יכול להיות, זוהי הרגשה סובייקטיבית. תאמין לי שגם אני שונא אימפריאליזם(בלי קשר לכדורגל- אבל אדרבא כשמדובר בספורט שהוא מקור ההנאה הגדולה ביותר שלי). אני פשוט חושב שמה שהיה היום זה השוד הספורטיבי הגדול ביותר שבו צפיתי. השופט פשוט הגיע עם החלטה לא לשרוק לפנדל. עם איך שהדברים נראים, עם האין-אונות של ברצלונה מול קבוצות אנגליות ובנוסף לזאת, עם חסרונות בעמדות מפתח(בכל זאת ירוצו על הקווים כריסטיאנו רונאלדו/גיגס/רוני, לא פלורן מאלודה/אנלקה), אני חושב שהיתרון של מנצ'סטר יונייטד יהפוך אפילו גדול יותר. לראשונה מזה הרבה זמן, זה לא יפריע לי.
אתה ודאי יודע טוב יותר ממני על פרו אבולושן אבל בכדורגל האמיתי כשקבוצת החוץ מחזיקה כ"כ הרבה בכדור, גם אחרי שמורחק לה שחקן, זה אומר אחד משני דברים: שהקבוצה הביתית לא רצתה לתקוף ולחפש את השער השני (שבדיעבד כנראה היה שם אותה בגמר) באופן משכנע שהיה מתבטא גם בהחזקת הכדור או שהיא לא יכלה כי היריבה הייתה טובה יותר. בכל מקרה, צ'לסי לא הייתה טובה יותר. לשתי הקבוצות היה שער שבא כמעט משום מקום, לשתי הקבוצות היו החלטות שיפוט נגדהן ותיקו היא תוצאה הוגנת למשחק.
כ"כ הרבה רגשות מעורבים. בתור אחד שכ"כ סבל מפסטיבל צ'לסי אשתקד עד כדי כך שעברתי ליד קיוסק סמוך למאש אשתקד אחרי הגמר, ובעוד המוכר אומר "רק צ'לסי, רק אברם" ואנחנו ((קבוצה של אוהדי יונייטד, חלקם אנגלים ממנצ'סטר) מתגרים בו עם נשיקות על הסמל, המשוגע רודף אחרינו עם סכין, קיוותי לראות את צ'לסי עולה לגמר, למרות שאני די שונא אותה. והאמת?אי אפשר שלא לרחם על השחקנים שלה, על למפארד וטרי הנפלאים, כ"כ הגיע להם וליתר החברים שלהם להגיע לגמר, איפה הם היו היום ואיפה בארסה, אופרה אחרת, אבל שופט ליצן אחד ואינייסטה אחד גדול (אשכרה השחקן היחיד שהאמין בבארסה) שלחו את בארסה לגמר, שוד לאור חושך בלונדון. אז עכשיו נתעורר לבוקר שבו אף עיתון/אתר בארץ לא יציין את השיפוט המזעזע (בעצם כן, הם יציינו שאבידל הורחק שלא בצדק והשיפוט בעצם קיפח את קבוצת החלומות שלמען האנושות חייבת לנצח בגמר), אוי ואבוי. האמת?העדפתי את בארסה בגמר כי אני חושב שיותר קל לנו לשחק מולה ומול ההגנה שלה (ועוד בהרכב חסר), אבל באמת שלא הגיע לה. אין לי כח להתחיל לתת ביקורת על כל שחקן, אבל אני חייב לציין שאחרי ההופעה של אלבש היום אני לא בטוח שהצהוב השלישי שצבר הוא טוב ליונייטד או לבארסה, ושסמואל אטו נראה כמו תייר על המגרש. נ.ב: פיטר, אתה גדול!
אפשר למסגר את זה ולתלות על הקיר בחדר? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
הגיע הזמן להגיד את האמת, כשברצלונה משחקת מדהים כולם נראה אותם בסוף השנה ומול אנגליה היא לא תעבור בחיים. עכשיו ברצלונה לא עשתה כלום חוץ מלעלות שלב כמו שאותם אנגלופילים כל כך אוהבים ועכשיו בוכים על זה... אחח אנגליה אנגליה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx הבאתם אותי למצב שאני בעד ברצלונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
הקרדיט היום אינה קרדיט ספרדי, אלא שייך למדינה סקנדינבית מסויימת עם הרבה נפט, אבל עם בעיה כלשהו בענייני שיפוט. הסכם אוסלו ג, החלום הרטוב של פלטיני בגמר (ונדמה לי שהוא באמת גמר)
אני לא יודע מה אני רוצה יותר בגמר. משחק נוראי, שרובו מתנהל במרכז המגרש, ואז בדקה ה-119, רוני דוחק את זה שער ויונייטד מנצחת 1-0, או דריסה של היונייטד. משהו בסגנון 4-1 ליונייטד.
רגע לא אמרתם שהעיקר לעלות שלב לא משנה מה יקרה??? מה קרה כשזה פוגע במלכה אתם כבר לא מצדיקים את זה?? ברצלונה בגמר, וזה מה שחשוב לא??
ויש את תיירי הנרי. בחיי, כל כך קשים הגמרים האלה. גם שנה שעברה עם גרנט וצ'לסי נגד החלאות את מי אני שונא יותר? נראה לי פשוט עדיף לא לראות וזהו.
בלי דני אלבס בלי אריק אבידל ובלי רפאל מרקאז בגמר! מניו בדרך לזכייה שנייה ברציפות בליגת האלופות.. עם הגנה חזקה של מניו, והתקפה ביום רגיל, אין שום סיבה שמניו לא תזכה בתואר.
די לבלבל בשכל, פנדל או לא פנדל, בסופו של דבר אף אחד לא יזכור את זה. קרה עשרות פעמים שקבוצה עפה כי קופחה בגלל שיפוט, ברצלונה למדה משנה שעברה ואם אמרתי לעצמי בדקה 70 שהמשחק הזה זה בול כמו המפגש נגד היונייטד בחצי גמר שנה שעברה (שגם אם היו נותנים לה שעתיים באולד-טראפורד היא לא הייתה מבקיעה) אז הפעם הם כן הצליחו וסוף סוף בעטו מרחוק. כמה פסים כבר אפשר להעביר שיתחילו לבעוט, שהם עשו את זה זה נכנס. בגמר זה יהיה סיפור שונה, מנצ'סטר קבוצה מעולה שלא תתבנקר ואני מצפה למשחק ענק עם הרבה שערים.
למרות הקרנבל שזה ייצור אני קטלוני בגמר. שיעקובי יגיד מה שהוא רוצה, אנחנו את האמת נדע, העיקר שיונייטד לא ייקחו טרבל ואליפות אירופה שנייה ברציפות...