Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

  1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    די די דייייייי בוא נגזים עוד קצת.

    להשוות את קאסל לקאטלר זה על גבול הליצנות. כמו גם להגיד שלקאטלר אין ביצים. רק המשחק מול סן דייגו לוקח כל דבר שקאסל עשה בשנה שעברה אבל מעבר לזה, לקאטלר לא הייתה קבוצה לצאת איתה למלחמה בניגוד לקאסל. כשאתה קווטרבק ואתה מגיע למשחק בידיעה שאם אתה לא שם על הלוח במו ידיך לפחות 30 נקודות אז אין סיכוי לניצחון, זה קצת אחרת מאשר אתה משחק בקבוצה כמו הפאטריוטס. ולמרות כל הקשיים והדברים הוא העמיד מספרים שהספיקו לפאקינג פרו בול ועם הגנה פחות אפסית ממה שהייתה גם לפלייאוף.

    ואל תשכח שזאת השנה הראשונה שהוא משחק אחרי שהוא גילה את הסכרת. בעונה שעברה הוא סבל ממשקל עודף, עייפות מתמדת ועוד אי אילו בעיות ועדיין הצליח להיראות סביר איכשהו. העונה הוא כבר מיצב את עצמו בטופ 5 של הקווטרבקים בליגה. וזה ממש ממש לא נכון לטעון שהוא לא שם כשהכסף על השולחן. נכון, יש לו את החיסרונות שלו כמו הנטייה לזרוק אינטרספשנים ברד זון אבל למי אין? כמות הפעמים שדנבר ניצבה עם הגב אל הקיר והוא התעלה על עצמו היא יותר גבוהה ממה שחצי מהקווטרבקים היו צריכים לעשות העונה. לא תמיד זה הספיק לניצחון (כמו במשחק מול הבילס שהיה משחק עצום שלו אבל ההפסד נרשם בסיום אז אני מניח שזה לא מספק אותך) בגלל גורמים אחרים, בטח שלא בגללו...
     
  2. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אהה, אם הוא נבחר לפרו בול אז בסדר...

    טופ 5 בליגה?!? קאטלר???

    למי אין נטייה לזרוק אינטרספשנס ברד זון? אממ, אני יודע! למאט קאסל!
     
  3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    ביום שקאסל יצליח להשלים מסירה שהיא ליותר מ-10 יארד בלי שהרסיבר שלו ייקח את הכדור וירוץ איתו בין השחקנים תוכל להזכיר אותו באותה נשימה עם קאטלר. זה שאין לו נטייה למסור אינטרספשנים ברד-זון זה נחמד ועדיין זה בסך הכל הדבר היחיד שבו הוא עולה על קאטלר. אין לו את הזרוע שיש לג'יי, אין לו את הדיוק שלו, הוא לא יודע לתמרן כדי להתחמק מסאקים כמו שג'יי יודע אה וכן - הוא לא נאלץ לבוא למשחקים בידיעה שהוא צריך להיות מושלם ולתת תצוגת על, שגם זה אולי לא יספיק לניצחון בגלל ההגנה ובגלל שההגנות מולך שמות 4 שחקנים ב-box וכל השאר מתפרשים על המגרש ומכסים את הרסיברים.

    לא סתם כל איש מקצוע נורמלי בליגה בשוק שמקדניאלס האידיוט בכלל חשב להציע טרייד כזה. ולא סתם אין אחד שלא נתקלתי בו בימים האחרונים שחשב שאשכרה יש משהו שקאסל יוכל להביא וקאטלר לא.

    בסך הכל עכשיו אנחנו רואים את החוסר ניסיון וחוסר ביטחון של מקדניאלס. אתה לא מנסה לעשות דבר כזה ואם כבר ברוב טיפשותך כן החלטת, אתה עושה הכל כדי שהסיפור לא ידלוף ויגרום לקווטרבק שלך שגם ככה מעורער אחרי הפיטורים של שנהאן להרגיש לא רצוי.
    ביג פאקינג דיל, קאסל הביא בעונה שעברה כמה משחקים טובים תחת השיטה שלך, זאת הסיבה להביא אותו בתמורה לפרנצ'ייז קווטרבק שלך, אכן.
     
  4. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    הדבר המרכזי שיש לקאסל ושכבר אין לקאטלר - זה פוטנציאל להתפתח למשהו. בגלל זה השקיעו בו. בגלל זה אף אחד לא ייגע בקאטלר.
     
  5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    קירק אתה על סמים? קאסל יותר טוב מקאטלר? וחמור מזאת:
    WTF?!?! לקאטלר אין פוטנציאל להתפתח למשהו? אפשר לחשוב שאנחנו מדברים על QB בן 35. הלו, הוא QB צעיר שהצליח להלהיב עד כה בקריירה שלו למרות שהוא שיחק בקבוצה עם הרבה מאוד בעיות, בלי עזרה ממשחק הריצה ובטח שבלי עזרה מההגנה. ויש לו את כל היכולות הפיזיות כדי להשתפר עוד יותר. אין לי ספק שהוא יהיה אחד מה-QB's הטובים ב-NFL, ויכול להיות שכבר עכשיו הוא בטופ 5 בליגה, זה די גבולי (בריידי ומאנינג בקלאסה אחרת, וורנר קשישא, ביג בן כשרומו, דונובאן וקאטלר נאבקים על המקום ה-5 מבחינתי). אתה מתלהב מקאסל על סמך עונה אחת בתנאים הכי נוחים שיש שבה הוא בכל זאת לא הצליח להביא את הקבוצה לאיזשהו הישג משמעותי. לקאטלר לא מגיע קרדיט על קריירה יפה עד כה בתנאים הרבה יותר קשים?

    יהיו לנו העונה 2 מפגשים שלהם ראש בראש, יהיה לנו מאבק בין הקבוצות שלהם בטבלת הדיוויז'ן, אין לי ספק מי ייצא מהמאבקים האלה עם ידו על העליונה.
     
  6. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    לא לא, כל מה שיש לקאסל זה פאקינג חצי עונה טובה תחת המערכת ההתקפית הכי מצליחה של העשור. וזה קצת מצחיק שאתה רושם שבו "השקיעו" כי יש 4 קבוצות בליגה שהיו נותנות עליו בחירות דראפט רק בשביל לשלוח אותו אלינו תמורת קאטלר. אלה הדיווחים האחרונים לפחות.

    בהזדמנות זו אני רק רוצה להודות לבליצ'ק שגאל אותנו מהדבר הזה. ההצעות של טמפה ודטרויט לפאטס היו טובות יותר (עבדו על קומבינציה שלפיה הפאטריוטס יכלו לקבל את הבחירה מס' 12 של דנבר ובחירת סיבוב ראשונה של טמפה וסיבוב שלישית והם וויתרו...כנראה סיכמו עם פיולי לפני כן) ולמרות זאת הוא נשלח לצ'יפס.

    לקאטלר אין סיכוי להתפתח למשהו? כי הוא לא עבר סך הכל עונה אחת אחרי גילוי המחלה? כי הוא לא היה רחוק עצירה הגנתית אחת מפלייאוף? די כבר זה נהיה מעליב.
     
  7. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אתם מבלבלים בין יכולות של שחקן להישגים של קבוצה.

    המחלה של קאטלר היא הדבר הכי לא רלוונטי לדיון. הוא לא יפסיק להיות חולה והוא עצמו מעיד על כך שאין לזה השפעה על המשחק שלו עצמו. עם כל הכבוד לאופרת הסבון האמריקאית שעשו מזה, הוא לא השחקן הראשון ולא האחרון שמשחק עם מחלה. אז הוא שינה את הדיאטה שלו, ביג פאקינג דיל. זה היה נחמד לשלושת המשחקים הראשונים של השנה.

    לדנבר אין הגנה? אכן, נתון סופר משפיע על קווטרבק. שנהן הלך הבייתה כי כל מה שעניין אותו היה ההתקפה. וזה עדיין לא הספיק להוציא מקאטלר משהו מעניין. ואנחנו מדברים על דנבר. אפס לחץ תקשורתי. אפס לחץ להישגים.

    מצד שני אנחנו מדברים על בחור בעונה ראשונה שלו בליגה שצריך להתמודד עם מערכת ציפיות שבנו לקבוצה שהונהגה על ידי הקווטרבק הכי טוב שדרך על מגרש פוטבול אי פעם.

    קאסל הראה שקט נפשי, הראה בגרות, הראה יד רכה. שימו אותו במערכת שמתאימה לו והוא יכול להיות בובה של קווטרבק. סולידי, לא ינצח לבד כל העונה - אבל כן ייעשה מה שמצפים ממנו. קאטלר באותה סיטואציה זרק ים אינטרספשנס והוביל את הקבוצה שלו לאבדון כל פעם שזה היה תלוי בו.

    מספר חמש בליגה?! אתם צוחקים עליי? יותר טוב מההוא שכמעט השווה את השיא של מרינו? עדיף על הבחור שסחב עונה שלמה קבוצה שהבינה ש LT לא אופציה ונתקעה בלי ריסיבר נורמאלי לזרוק אליו? מקנאב בלי ריסיברים וקו עושה כבר שנים יותר משקאטלר יעשה אי פעם. ואלה רק השמות הברורים מאלייהם. אני לא רואה סיבה לקחת שחקן כל כך לא יציב כמו קאטלר לפני 10 קווטרבקים אחרים בליגה לפחות.
     
  8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    המחלה כן רלוונטית כי זאת בסך הכל השנה הראשונה האמיתית שלו. והוא היה בא מעל ומעבר לכל מה שציפו והוא היה השחקן החשוב ביותר באחת ההתקפות הפרודוקטיביות בליגה.

    ההגנה רלוונטית אפילו יותר. מה בדיוק אתה מצפה שהוא יעשה? יזרוק כל משחק ל-7 טאצ'דאונים בלי שום אינטרספשנים? בכל דרייב שהוא ישב על הספסל הוא ראה איך עוברים על ההגנה שלו כמו שטנק של צה"ל עובר בעזה כשהוא יודע שאם הוא לא עולה ודופק דרייב דומה (מול הגנה, אפעס, קצת יותר טובה) ההפסד יירשם, ויש שיאמרו כמוך, עליו.

    באותה מידה אני יכול לומר שאם קאסל נאלץ להתמודד עם הדברים שקאטלר התמודד איתם בעונה שעברה הוא נראה כמו דן אורלובסקי ביום רע. בלי רץ מאחורה, מול הגנה שיודעת בוודאות שאתה הולך למסור וכשאתה בפיגור. זה פחות או יותר היה מצב הצבירה שאיתו קאטלר נאלץ להתמודד כל העונה. ולמרות זאת הוא כן הצליח להתמודד עם זה יפה, להעמיד מספרים יפים ולעשות את המקסימום מבחינתו בשביל להביא אותנו לפלייאוף. ההישגים כפי שאתה יודע, או שלא, לא מוטלים רק על ההתקפה. אל תציג את זה כאילו כל העונה שלנו הייתה תלויה בקאטלר כי היא לא. עד כמה שהיא כן הייתה תלויה בו, הוא הוציא לפועל ועשה את זה על הצד הטוב ביותר. כמו שאמרתי, יש לו את החסרונות שלו אבל לאיזה קווטרבק אין? בטח שלא לקאסל.
     
  9. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    זה ההבדל בינינו, אני לא מסתכל על ההישגים וגם אם קאטלר היה בפוקס עולה לפלייאוף זה לא היה משנה את דעתי בדיוק כמו שהזכייה של האח העלוב של פייטון לא שינתה את היכולות הבינוניות של כקווטרבק.

    אני מסתכל על קווטרבק רייטינג, על מספר אינטרספשנס. על החלטות במאני טיים. על יכולת להתעלות כשצריך.
     
  10. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אגב, אני במקום טומלין קופץ על ההצעה של קראוצ'י ומביא לסטיל סיטי את קווין ברונט שדאלאס כנראה לא תעשה יותר מדי כדי להחתים מחדש. בליצר ברמה, שחקן שעדיין אפשר לפתח, עוד גוף והיי, שורה תחתונה, אין לנו יותר מדי אופציות.
     
  11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    ואני עדיין אמשיך להגיד לך שזה לא נכון לשפוט את קאטלר גם על סמך עונה אחת בלבד וגם על סמך הקבוצה שהוא היה בה.
    קח לדוגמא את המשחק מול הבילס שהוא היה ה-מאני טיים של העונה. אתה בכלל יודע כמה פעמים ג'יי התעלה במשחק הזה? הוא שיחק במחצית השנייה בלי אוזנייה, בלי רץ (רצנו 3 פעמים כל המחצית השנייה, כל מהלך הוא היה בשאט-גאן) והביא את הקבוצה ליתרון 20-16 עם 10 דקות על השעון. לבד, הוא עצמו, נטו, בין אם זה מסירות עד לרד זון ובין אם זה ריצות אישיות. ואז דרייב נגדי, הקבוצה מקבלת בראש ושוב הוא צריך לעמוד בלחץ. והוא עמד בו עד כדי כך שסטוקלי כבר תפס את הכדור באנדזון והשמיט אותו בגלל שהקורנר הוציא לו אותו מהיד במהלך עצום. איזה עוד קווטרבק נאלץ להתמודד עם דברים כאלה? אני בטוח שלא קאסל.

    הוא משחק בקבוצה שמאלצת אותו להתעלות על עצמו בכל רגע נתון, בכל דאון ודאון, שזה בפעם האחרונה שבדקתי לא היה מצב שמאט קאסל הדגול נאלץ להתמודד איתו ולמרות הכל הוא כן הצליח להתמודד עם זה יפה מאוד וכמעט להשיג לקבוצה מטרה שאף אחד בתחילת העונה בכלל לא חשב עליה - פלייאוף. זה נחמד שאתה לא מתחשב בזה, אבל הוא כמעט הצליח לעשות את זה עבור קבוצה בינונית מינוס.

    היכולת שלו להתעלות במאני טיים הייתה מספיקה אצל יותר מ3/4 מהקבוצות בליגה. אבל זה שונה כשאתה בקבוצה אחרת שדורשת ממך את זה כל הזמן ודורשת שתעשה את זה בשלמות.
     
  12. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אני מניח שהסכמה לא תצא מכאן. נצטרך לחכות לעונה הבאה. עניין של כמה חודשים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

    בכל אופן, אם כבר קווטרבקים. מוזר לראות שהג'טס ממשיכים לשפוך כסף כאילו פארב עדיין שם. לא שמעתי יותר מדי דיבורים על ניסיונות שלהם להביא מישהו מבחוץ. יהיה הזוי אם הם שוב יבנו קבוצה במיליונים ולא יגיעו לפלייאוף.
     
  13. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/3/03
    הודעות:
    15,795
    לייקים שהתקבלו:
    145
    כנראה בונים על מארק סאנצ'ז שיפתח ויככב כבר העונה... או לפחות זה מה שאני מקווה שהם מתכננים לעשות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

    הטרייד שנפל של קאסל לברונקוז הוא הסיפור ההזוי ביותר של הפגרה ללא ספק. הכתבה הזו מעלה כל כך הרבה תהיות...

    אגב המרמור של קאטלר, ייתכן ש-TB שרצו להביא אותו בטרייד המשולש ינסו ללכת עליו בכוח גם עכשיו... יש להם כל כך הרבה cap space והם פספסו כבר כמה עסקאות, הם מתים להביא מישהו רק בשביל להרגיע קצת את האוהדים שלהם.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/3/09
  14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏25/8/05
    הודעות:
    8,016
    לייקים שהתקבלו:
    2,625
    אין אין זה פשוט בלתי נתפס, רצו אשכרה לתת בחירת סיבוב ראשון ואת קאטלר על פאקינג מאט קאסל, אני לא מאמין בכלל שאני אומר את זה.

    הנזק נעשה ועכשיו קאטלר ממורמר ובצדק. הבעיה היא שמקדניאלס רצה לתת אותו על קאסל ולא סתם להיפטר ממנו. האישו הוא יותר קאסל ופחות להיפטר מקאטלר ועכשיו הקבוצה במצב מאוד מורכב ומסובך שבו לפי כל הדיווחים קאטלר רוצה טרייד. לא ברור איזו תמורה הולמת אנחנו הולכים לקבל כשאפילו הבחירה הראשונה של דטרויט נשמעת מגוכחת לכל הדעות - יענו מה נעשה איתה? נביא את סטאפורד או סאנצ'ז שיריצו את השיטת התקפה המזויינת הזאת של הפאטס?

    אני גם עדיין בשוק מהשקט של הבעלים בכל הנושא הזה. נכון שהוא ידוע בתור אחד שלא מתערב ונותן למאמן יד חופשית לעשות מה שבראש שלו אבל אם לא יעשו סולחה, וסולחה אמיתית לשם שינוי, אנחנו בדרך לאבדון. אני רוצה הודעת הרגעה, אני רוצה הארכת חוזה לקאטלר, אני רוצה צעד בונה אמון כלשהו ממנו או מכל אחד אחר בפרונט אופיס.

    חובבנים אחד אחד שם בדנבר. האוהדים כבר מחפשים טלפונים של שכירי חרב שיורידו את מקדניאלס והקהילה בקולורדו מאוד מאוד מחוברת לקבוצה ככה שאם ג'יי עוזב בלי שום תמורה הולמת (ומה לעשות, אין שום תמורה הולמת עליו) זה כנראה גומר את הסיפור של מקדניאלס עם האוהדים. אבל נקווה שזה לא יגיע לזה וקאטלר יירגע, זה פשוט לא מתקבל על הדעת החרא הזה...
     
  15. KirkH Member

    הצטרף ב:
    ‏27/11/02
    הודעות:
    13,515
    לייקים שהתקבלו:
    70
    אתה רוצה להגיד לי שיש מצב שמקדאנילס אשכרה לא מאמין בג'יי קאטלר כקווטרבק שיכול להוביל את הקבוצה שלו לאן שהוא?! הזוי!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx