המחזור ה-25 בפרמיירליג-גיגס מנצח את ווסטהאם

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Feb 6, 2009.

  1. Red Left Winger Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    0
    איזה איכויות בדיוק?
    אסיין פצוע, מיקל דביל, אין קיצוניים שישחקו על הצד למעט מאלודה וג'ו קול(פצוע עד סוף העונה). מתוך 3 החלוצים הבכירים בסגל רק אחד משחק פחות או יותר כדורגל וזה דווקא קאלו ולא דרוגבה(אפס מאופס) או אנלקה(יודע רק לנעוץ, שום יכולת אישית).
    למפרד, דקו ובאלאק רבים באמצע מי צריך להיות בעל הבית ומי צריך לנגן כינור שני.
    חוץ מההגנה היציבה יחסית ובוסינגווה הנפלא(נשאיר את הבעיטה בבניון בצד לרגע), וגם שם לא מעט טעויות לא אופייניות של צ'ך העונה, טרי ירד ביכולתו.

    צ'לסי נראית תקועה, אפורה בלי יותר מדי כלים, מסירות זה טוב ויפה אבל כשאין תשוקה ואין אופציות נוספות למעט משחק על הקרקע והברקות של למפרד, באמת שאין יותר מדי פייט לא לליברפול, לא לאסטון וילה(כרגע), ארסנל(יש לי הרגשה שהם יתחילו לחזור לעניינים עם הרכישה של נער היורו) ובטח ובטח שלא למנצ'סטר יונייטד.
     
  2. Geordie_Lad Member

    Joined:
    Dec 28, 2008
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    לא יפתיע אותי אם בסופו של דבר ארסנל וצ'לסי ייאבקו על המקום בצ'מפיונס בשנה הבאה.
    הוילה נראים נהדר, אולי אולי אפילו יכולים לאיים על האליפות...
     
  3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    לא ראיתי את המשחק ופספסתי את השערים, אז בסיום אברטון מנצחת 3:0 את בולטון.
    ארטטה הבקיע בפנדל בדקה 40 וג'ו, בבכורה שלו, מבקיע צמד, אחד בדקה 48 והשני בדקה ה90, גם מפנדל.

    כל הכבוד לבחורים בכחול שממשיכים את המומנטום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
     
  4. Cup of Tea Liverpool, UK

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    6,699
    Likes Received:
    975
    מה אפשר לומר על המחצית הזאת? רק אילתור. הרכב מאולתר, מול קבוצה שההרכב שלה גם קצת מאולתר, באיצטדיון שאלתרו ומכניס פחות מ30,000 אוהדים (אני יודע שזה האיצטדיון שלהם).
    בניטז עולה עם 7 שחקני הגנה מול אחת הקבוצות החלשות בליגה, החלוץ היחיד הוא שחקן שפותח לראשונה בהרכב הקבוצה בליגה, באבל משחק במרכז המגרש מסיבה מסויימת ומאמצע המחצית גם הפסקנו את השליטה הברורה שלנו בכדור. השחקנים משחקים בלי מחוייבות! מה נסגר עם בניטז??!
    אלונסו עכשיו! מישהו חייב לתת קצת כיוון למשחק.
     
    Last edited by a moderator: Feb 8, 2009
  5. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    בדיוק כתבתי הודעה בדיון של ההמלצות לווינר, שלמרות שלא ראיתי את המחצית הראשונה אני מנחש שליברפול לא הייתה עדיפה, למרות שהיא קבוצה הרבה יותר טובה.
    גם מבלי לראות את ליברפול יותר מידי העונה (בגילוי לב- כמעט שלא..), קל להבחין בתלות שיש לקבוצה הזאת בג'רארד, אולי פחות בכיוון של מה שהוא עושה על המגרש (למרות שגם שם הוא טוב) ויותר בכיוון של המנטליות.
     
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    13,827
    Likes Received:
    7,974
    התחלנו בכלל לא רע, אבל מהדקה ה25-30 המשחק פשוט תקוע. המערך הזה יכל לעבוד עם שחקנים אחרים(אינסואה במקום דוסנה, אלונסו במקום אאורליו, ג'רארד במקום בניון או באבל וכמובן טורס במקום אנ'גוג) אבל כשיש לך כ-פול באק את דוסנה שלא יודע לעשות כלום חוץ מללכת לאגף ולפוצץ כדור לרחבה, את אאורליו שאני בספק אם רץ קילומטר אחד, ואת אנ'גוג שלא מסוגל להתמודד עם העוצמה של קמפבל ודיסטין - אז זה נראה לא משהו.
    אני מאוד אוהב את הגיחות של מסצ' להתקפה, זה תמיד נראה מצוין כי יש לו שליטה בכדור, מהירות ומסתבר שגם אחלה בעיטות לשער, והוא חייב לעלות יותר. גם אגר חייב להיות יותר למעלה ולאיים על השער.

    יש לי תחושה שקויט עולה בדקה ה65(הזמן שבו בניטז בדרך כלל עושה את החילופים שלו) במקום אגר ונעבור ל4-4-2.
     
    Last edited: Feb 8, 2009
  7. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    עכשיו אתה מזכיר לי- אילו בעיטות יש לדניאל אגר! לא יאמן.
    מצטער על חוסר הידע- מה נסגר בסוף עם מילאן? לא קנו אותו?
     
  8. riquelme1 Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    10,087
    Likes Received:
    343
    ה' ישמור, אנשים פה באמת כול כך עיוורים, ולא מבינים שהבעיה של צ'לסי היא על הקווים, סקולארי כשלון חרוץ, וראינו אתזה כבר מזמן שצ'לסי חורקת, והאשם היחיד הוא רק פילפה סקולארי שחייב ללכת הביתה, הוא נכשל טוטאלית בצ'לסי, הוא לא מתאים לכדורגל האנגלי, הוא הוכיח שהוא לא מאמן קבוצות גדול, נכון הוא הוכיח את עצמו כמאמן נבחרות, אבל לאמן קבוצות זה סיפור שונה לחלוטין, הכשלון של צ'לסי זה רק בגללו, צ'לסי הנוכחית היא החלשה ביותר בתקופת ארברומביץ'.

    עם זה היה גרנט לא היתם מפסיקים לרדת עליו, אבל שהוא מגיע רק מחזור אחד מאליפות עם מנצ'סטר ולגמר ליגת האלופות אתם מקטרים, שצ'לסי נמצאת במקום הרביעי יותר קרובה למקומות לגביע אופ''א מאשר לאליפות אתם מאשימים את השחקנים.

     
  9. Red Left Winger Member

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    2,702
    Likes Received:
    0
    אני אוהב את ניוג'נט.
     
  10. Cup of Tea Liverpool, UK

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    6,699
    Likes Received:
    975
    התעוררנו לפחות. עכשיו להכניס את טורס! יאללה התקפה!!!
     
  11. Arsenali Member

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Messages:
    525
    Likes Received:
    0
    איזה חלשים פורטסמות' , פשוט לא מסוגלים לנצח..
     
  12. פול סקולס Member

    Joined:
    Apr 9, 2006
    Messages:
    5,690
    Likes Received:
    324
    חפרתי בשתי הודעות על המנטליות הגרועה של ליברפול ללא הקפטן שלה, והנה שוב- ניצחון בדקה ה90.

    כמובן שיש לציין את ההגנה הביזיונית של פורטסמות', אבל...
    זה ניצחון סטייל מנצ'סטר יונייטד,
    יפה להם :\
     
  13. Gunner_ForeveR Member

    Joined:
    Jul 8, 2008
    Messages:
    1,526
    Likes Received:
    43
    אני מקווה שקאפלו ראה את המשחק הזה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
     
  14. Van Persie Member

    Joined:
    Nov 25, 2007
    Messages:
    549
    Likes Received:
    0
    גם אני, שיאזרח את יוסי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
     
  15. Selby Member

    Joined:
    Jan 11, 2008
    Messages:
    4,859
    Likes Received:
    4
    כמה שהסקאוזרים היו שיט און אה סטיק היום פורטסמות' יותר עם ההגנה הביזיונית שלה בהנהגת דייויד ג'יימס כמובן, מי אם לא הוא.
    זה לא משנה, הכל תלוי רק בנו.