Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,696
    לייקים שהתקבלו:
    6,364
    מה? TO לבפאלו?
    מה יש להגיד על זה? שום קבוצה רצינית לתואר לא רצתה לקחת סיכון. אפילו קבוצה עם יומרות רציניות כמו הרדסקינס וותרה על התענוג. איתי, אני לא רוצה לרדת על הקבוצה שלך, אבל אתה באמת מאמין שעכשיו תכנסו לתמונת העלייה לפלייאוף? אני לא ממש יודע מה מצב הקבוצה שלך כעת, אבל אני מאד רוצה לשמוע מה דעתך.

     
  2. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    אי אפשר שלא לשים לב לעיתוי של החתימה. זה לא סתם שלא עברו יומיים בסך הכל. אני מניח שהוא לקח ללב את כל ההצהרות של 20 הקבוצות בליגה ואת הברבורים של התקשורת ורצה לדחוף להם את זה בפרצוף. אני שמח שהוא לא הלך לבית קברות כמו באוקלנד או בניינרס ולמרות שאני לא כזה נופל מציוות שלו עם אדוארדס אי אפשר שלא לקחת התקפה שכוללת אותו ואת לי אבנס ברצינות...

    זאת מבלי בכלל להזכיר את שאר הערך המוסף ש-TO יביא איתו לעיר הרפאים בבפאלו החל מרמת העניין שעולה כבר מעכשיו ועוד תעלה לחלל ועד למרצנ'דייזינג ושאר הבולשיט. עסקת חייהם, פשוט כך.
     
  3. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    OMG...

    אם הייתם רואים איך קפצתי משמחה כשראיתי את הידיעה הזו הייתם מבינים כמה כן היה טוב וחשוב לבילס להביא את TO. אני די ממהר עכשיו, כשאני אחזור הביתה אני אאריך במילים ואפרט למה בדיוק, אבל בואו נגיד שאני הולך עכשיו ללימודים עם חיוך על הפנים, ואני בטוח שגם אוהדי בילס רבים ברחבי העולם עושים בדיוק את אותו הדבר. אנחנו שוב רלבנטיים!
     
  4. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    רלוונטים כן, בלי ספק. אבל יחד עם הרלוונטיות מגיעות גם הציפיות - ועם זה, יותר מכל דבר אחר הבילס של העונה הבאה יצטרכו להתמודד.
     
  5. Stretford Ender Member

    הצטרף ב:
    ‏4/6/06
    הודעות:
    3,290
    לייקים שהתקבלו:
    24
    מעניין אותי איך לי אוונס לוקח את ההחתמה הזאת. מקווה בשבילכם שהוא רואה את הצד הטוב - לא רק שהוא לא יאכל דאבל קאברג' כל מהלך, אלא גם העבירו את זה לשחקן אחר. הוא בהחלט יוכל לפרוח בעונה הבאה. ראינו בתחילת העונה שעברה שלקבוצה יש פוטנציאל להיות שוות פלייאוף, אבל אחרי חצי עונה הם קרסו. כמו שקירק אמר, נראה אם הם יצליחו לעמוד בלחץ הציפיות כבר מתחילת העונה.
     
  6. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    לחץ, ציפיות ויכולת הישמרות מצרות.

    למשל לא להיתפס עם כלי נשק לא חוקיים. כמו מרשון הגאון הקטן.

    איתי, על כמה משחקים בחוץ מדברות השמועות?
     
  7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    0 עד 4 כנראה, כולם מחכים למוצא פיו של הקומיש בעניין. חבל שמרשון מפגר, כי הוא היה יכול ליהנות בעונה הבאה מהפעם הראשונה בקריירה שלו בה אין 8 men in the box נגדו בכל מהלך.

    ובכן... ההתרגשות אכן אחזה בכל אוהדי הבילס. ההתנהלות שלנו עד כה בשוק ההעברות, שכללה בעיקר עניין בבקאפים של קבוצות אחרות ובנסיונות להפוך אותם לסטארטרים אצלנו (כמו תמיד), זכתה לביקורת אדירה בפורומים, ולהצהרות רבות של אוהדים שהם לא הולכים לקנות מנויים (מצב כלכלי קשה בכל ארה"ב+סגל לא מלהיב בלשון המעטה זה שילוב קטלני). כל זה השתנה בן רגע. בסקר שנערך בפורומים 78% הביעו את שביעות רצונם מהמהלך לעומת 5% שהתנגדו לו בלבד. זו החתמה שמשדרת לאוהדים וגם לשחקנים (חשוב לא פחות, כי גם הם שוקעים לתוך המנטליות של הבינוניות וההסתפקות במועט), שראו בשנים האחרונות איך הבעלים ראלף ווילסון שומר על אגרוף קמוץ ופותח כל עונה עם עשרות מיליונים מתחת לתקרת השכר, שהקבוצה הזו מתכוונת להמשיך להיות תחרותית בשנים הקרובות ולא להתגלגל כמו גוייה עד שיבוא איזה בעלים שייקח אותם ל-LA/טורונטו. עכשיו האיצטדיון יהיה מלא ב-75 אלף איש בכל משחק בלי ספק בכלל.

    המהלך הזה בא מתוך הסתכלות על עכשיו, על המיידי, ולא בנייה לטווח ארוך שזו מנטרה שלאוהדים כבר נמאס לשמוע. בפאלו רוצה לנצח בעונה הבאה. זה מרגש.

    כמובן שגם באספקט המקצועי נטו זו החתמה אדירה. יש לנו עכשיו 2 מ-10 הרסיברים הכי טובים בליגה. ואם אתם לא חושבים שלי אבנס הוא אחד מהרסיברים הכי טובים בליגה, חכו שתראו אותו בעונה הבאה כשפתאום יירדו ממנו חלק מהדאבל-טריפל-קאברג'ים שהוא היה מקבל בכל מהלך בשנים עברו.

    ההחתמה הזו היא גם הצהרת אמון בטרנט אדוארדס כ-QB של בפאלו לשנים הקרובות. הביאו לו את כל הצעצועים ש-QB רוצה שיהיה לו, עכשיו כל הלחץ הוא עליו, הוא חייב להראות שהוא מסוגל לעשות את זה. העונה הקרובה היא כנראה make or break לקריירה הצעירה של אדוארדס. אני מקווה שהוא יעמוד בזה.


    חשוב לזכור שיש לנו עדיין חורים רציניים בעמדות ה-DE, TE, גארד ו-OLB, ואני מקווה שנחתים עוד איזה גארד או OLB לפני הדראפט, כדי שנוכל לטפל בכל הצרכים שנותרו לנו בדראפט. בלי קו התקפה אפקטיבי שיגן על טרנט כל ההבאה של TO לא שווה יותר מדי. אבל אנחנו שוב רלבנטיים וזו כבר הרגשה נהדרת.
     
  8. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אני במקום ווילסון שם את הליטופים לאדוארדס על אש קטנה ומנסה בכל הכוח להביא את מייקל ויק לבאפאלו. ואז כבר אפשר יהיה לדבר על משהו רציני לטווח הקצר.
     
  9. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    בחיים לא מבחינה אידיאולוגית טהורה... אני עוזב את הקבוצה אם זה קורה. וזה גם לא יקרה. מייקל ויק ובפאלו רחוקים שנות אור זה מזה מכל הבחינות. מצד שני גם TO ובפאלו ניראו כרחוקים ותראו איך זה נגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,696
    לייקים שהתקבלו:
    6,364
    ממה שאני מבין כעת ל-TO באמת לא היו הרבה ברירות. ממה שהבנתי מיד בשחרורו מדאלאס סגרו למעשה כבר 20 קבוצות הדלת בשביל הרסיבר הבעייתי. מאד מעניין מה יקרה בבאפלו כי האם אי פעם הגיע לקבוצה שחקן כל כך בעייתי?
     
  11. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    לא שזכור לי. OJ סימפסון שהוא כנראה גדול שחקני הבילז בכל הזמנים התגלה לאחר פרישתו כבעייתי הייתי אומר ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ), וגם מרשון מתגלה עכשיו כבעייתי, אבל כעיקרון יש לקבוצה מדיניות של לקחת שחקנים שהם אנשים סולידיים שלא עושים יותר מדי רעש על המגרש או מחוצה לו. ניתן להבין היטב את האופי של הקבוצה דרך המאמן שלנו שלמד בייל, ה-QB הפותח שלמד בסטנפורד והמחליף החדש שלו שלמד בהרווארד...
     
  12. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    מה זה, באליצ'ק מביא לבריידי צעצוע חדש לכבוד הקאמבק ואף אחד מכם לא מצייץ? בדרך כלל אתם שוחטים כל החלטה של הפאטס, מוזר. עד כדי כך לא מאמינים ביכולות של גאלאוויי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

    למרות שאת מה שג'ואי הספיק לשכוח יש ריסיברים בליגה שלא ילמדו בחיים, כנראה שהוא מן הסתם לא בדיוק החתיכה החסרה לפאזל של באליצ'ק, אבל אני בטוח שהוא יהנה לשחק עם קווטרבק סביר פלוס..


    רועי, יש תגובה לטרייד?
     
  13. Stretford Ender Member

    הצטרף ב:
    ‏4/6/06
    הודעות:
    3,290
    לייקים שהתקבלו:
    24
    על הפנים לדעתי. אני מאוכזב מההחלטה של ההנהלה.
    אי אפשר לדעת איך קארני יחזור מהניתוח ובהיעדרו פיטרסון הוא הפאס ראשר הכי טוב שלנו. בעונה האחרונה הוא היה שחקן ההגנה הטוב ביותר בסיהוקס. לא מקור גדול לגאווה, אבל גם לא משהו שאנחנו רוצים לאבד.
    אני מקווה מאוד שנצליח איכשהו לגנוב את אארון קורי שאמור ללכת לקנזס בבחירה השלישית כדי למלא את החור שזה ישאיר.
    וכמובן שחשוב להחתים כמה שיותר מהר את לירוי היל לחוזה חדש (הוא עם פרנצ'ייז טאג העונה). אם נאבד אותו בעונה הבאה זאת תהיה חתיכת מכה.
    אני כמובן לא מתכחש לכך שאנחנו צריכים בשר בדיפנסיב ליין ושהמחליף שהוחתם מגרין ביי לא באמת יפתור הרבה. אם רדינג הוא התשובה אני לא יודע, אבל לא נראה לי חכם לפרק את החולייה היחידה במגרש שעובדת בשביל לבדוק.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏16/3/09
  14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/3/09
  15. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    קאטלר מתנהג כמו תינוק. לא סומך עליו?! כי הוא רצה להביא קווטרבק אחר? ברוך הבא ל-NFL.

    זו אחריות נטו מצד קאטלר לפרידה כי כולם יודעים שאסור להתעסק במאבקי כוח וטרטוריה עם מאמנים בשנה הראשונה שלהם שמנסים להראות לעולם כולו מי הבוס. קאטלר פשוט מנצל את האפשרות ללכת.

    אם מקדאניאלס ייצא מכל הסיפור הזה עם קווטרבק שהוא מאמין בו פלוס פיצוי בגלל הרפיוטיישן המופרך של קאטלר - דנבר תרוויח.