בעיקר לאמאר אודום, היום זה היה בעיקר גאסול שנתן מחצית שנייה פנטסטית. גם וולטון במפתיע תרם הרבה, אריזה נהדר לאורך כל הסדרה הזאת. ללא ספק מגיע להם. ואני חושב שכאן מגיע קרדיט לפיל ג'קסון שחלק מאוהדי הלייקרס כאן ביקרו לעיתים (בצדק) והשתמש היום מצוין בספסל.

    דנבר אכזבה גדולה. קרסו במאני טיים. כמלו לא הגיע היום, צ'ונסי בכלל היה בינוני כל הסדרה למעט הברקות. ושניהם צריכים להיות בשיאם כדי שדנבר תעבור.

    עכשיו השאלה הגדולה היא איך יגיעו השופטים למשחק מחר. קובי כבר בגמר ואני מקווה מאוד שאם לברון יגיע לגמר זה לא יהיה בזכות השופטים.