הולנד:ישורת אחרונה בקיץ: דה זאיו נוחת באייאקס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏23/8/08.

  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,627
    לייקים שהתקבלו:
    6,341
    סגרתי את הטלוויזיה...
    אם אייאקס עוד רוצה להגיע למקום השני היא צריכה נס כי היא במחצית השנייה מקבלת מתנות מפיטר פינק (אדום לא היה לשחארס, פנדל בחיים לא היה) ואז סוארז עוד רוצה להשפיל את AZ עם פנדל מתוחכם. בשביל מה??????????? לא רק זה, מבחינתי הוא היה צריך לקבל אדום בגלל הבעיטה שלו בראש של דידוליצ'ה.

    מבחינתי הגיעו מים עד נפש (כך אומרים לא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) ברצינות, איזו חובבנות. 30 דקות של חוסר רצון בולט ועכשיו כאשר השופט כבר החליט לעזור לנו אנחנו בעצמנו הורסים את הסיכויים שלנו להגיע למקום השני.

    פשוט נמאס ואני אומר את זה כי כנראה קשה לי עדיין להתרחק רגשית מהביזיון הזה...
    יהיה בסדר חבר'ה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
     
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,627
    לייקים שהתקבלו:
    6,341
    ממה שהבנתי סוארז בעט את דידוליצ'ה לבית החולים...
    מבחינתי היה זה משחקו האחרון של סוארז באייאקס, כולנו יודעים שהבחור כבר לא אהוב בהולנד ועכשיו הוא בכלל דואג להפוך את העניין לבלתי נסבל.

    מבחינתי יום שחור למועדון שלי.
     
  3. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,856
    לייקים שהתקבלו:
    1,903
    1-1 בsoccerway.עדיין לא נגמר המשחק ודה מגוויג איפה את גר בהולנד
     
  4. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,459
    לייקים שהתקבלו:
    5,675
    המשחק הביזארי ביותר בתולדות המועדון. משהו כמו 60 בעיטות ו50 קורות. לא ייאמן שגם את זה לא השכלנו לנצח.

    מזל טוב טוונטה.
     
  5. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,856
    לייקים שהתקבלו:
    1,903
    אתם יודעים מה מעציב אותי לפעמים בפורום הפיסימיות שלכם.שבוע הבא נגד ספרטה רוטרדם ואלקמאר נגד טוונטה יש עכשיו מצב מצוין להגיע למוקדמות האלופות.אלקמאר יקבלו את הצלחת נגד טוונטה אני מניך שהם ירתו להראות שהם ראויים לכך.לא שאני מזלזל ברוטרדם וחושב נקודות בטוחות.אני די אופטימי לפי לוח המשחקים ועם ניצחנו את טוונטה בחוץ אין סיבה שלא ננצח אותם בבית
     
  6. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    המשחקים בין AZ לאייאקס נהפכים ליותר ויותר מכוערים בכל מפגש.
    זה רק מכות, כמה פאולים. השופט איבד את השליטה במשחק כבר במחצית הראשונה לדעתי, וזה שוב משחק בין שתי הקבוצות שהשופטים פשוט לא מצליחים להשתלט על הנעשה בכר הדשא.

    אלקמאר שיחקה לא רע בכלל עד הכרטיס האדום של שחארס (לא היה ולא נברא כפי ששי ציין כבר) ואז התחיל בונקר פשוט חולני של הקבוצה, עד שאייאקס השוותה.

    רומרו נתן משחק ענק מהרגע שדידוליצה נותץ ע''י סוארז, ועם כמה הצלות שלו וביחד עם כמה קורות והצלות מהקו, אלקמאר ניצלה מהפסד.

    לאנס עוד הגיע להזדמנות פז באחד על אחד בדקה ה - 98 אבל החמיץ.
    השופט הוסיף 14 דק' אבל המשחק הסתיים רק בדקה ה 108.
    אייאקס הייתה צריכה לנצח את המשחק הזה, אם הם לא מנצחים קבוצה בהרכב שני וב 10 שחקנים אז הם יצטרכו להיות תלויים באחרים ולא בעצמם בקרב על הצ'מפיונס.

    בקיצור יותר מידי פצועים, יותר מידי אלימות. משחק מגעיל שחוץ מהחגיגות המדהימות של הקהל עם השחקנים בסיום המשחק לא הוסיפו הרבה לעונה הזאת (חוץ מזה ששוב לא הפסדנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx )
     
    נערך לאחרונה ב: ‏27/4/09
  7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏15/10/07
    הודעות:
    22,773
    לייקים שהתקבלו:
    2,210
    שבוע הבא רומרו דואג שאייאקס תגיע לגביע האלופות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx , בהנחה שאייאקס תעשה את העבודה שלה.

    אני אשמח לקישור לתקציר המשחק מאחד הצדיקים כאן.

    שי - התנהגות כמו שתיארתם של סוארס זו בדיוק הסיבה למה אין הרבה קבוצות בתור לקנות אותו ולמה לדעתי אם תעפילו לאלופות הוא ישאר עוד שנה במועדון (כשגם המונדיאל נלקח בחשבון).
     
  8. AFCA Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/09
    הודעות:
    1,453
    לייקים שהתקבלו:
    290
    למישהו יש תקציר מורחב? לצערי הייתי חייב ללכת בסוף המחצית הראשונה.
    במחצית הראשונה שראיתי, אייאקס קיבלה שיעור בכדורגל מאלופה, ואליפות לוקחים בהגנה. אלקמאר סגרה אותנו והנענו כדור בסתמיות מאחורה, אולגר ואילדרוילד הפתאטיים נתנו כמה הזדמנויות בהתקפות התפרצות מהירות של האורחים מאלקמאר. מה קרה שהמשחק הפך לכל כך סוער?
    כמו שאמרתי, אשמח לתקציב כמה שיותר מורחב....
     
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,627
    לייקים שהתקבלו:
    6,341
    ביוטוב עדיין אין תקציר...רק לפני כשלושת רבעי שעה שידרו פה בטלוויזיה את התקציר. תנסו בהמשך הערב לבדוק!

    דרור, אנחנו פסימיים כי בכל כך הרבה שנים אייאקס פשוט עושה תמיד במכנסיים כשאנחנו צריכים ניצחון. לפני שבוע קיבלנו הזדמנות והושפלנו, טוונטה היתה נחמדה ושוב עזרה לנו ומה קרה עכשיו? תשימו בבקשה לב לפ.ס.וו...היא עכשיו גם חזק במרוץ למקום השני!

    אליאס, אין סיכוי ש-AZ מנצחת בשבוע הבא. עידו טוען בצדק שהמפגשים הולכים להיות יותר אלימים והיום ראיתי שופט בינלאומי בכיר (ולא ליצן בכדורגל הישראלי...) שפשוט כבר במחצית הראשונה מאבד את השליטה. מבחינתי ג'רמיין לנס היה צריך לעוף בצהוב שני אחרי שהוא בבירור איחר לתאקל על אולגר (מי אמר שהוא בלם טוב...?). שחארס שילם במחצית השנייה את החשבון ופינק שידוע ב'חיבתו' לאייאקס פשוט המשיך לעזור לנו.

    לי אין מושג מה הוא ראה בפנדל הראשון, אבל כשמעיפים אח"כ שוער לבית החולים צריכים לקבל אדום. מה שסוארז עשה אולי לא היה בכוונה, אבל מאד מכוער. מבחינתי גם צריכים לשנות את החוקה, ברגע שמחטיאים פנדל הכדור עובר אוטומטי ליריב, כמו בקרב הכרעה. יותר מדי רואים שוערים עוצרים פנדלים והקבוצה התוקפת בכל זאת גונבת את השער.

    מה שקרה אחרי זה כבר לא ראיתי...זה שעוד בכלל הבקענו זה בגדר נס, אבל כשזה קורה בפנדל נוסף אני לא חש הרבה גאווה.

    לגבי האלימות, מצטער עידו, אבל בשנים האחרונות אנחנו רואים דווקא מכיוון AZ עלייה רצינית בטון כלפי אייאקס. אני מדבר בעיקר על שחירינחה שהתחיל את כל העניין כשאסר למרטין ואן חייל, המנג'ר הטכני דאז של אייאקס, להגיע לאלקמאר. שחירינחה כעס על זה שהוא עזב לאמסטרדם. זאת הרמה של שחירינחה שנחשב לאיש קטנוני וילדותי, היום הוא ישב כמו מלך בארינה...חוץ מזה שחירינחה אסר בשנים האחרונות אנשים בקבוצה שלו להגיע למשחקים עם צעיפים של אייאקס. כעיקרון היה תמיד באלקמאר גרעין של אוהדי AZ שגם אוהדי אייאקס. במקום להפוך את היריבות למעין אחוות אחים שחירינחה עשה הכל בשביל להסית. היום ראינו גם את הקנאה של אוהדי AZ שללא הפסקה התגרו באוהדי אייאקס, בשביל מה?

    אני הולך לראות עכשיו את הדרבי התל אביבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    יהיה בסדר חבר'ה!
     
  10. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    שי אני לא נכנס לעניין של מי גורם לכך יותר, זה קורה וזה חבל לי. מקווה שהעניינים ירגעו עד העונה הבאה למרות שקשה לי להאמין.

    בכל מקרה אחרי המשחק העיר אלקמאר התפנתה לחגיגות. 35,000 אוהדים צבעו את העיר ואת הנחל הקטן שלה בחגיגות אליפות עם הרבה צבע. השחקנים חלפו בנחל באונייה (תקראו לזה איך שאתם רוצים), ושמחו את האליפות הראשונה אחרי 28 שנים.

    http://www.azfanpage.nl/fotoalbum/albums/2008_2009_huldiging/normal_IMG_1232.Xxx

     
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,627
    לייקים שהתקבלו:
    6,341
    אתה אולי צודק, זה לא ממש חשוב גם. פשוט חבל לי שהיריבות לא יכולה להיות יריבות ספורטיבית מבלי עלבונות. אוהדי אייאקס מאד יורדים על אוהדי AZ וזה גם מיותר. אולי שני הצדדים פשוט מעוניינים ללבות את האש? לי אישית זה עצוב, כבר יש מספיק אלימות בכדורגל ההולנדי. בכל מקרה ואן חאל מאד אהב את המחוות של אייאקס כלפיו וכלפי קבוצתו. בוא נקווה שלפחות בדרגים האלה האווירה נשארת טובה.

    בנתיים מצטטים את עמנואלסון שהוא קצת דואג מהחדשות כאילו אייאקס עדיין מאד רצינית לגבי אלג'רו אלייה. הוא מפחד על מקומו ולא יודע איפה יירצו שישחק. עיצה לי לעמנואלסון, אם אלייה אולי יגיע עזוב אותנו מיד. אולי בצורה הזאת נפטר גם מעוד כמה 'כוכבים' שלנו.

    ברצינות, האם לא הגיע הזמן להפרד מעמנואלסון? 5 שנים ללא תואר. 5 שנים שה'כוכבים' שהיו אמורים להנהיג עדיין עושים במכנסיים כשבאמת מחלקים את הכסף. ראינו עכשיו 2 משחקים מול פ.ס.וו ו-AZ וראינו עכשיו רק נקודה אחת מסכנה. אם טוונטה היתה משחקת נגד דה חראפשחאפ והראקלס היינו עכשיו כבר מחוץ למרוץ על המקום השני...

    לי אישית נמאס מחצי קבוצה ואני לא מתבייש להגיד את זה. אין ספק שואן באסטן לא מאמן גדול (אנא זרוק את אניטה...), אבל מספיק להחליף כל שנה מאמן. אולי הגיע הזמן להפטר דווקא משחקנים שכבר שנים משחקים בקבוצה ועדיין לא מגלים שום שיפור רציני?
     
  12. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,856
    לייקים שהתקבלו:
    1,903
    זה נכון חצי מהשחקנים הם פשוט זבל.והעם?יש סיכוי שמישהו יחליף את ואן באסטן שנה הבאה.לדעתי צריך להוסיף לסוארז חלוץ טוב ברמה של הונטרלאר בשנה הבאה.מקווה שנגיע לליגת האלופות :aaa031:
     
  13. AFCA Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/09
    הודעות:
    1,453
    לייקים שהתקבלו:
    290
    בינוניות. זו המילה באמסטרדם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

    מקצת שראיתי מאלייה, הוא נראה שחקן טוב מאוד, טכני ושליטה יפה בכדור. הגיע הזמן להיפרד מעמנוהאלסון תמורת סכום כסף נחמד, הוא נכשל במאני טיים כמו כל הקבוצה. יש שמועות על אנגהלר שפה בפורום מדברים עליו הרבה? הוא רק עונה אחת בשאלקה, למה שהוא יירה לרדת ברמה לליגה נמוכה יותר?
    ואם טוונטה ילכו לאלופות, איזו סיבה יש לאלייה לבוא אלינו?
     
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,627
    לייקים שהתקבלו:
    6,341
    עומר, העלת כמה נקודות מעניינות.
    למה אנגלהר לא ימשיך בגרמניה? הוא בעצמו כבר הודה למעשה שהוא מוכן לחזור להולנד. לא עקבתי אחרי מעלליו של הקשר, אבל כנראה לא ממש הצליח שם.

    אם טוונטה משחקת בעונה הבאה במוקדמות ליגת האלופות אין לאלייה סיבה לעבור אלינו. אין ספק שאני מסכים לזה. העניין הוא שכנראה אייאקס עדיין נחשבת למועדון יותר גדול מטוונטה...ואולי הדבר הכי חשוב, החשיפה שיהיה לו באייאקס (או בפ.ס.וו שגם מעוניינת בו) הרבה יותר גדולה מאשר עוד עונה באנסחדה. הדבר הכי חשוב שאתה לא יודע עומר, אלייה בעצמו אמר שבקיץ הוא רוצה לעזוב את הקבוצה. כעיקרון יש כבר התעניינות גם מקבוצה גרמנית ששמה המבורג...אני מאמין שיו"ר טוונטה מעדיף למכור שחקן שלו לחו"ל מאשר למתחרה ישירה בהולנד.

    הנה חולצת החוץ של אייאקס לעונה הבאה...
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/4/09
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,459
    לייקים שהתקבלו:
    5,675
    סוף-סוף יש אינטרנט :aaa021:

    תקציר מלא של אייאקס - אלקמאר:
    http://www.101greatgoals.com/videodisplay/2433657/

    טוב, אחרי כמה וכמה צפיות - באמת הפגיעה של סוארז היא דבר שלא רואים כל יום (ובראבו לקהל בארינה על התגובה,אגב).
    וההחמצה של סבינטיץ/ההצלה של רומרו. וואוו, פשוט וואו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/4/09