אלופות: דרמה ענקית בבריג'!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏6/5/09.

  1. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בשביל שיישרק פנדל, הנגיעה/הושטת היד חייבת להיות מכוונת. הנגיעה של באלאק הכי לא מכוונת. זה שאוהדי בארסה יעשו עכשיו קטלוג של עבירות שהיו צריכות להישרק, זה לא יהווה קונטרה לאנגלופילים ויפתור משהו, זה פשוט יוסיף לערימת הטענות הבכייניות שהצטברה בדיון הזה.
     
  2. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מי דיבר מקצועית על טרי?! מקצועית בטח שמדובר באחד הבלמים הטובים באירופה, אבל מבחינה אישית הוא משחק מלוכלך ומגעיל עם מרפקים וכיסוחים מיותרים. כמה סמלי היה שהוא זה שהחטיא את הפנדל.
     
  3. Cup of Tea Liverpool, UK

    הצטרף ב:
    ‏29/9/07
    הודעות:
    6,701
    לייקים שהתקבלו:
    976
    אז מה? ככה בלמים צריכים לשחק.
    יותר טוב שהוא ינסה לקחת למסי את הכדור באלגנטיות ובדקה 20 יהיה עוד 5-0?
    הוא בסה"כ עושה את העבודה שלו, ועובדה שהוא נחשב לאחד הטובים בעולם בתפקידו.
     
  4. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תגיד, בשיא הרצינות, אתה עושה את עצמך או שאתה באמת אחד כזה?
    אומרים לך שאחרי המשחק ג'ון טרי ניגש לחדר ההלבשה של בארסה ועבר שחקן שחקן ולחץ לכולם את היד.
    כמה שחקנים אתה מכיר שהיו עושים את מה שטרי עשה?ועוד אחרי משחק בו בא לך להרוג מישהו בגלל השופט?
    אה כן, אי אפשר לדבר איתך, הכל אצלך זה שנאה (חוץ ממנדייטה).
     
  5. 亚历山大帕托 Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/07
    הודעות:
    13,734
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה לא מבין. הוא מגעיל רק על המגרש, כי הוא לא בלם מרגרינה מספרד.
     
  6. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם פפה צלצל לשחקנים אחרי שהוא הרביץ להם, אני עדיין זוכר את הבעיטה לבטן של דקו, את הדריכה לכף רגל של לואיס גרסיה ועוד שלל מרפקים מגעילים. זה שהוא שחקן נשמה אין ספק, אבל הוא שחקן עם אופי מגעיל על המגרש.

    אתה חוזר על עצמך כול הזמן, הבנתי שאי אפשר לדבר איתי, אתה זה שלא מבין, כי אם היית מבין היית מפסיק, כמו שאני הפסקתי להגיב לגיחות שלך לפורום שלנו...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏10/5/09
  7. רפאל Member

    הצטרף ב:
    ‏13/1/04
    הודעות:
    1,415
    לייקים שהתקבלו:
    0
  8. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תראו איזה קטע. אני מגלה שבכלל ברסה יצאה מקופחת מהחצאי גמר. פנדל במשחק הראשון וכרטיס אדום לבאלאק, שכמובן לא קיבל. פנדל במשחק השני (נגיעת יד של באלאק, ממש כמו של פיקה-את זה אף אחד לא הזכיר!) ואדום שלא היה ולא נברא. הפנדל על מאלודה כיביכול הוא בולשיט-שתיהם תפסו אחד בשני, רק שאחד החליט ליפול ודני אלבס העדיף להמשיך לרוץ אחרי הכדור. כנ"ל עם דרוגבה-טורה תיקל אותו נקי אחרי משחק התופסת שהם שיחקו מחוץ לרחבה. כל פעם שאני מסתכל על המשחק הזה-זה פשוט יותר מוצדק, הרבה יותר מוצדק, גם בגלל העבר וגם בגלל הצמד משחקים הנוכחי.
     
  9. FC_Bayern Member

    הצטרף ב:
    ‏7/4/08
    הודעות:
    1,305
    לייקים שהתקבלו:
    0
    xavi6,

    עזוב רגע את הקיפוחים מצד השופט, נניח והוא לא היה מקפח אף אחת מ-2 הקבוצות ולא היו רגעים של מחלוקות במשחק:

    למי אתה חושב שהגיע לעלות? לברצלונה?
    אתה באמת לא חושב שצ'לסי שיחקה טוב יותר? הייתה מסוכנת יותר?
    אני נהניתי רק מלראות אותה סוגרת את ברצלונה כך שהקטלונים פשוט לא יודעים מה לעשות ואיך לבעוט למסגרת.
    זה שבארסה עלתה בסוף זה כנראה עזרה משמיים, כנראה זו העונה שלה - אבל זה כ"כ לא צודק, אפילו מגעיל.
     
  10. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לדעתי צ'לסי באה יותר לשמור על 0-0 מאשר לנצח 3-0. אנחנו באנו לשחק כדורגל, וזה אולי לא מתבטא בבעיטות למסגרת, אבל זה מתבטא בבעיטות לשער ובהחזקת כדור. איפה תראה קבוצה ששולטת ככה בביץ' של צ'לסי? איפה תראה קבוצה שמניעה כדור ככה בחוץ? מגיע למי שמנסה יותר, צ'לסי לא ניסתה בכלל, כי כשצ'לסי ניסתה היא הביכה את ההגנה שלנו, אבל זאת הבעיה-היא פשוט לא ניסתה. קרויף כתב טור אחרי המשחק, אני יצטט את החלק שמתייחס למגיע או לא מגיע-

    "אפשר לאהוב את זה או לא. אני אישית לא אוהב. אבל זה סגנון, שיטת משחק, ומעל הכל - דרך להתמודד מול בארסה. יודע אני, הידינק לא חסיד של השיטה הזו, אבל הוא היה משוכנע שזו השיטה היחידה כנגד העליונות הטכנית והיכולת האישית של שחקני ברצלונה. הוא שיחק כך בקאמפ ועשה זאת שוב במגרש הביתי שלו. אם אתה מנסה לשחק כדורגל מול בארסה, אתה חוטף שישייה. או שביעייה. היא פשוט מפרקת אותך.

    אבל הייתה זו דווקא העליבות הזו שחיסלה בסופו של דבר את צ'לסי. מכיוון שהאנגלים שיחקו באותה קמצנות (גם אם הגיעו ליותר מצבים) מול 11 כמו מול 10. יותר מכך. כאשר בארסה נותרה בנחיתות מספרית, עם עוד 25 דקות לסיום, הידינק החליט להחליף את דרוגבה. הוא לא חיפש את סגירת המשחק; הוא חשב שהוא כבר ניצח אותו, או שהוא חשב שכבר לא הייתה סכנה. והוא טעה.

    אם מסתכלים על שני המשחקים, אם עוברים על 180 הדקות, מגלים שלרומא תגיע הקבוצה היחידה ששיחקה כדורגל, ושעשתה מספיק הישגים כדי שתהיה ראויה להזדמנות החלומית הזו."

    אתה נהנת לראות את צ'לסי עוצרת אותנו, אבל שוב-היא לא עצרה. אם היא הייתה עוצרת באמת-היא לא הייתה צריכה לא את הפנדל, ולא את הפספוס של אסיין בכדור בגול שלנו-אם צ'לסי באמת הייתה עוצרת אותנו, היא הייתה נותנת לנו 3 חתיכות. עזוב, הם אפילו לא היו צריכים לעצור אותנו, הם היו צריכים לשחק כדורגל, אז הם היו נותנים לנו 5, כי באמת לא היינו בערב טוב. אבל הם לא שיחקו את כדורגל, הם שיחקו בלעצור את ברסה. הקמצנות, הפחדנות ומעל הכל-העליבות שלהם, כמו שקרויף אמר, היא זאת שהפילה אותם. מדיע לזאת ששיחקה כדורגל לאורך כל הדרך.

    אתה מדבר על מגעיל? כמו שאמרתי-החשבון נסגר. תם ונשלם. ואלדס מוסר ד"ש לקרבליו. גונב מגנב פטור, לא ככה?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/5/09
  11. yonmu Member

    הצטרף ב:
    ‏28/6/07
    הודעות:
    10,396
    לייקים שהתקבלו:
    2,655
    לעצור קבוצה אומר לנצח אותה שלוש אפס? לעצור קבוצה זה לנטרל את ההתקפה שלה, ואת זה צ'לסי עשתה בצורה כמעט מושלמת במשך 180 דקות, עד ההרחקה הגרועה של אסיין.
    חוץ מזה, צ'לסי באמת נתנה לכם 3 חתיכות - הבעיה היא שהשופט לקח אותם.


    תפסיקו להביא תירוצים מפגרים כמו קרבאליו-ואלדז, או ה 99% החזקה בכדור של בארסה, או זה שבאלאק נגע ביד באיזושהיא דקה, או זה שבארסה משחקת יפה וצ'לסי משחקת מגעיל. השופט העלה אתכם, צ'לסי נדפקה, בארסה הרוויחה, פעם הבאה (או בפעם הקודמת) זה יהיה הפוך.


    אגב, 'הגונה מגנב פטור' ממש לא קשור פה.
     
  12. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מבין. כשבאלק נוגע ביד זה "או זה שבאלאק נגע ביד באיזושהיא דקה", אבל שפיקה נוגע ביד-צ'לסי נדפקה! שדדו אותם!!! ברצלונה משחקת מלוכלך והכול בולשיט היא הקבוצה הכי מלוכלכלת בעולם!!!

    ואלדס-קרבליו זה לא תירוץ. זה פשוט צדק, סגירת מעגל, איך שלא תקרא לזה. זה הצדק בכדורגל. כשפסלו למילאן גול מולינו שהיה חוקי אף אחד לא צרח פה, כשבאלאק נגע בים לא צרחו פה, כשלבאלאק הגיע אדום במשחק הראשון אף אחד לא צייץ, כשקרבליו תפס את ואלדס לפני 5 שנים-לא ראיתי אף אחד ממכם מציין זאת. אז תעשו טובה, פשוט שבו בשקט כמו שישבתם אז בשקט.

    הוא לא לקח מהם 3 חתיכות, הוא לקח מהם היזדמנות לתת לנו גול, אולי 2-בידיוק כמו שהוא לקח לנו פנדל. גם במשחק הראשון הגיע פנדל. זאת אומרת שהגיע לנו 2 פנדלים, אדום לבאלאק ועוד קיבלנו אדום שלא היה ולא נברא. אתם תמיד מציגים את זה כפי שנוח לכם מעלימים את הטעויות לרעת ברסה וכל חצי פנדל לטובת צ'לסי צרחתם כמו שצריך. זה פתאטי הבכיינות שלכם.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/5/09
  13. yonmu Member

    הצטרף ב:
    ‏28/6/07
    הודעות:
    10,396
    לייקים שהתקבלו:
    2,655
    'שלכם'? של מי בדיוק?

    הבכיינות של בארסה פאתטית. עליתם, וכל בנאדם עם 2 עיניים רואה שעליתם בנס, במזל, ובעזרת השופט. למה אתם לא יכולים פשוט להסכים עם זה?
     
  14. xavi6 Member

    הצטרף ב:
    ‏16/8/06
    הודעות:
    7,893
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה רואה אותי בוכה? אני אבכה כשנגיע לגמר, שם אני אבכה שהדרך של מנצ'סטר הייתה כה קלה, שבגמר שיחקנו עם חצי הרכב וזאת הסיבה היחידה שהם חוגגים את "העליונות האנגלית". שם אני יבכה, וגם זה לא בטוח.

    למה אני לא יכול להסכים עם זה? אני יחזור שוב. לקחו לנו פנדל במשחק הראשון על הנרי, ולקחו לנו אדום שהגיע לבאלאק. בפעם האחרונה שבדקתי מרפק לפנים=צהוב שני. לקחו לנו עוד פנדל של באלאק שהיה במשחק השני+נתנו לנו אדום שלא היה ולא נברא לאבידאל. השופט קיפח אותנו 4 פעמים. למה אתה לא יכול להסכים עם זה?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/5/09
  15. yonmu Member

    הצטרף ב:
    ‏28/6/07
    הודעות:
    10,396
    לייקים שהתקבלו:
    2,655
    אני לא אומר שאני לא מסכים, אני אומר שזה מגוחך (מצד אוהדי בארסה) להתעסק בטעויות השיפוט שהיו נגדם.