המחזור ה-23 בפרמיירליג-משחקי חוץ ליונייטד וליברפול

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jan 26, 2009.

  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    אחרי שבמחזור הקודם מנצ'סטר יונייטד עשתה את המהפך ועלתה לפסגה, ואחרי מחזור הגביע, הפרמיירליג חוזרת עם מחזור אמצע שבוע. יונייטד וליברפול לא אמורות להתקשות על הנייר במשחקי החוץ שלהן בווסט ברומיץ' ובוויגאן, אם כי כמובן שקרו דברים מעולם.

    משחקים מעניינים נוספים-טוטנהאם בקרב נוסף על חייה מול סטוק, פורטסמות' המידרדרת מארחת את אסטון וילה, וארסנל יוצאת לגודיסון פארק למפגש עם אברטון.

    המשחקים:
    סנדרלנד-פולהאם, שלישי, 21:45, אצטדיון האור
    ווסט ברומיץ'-מנצ'סטר יונייטד, שלישי, 21:45, הות'ורנס
    פורטסמות'-אסטון וילה, שלישי, 22:00, פראטון פארק
    טוטנהאם-סטוק, שלישי, 22:00, וייט הארט ליין

    צ'לסי-מידלסברו, רביעי, 21:45, סטמפורד ברידג'
    מנצ'סטר סיטי-ניוקאסל, רביעי, 21:45, סיטי אוף מנצ'סטר סטאדיום
    וויגאן-ליברפול, רביעי, 21:45, JJB
    בלקבורן-בולטון, רביעי, 22:00, איווד פארק
    אברטון-ארסנל, רביעי, 22:00, גודיסון פארק
    ווסטהאם-האל, רביעי, 22:00, אפטון פארק

    מחזור מהנה, מי שמעוניין לתרום פרוויואים מוזמן לפנות למנהלים.
     
    Last edited: Jan 27, 2009
  2. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    אין כזה דבר משחק קל בליגה, בטח ובטח שלא במשחק חוץ.
    ועוד וויגן?קבוצה שמאוד קשה להכניע, בטח שב-Jjb.
    לא מבין את האמירות הללו.
     
  3. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    אין כמעט קל בליגה הזו,בטח לא במשחקי חוץ
    ובטח לא כשקבוצה אחת,ברומיץ נלחמת על חייה,מה גם שהיא עשתה כמה נקודות יפות בבית העונה
    ויונייטד מגיעה עם הרכב חסר בחלק ההגנתי ולפני חודש עמוס במיוחד,
    קל...גם לא על הנייר במקרה הזה.
     
  4. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    אם להיות קטנוני,
    אז כמובן שמגרשה הביתי של ווסט ברום הוא "הות'ורנס" ולא כפי שנכתב...
     
  5. Stretford Ender Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    3,290
    Likes Received:
    24
    ווסט ברומיץ' אלביון - מנצ'סטר יונייטד

    תאריך: 27/1/09
    שעה: 21:45
    איצטדיון: ההות'ורנס, ווסט ברומיץ'.

    ווסט ברום מגיעה למשחק עם הזדמנות קורצת להוציא משהו מיונייטד פצועה ועמוסת משחקים. כמובן שמדובר במשחק נגד אחת הקבוצות הטובות בפרמיירליג וזה יהיה קשה בכל מקרה, אבל אם בתחילת העונה הבאגיז סימנו את המשחק כאחד בו נקודה תהיה הישג, עכשיו הם עומדים בפני מצב בו יש להם סיכוי ריאלי להוציא לפחות תיקו במגרשם הביתי.
    בשבת האחרונה נכשלו חניכיו של מובריי במשימתם לשריין מקום בסיבוב החמישי של הגביע האנגלי, ואירגנו לעצמם משחק חוזר נגד ברנלי. האורחים מברנלי עלו ליתרון 1-0, אבל שני שערים של הבאגיז הורידו אותם למחצית ביתרון, עד ששוויון בדקה ה89 אירגן את המשחק החוזר שיערך באיצטדיונה הביתי של ברנלי שם לווסט ברום לא יהיה קל. במשחק הפרמיירליג האחרון שלהם, ניצחו ווסט ברומיץ' ניצחון ביתי מרשים 3-0 את מידלסברו. רוברט קורן שכבש גם במשחק הגביע הצטיין עם צמד שערים, וירצה להמשיך את רצף הכיבושים גם מחר.
    לצערו של מובריי, גם עליו לא פסחו הפציעות והוא ייאלץ להסתדר במשחק ללא אבדולה מייטה, לאון בארנט, ג'ונאס אולסון וניל קלמנט.
    ווסט ברום נמצאת במקום האחרון בטבלה, אך ניצחון, או אפילו תיקו עשויים להעלות אותה מעל הקו האדום, שכן כרגע יש חמש קבוצות (מקומות 16-20) עם אותו מספר נקודות.
    http://www.wba.premiumtv.co.uk/javaImages/2f/ef/0,,10366~3403567,00.Xxx
    ימשיך לכבוש גם מחר? רוברט קורן.

    אז כאמור, הסיפור הגדול ביונייטד הוא מכת הפציעות שפוקדת את הקבוצה. לא פחות משנים עשר שחקנים יפסידו את המשחק מחר בהות'ורנס, ביניהם שני הקורבנות של משחק הגביע דני וולבק ופאביו דה סילבה. בין השחקנים המשמעותיים יותר ברשימה הזו, ניתן למצוא את וויין רוני, ריו פרדיננד ופטריס אברה.
    במשחק הגביע יונייטד, שעלתה בהרכב עם הרבה חיסורים מול ספרס שגם לא הגיעו עם סגל מלא בלשון המעטה, הצליחה לחזור מפיגור מוקדם ולנצח 2-1 משערים של ברבאטוב ופול סקולס.
    הבעיה הגדולה של יונייטד לקראת מחר היא ההגנה. מבין שחקני ההרכב הקבועים, רק נמניה וידיץ' כשיר, אך הפציעות לא הפסיקו בהרכב הראשון, וגם שחקני ספסל כמו ג'וני אוונס, פאביו ורפאל פצועים. במשחק הגביע העלה פרגוסון הגנה שכללה את גארי נוויל במרכז יחד עם וידיץ' ואת ג'ון אושיי ופאביו בצדדים. יהיה מעניין לראות כיצד יתמודד עם המצב מחר – ע"י צירוף שחקן נוער (כמו לדוגמא ג'יימס צ'סטר שהחליף את פאביו במשחק הגביע) או ע"י הסבה של דארן פלצ'ר (שכבר שיחק כמה משחקים בעמדת המגן הימני), או שחקן קישור אחר להגנה.
    יונייטד רוצה את הניצחון כדי לשמור על המקום הראשון אותו הרוויחה במחזור האחרון וכדי להכניס ללחץ את היריבה ממרסיסייד שתצא למשחק חוץ אצל וויגאן ביום רביעי.
    http://timesonline.typepad.com/thegame/images/2008/05/07/ferguson.Xxx
    כאב ראש חזק לפרגוסון - שנים עשר שחקנים פצועים.
     
  6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Messages:
    24,217
    Likes Received:
    6,259
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45412000/Xxx/_45412944_portsmouth_astonvilla.Xxx
    פורטסמות'-אסטון וילה
    שלישי, 22:00, פראטון פארק
    שופט: פיטר וולטון

    הצרות ממשיכות ליפול על פורטסמות' בצרורות העונה. אם לא הספיקו חילופי המאמנים, ההידרדרות לתחתית והבעיות הכלכליות, בשבת פומפי איבדה את התואר בו זכתה אשתקד-הגביע האנגלי, לאחר הפסד ביתי מביש 2-0 לסוונסי מליגת המשנה. פומפי מדורגת במקום ה-12, לכאורה מקום יציב, אך היא נמצאת רק שלוש נקודות מעל הקו האדום. למזלה יש לה משחק חסר, בבית נגד מנצ'סטר סיטי. ריצ'ארד יוז ייעדר מהמשחק מול אסטון וילה, ניקו קארנצ'אר בספק, ואילו הרכש החדש מווסטהאם, היידן מאלינס, צפוי לעלות להופעת בכורה.
    טוני אדאמס: "אני מקווה שכולם יראו סבלנות כי הזמנים השתנו. אין תועלת בלהתלונן, אנחנו נלחמים ונלחמים קשה. אני יודע שאתגבר על כל אכזבה כי עשיתי זאת בעבר, אין טעם בלבכות על כך. אני לא רץ ואני לא מתכונן לברוח משום דבר. ביום שלישי אישתי תרצה ודאי שאהיה בבית, אבל אני אהיה בחוץ ואנסה לנצח משחקי כדורגל עבור פורטסמות'. כעת יש לנו מטרה אחת בלבד-הפרמיירליג, ועלינו לתחיל להשיג נקודות. מתחילים עם וילה".
    http://www.fyrisskolan.uppsala.se/projektarbeten/0708/premier_league/Bilder%5CWestHam%5Cwestham17.Xxx
    הרכש החדש של פומפי-היידן מאלינס

    גם אסטון וילה עברה משחק גביע מאכזב בשבת, כשלא הצליחה לכבוש אצל דונקאסטר מליגת המשנה. המשחק הסתיים ב0-0, והקבוצות ילכו למשחק חוזר בוילה פארק בשבוע הבא. בליגה, וילה עדיין מדורגת רביעית, שלוש נקודות מעל ארסנל, והיא תנסה לנצל את המשבר בפורטסמות' כדי להשיג שלוש נקודות חיוניות במרוץ לליגת האלופות. אשלי יאנג, הכוכב הגדול של הקבוצה, מושעה לאחר הכרטיס האדום שספג מול סנדרלנד במחזור הליגה האחרון, ואילו היאנג השני, לוק יאנג, חוזר מהרחקה. אמיל הסקי, הרכש החדש מוויגאן, עשוי לפתוח בהרכב לראשונה. ג'ון קארו כזכור נפצע לזמן ארוך וייעדר.
    מרטין אוניל: "אנחנו במקום מכובד וצריכים לשמור על המומנטום. אנחנו בלי ג'ון קארו ואשלי יאנג מושעה. יש לנו שחקנים צעירים כמו נתן דלפונסו שאמור להיות שחקן נהדר אם הכל יעבוד כמו שצריך, וגאבי אגבונלהור שעושה עבודה פנטסטית. אבל אמיל הסקי נותן לנו אופציה נוספת, הוא יוכל לשחק עם אגבונלהור ועם קארו כשיחזור".
    http://www.4thegame.com/media/00/02/81/heskey_emile_bifc_profile_2005.Xxx
    אמיל הסקי חוזר לעיר ברמינגהאם, הפעם לאסטון וילה
     
    Last edited: Jan 27, 2009
  7. Bill Shankly Member

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    1,546
    Likes Received:
    11
    ! ! ! GO Baggies

    :aaa021:
     
  8. Claret&Blue Member

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Messages:
    4,149
    Likes Received:
    0
    ווסט האם יונייטד - האל סיטי

    תאריך: רביעי, 28.1.
    שעה: 22:00.
    איצטדיון: אפטון פארק.
    שופט: האוורד ווב.



    תחת הזרקורים של אפטון פארק תארח ווסט האם יונייטד את האל סיטי ברביעי, על משחק שנצחון בו ייתן אוויר לנשימה לאחת הקבוצות.

    ווסט האם מגיעה למשחק על גבי ההעפלה לשמינית גמר גביע ה-FA, שם תפגוש את מידלסברו בבית. הפטישים ניצחו את הארטלפול 2-0 בשבת, זאת אחרי הנצחון הביתי על פולהאם בליגה במחזור הקודם. ג'יאנפרנקו זולה מעודד אם כן משתי התוצאות האחרונות של הקבוצה, אבל מודע לחשיבות המשחק הקרוב שיצריך המשכיות מהקבוצה שלו: "זו משחק חשוב מאוד עבורינו ומציג הזדמנות מצוינת לנסות ולהגדיל את הפער מהקבוצות שמתחתינו. זה יהיה קשה מאוד כיוון שהאל קבוצה מאוד מאורגנת. אבל הקבוצה שלי משחקת טוב ועם ביטחון. תמיד אמרתי שזו קבוצה מצוינת פה גם כשהפסדנו משחקים. הדבר הכי טוב הוא שכל נקודה שהשגנו עד כה מוצדקת לחלוטין. זו ההרגשה הכי טוב שיש למאמן."
    זולה רוצה לראות המשכיות מהקבוצה שלו שהשיגה 10 נקודות מ-12 הנקודות האפשריות במשחקים האחרונים, ותוך כדי כך להחזיר להאל סיטי על ההפסד המאכזב בתחילת העונה.
    מי שלא ישחק מול האל סיטי הוא היידן מאלינס, הקשר האנגלי שנמכר לפורטסמות' בתחילת השבוע. מי שכן צפוי להיות בסגל אם יקבל את השחרור הבינלאומי הוא סאביו נזרקו, הכשרון הצעיר שנרכש ע"י הקבוצה מברשיה בשלישי. קיירון דאייר בספק למשחק כיוון ששוב נפצע ברגלו, אבל מאת'יו אפסון ולוקאס ניל צפויים לחזור להרכב הפטישים.


    http://www.whufc.com/javaImages/f1/bd/0,,12562~5291505,00.Xxx
    סאביו. הרכש החדש צפוי להיות בסגל אך לא בהרכב.

    האל סיטי מגיעה גם היא על גבי העפלה לשמינית גמר הגביע אחרי ניצחון 2-0 על מילוול בסיבוב הקודם. בשלב הבא הקבוצה של פיל בראון תצא למשחק חוץ מול שפילד יונייטד. בליגה הקבוצה מחפשת נצחון ראשון ב-7 משחקי פרמיירשיפ. פיל בראון רוצה לעצור את הירידה ביכולת ובו זמנית לשמור על רקורד של 100 אחוז של האל בלונדון העונה. נצחון יהווה גם דאבל היסטורי בליגה הראשונה על יריבה, אחרי שהכתומים ניצחו את הפטישים במשחק הקודם בין השתיים 1-0. האל חובקת גם היא רכש חדש בדמותו של ג'ימי בולארד, שהגיע לקבוצה תמורת 5 מיליון פאונד מפולהאם. פיל בראון מרגיש די בטוח לקראת המשחק הקרוב: "ג'ימי התאמן היום בפעם הראשונה והיה יוצא מן הכלל, קלאסה אחרת ומשב רוח מרענן לכולם במועדון. הוא משחק כדורגל בצורה הנכונה, אפילו עם התנאים הבוציים במגרש האימונים שלנו. נקווה שהוא ידביק גם את הקבוצה ביכולת שלו. יש כמה משחקים חשובים מאוד מכאן ועד סוף העונה מהם אנחנו יכולים להוציא משהו, וזהו בהחלט משחק כזה."
    בולארד אם כן צפוי לערוך הופעת בכורה במדים הכתומים מול אקסית שמוכרת לו טוב מאוד, וגם קרייג פייגן(חוזר מהשעיה) וקווין קילבאן עומדים לרשות פיל בראון, שיחסר לצערו את ג'ורג' בואטנג, ניק בארמבי ואנתוני גארדנר הפצועים.


    http://www.4thegame.com/media/00/03/50/jimmy_bullard.Xxx
    בולארד. חוזר לעשות לאקסית כאב ראש.
     
  9. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    ההגנה של ווסט ברומ' ללא ספק משעשעת. עוד מהדקות הראשונות ראו עד כמה ההגנה הזאת שכונה, וככה גם נראה הגול שהיא סופגת. יורדת בטוחה, ללא ספק. על אף המומנטום הקטן לאחרונה.

    עריכה: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
    כאילו שלא מספיק עד כמה שווסט ברומ' חלשים, עכשיו גם השופט נותן להם אדום מגוחך(רובינסון).
     
    Last edited: Jan 28, 2009
  10. raanana4ever Member

    Joined:
    Sep 12, 2002
    Messages:
    2,674
    Likes Received:
    0
    אדום מטופש של סטיילס. למרות התוצאה שנראתה מסוכנת, לרובינסון היתה כל זכות לנסות לזכות בכדור. רובינסון הורחק על זה שהיה פחות זריז מפארק.
     
  11. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    שסטיילס יעשה לכל מי שאוהב כדורגל טובה וישלוף לעצמו אדום ישיר לא ל-3 משחקים, אלא ל-3 שנים.
    עזבו את האדום הגבולי, מי באמת יכול לסבול את הפוזות, השיפוט הנוראי, ההרצאות ומה לא?

    ושלא יהיה שום ספק, התוצאה לגמרי מוצדקת.
    משחק משונה מאוד, הגול הראשון (שוב קאריק וברבה) פשוט חיסל את הבאגיז שפתחו לא רע בכלל,
    אבל באמת שבחצי השעה האחרונה הם שיחקו כמו נועלת ליגת הפאבים (לפחות הם היו מתאבדים על המגרש).
    קארסון...כמה פעמים כבר כתבתי שאני לא אוהב אותו? (עכשיו אני אוהב, אבל לא מהסיבות הנכונות מבחינתו)...
     
    Last edited: Jan 28, 2009
  12. Cup of Tea Liverpool, UK

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    6,699
    Likes Received:
    974
    כאילו שגם ככה זה לא היה גמור...
    עכשיו צריך לנצח את וויגאן, נראה עם איזה הרכב בניטז יפתיע הפעם.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  13. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    קשה, קשה לי לקרוא לזה אדום גבולי. זה יותר קרוב לצהוב גבולי.

    וכן, גם ב0-0 היה מספיק מבט על ההגנה של ווסט ברומ' כדי שלא יהיה ספק מה הולך לקרות במשחק.
     
  14. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    מודה ומתוודה שחזיתי יום שחור לפרגיות שמביסים את סטוק.
    בנטלי ספג צהוב חמישי ויעדר מהמשחק מול ארסנל בליין...
     
  15. avdz7 Member

    Joined:
    Apr 1, 2007
    Messages:
    3,464
    Likes Received:
    436
    יופי.. עשינו את זה קל מהצפוי במחצית הראשונה.
    אני בספק לגבי האדום אבל בכל זאת לא מתנגד להחלטתו של השופט. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx