בעיקרון בדיעבד עשיתי טעות. אין לי כוונה להשתתף בתחרות הזו באופן כללי ואני רק אגיח לטורנירי גראנד סלאם ולכן הייתי צריך לכוון את הבחירות שלי לניצחון ספציפי בטורניר הזה ולא לצבירת נקודות כללית. לא נורא, נתראה ברולאן גארוס.
אין לי משהו עקרוני נגד המשחק, פשוט אני לא עוקב אחרי טורנירים קטנים בד"כ, פרט לגמרים, וגם כן רק במידה והם אטרקטיביים (קרי משתתף בהם שחקן שאני אוהב או לחילופין יש משחק שמערב שתיים מבין ארבעת הגדולים).
אתה לא בהכרח חייב לעקוב ידידי, כולה להיכנס פעם ביום לדיון הזה, לראות את רשימת המשחקים ולהמר. לא ביג דיל. ראשי: דג'וקוביץ' משני: פדרר נ.ב הלוואי ואפול כמובן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
מה הוחלט לבסוף לגבי חצאי הגמר ? יהיה הימור אחד על שנייהם או שמוותרים על הגמר ? חשוב לי לדעת לפני שאני מהמר להיום...
אוקיי, ההחלטה היא כזאת: חצאי הגמר יחשבו ליום אחד (היום ה-11), ובחירה מוצלחת ביום הזה תתן 1,400 נק' למשתתף (ממוצע של שני הימים). למרות שזה נוגד את חוקי הפורום העולמי, אני חושב שכאן הייתי חייב לשנות את החוק הזה.
טוב...אחרי חישובים ראיתי שההדחה של מארי תמנע ממני אפשרות ריאלית לזכות אם בכלל אגיע לגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ...אז נכוון להעפלה לגמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ראשית: דיוקוביץ' משנית: פדרר
כפי שאמרתי, אם כבר ליפול, אז זה בהחלט ההימור שהייתי רוצה ליפול בו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx בסופו של דבר טורניר נחמד, 8 ימים בהתחשב בכך שהייתי מאוד קרוב לעוף ביום השני(אנדרייב היה בפיגור 2-0 במערכות!), בסדר. וואזה ופוטבול גאד היחידים שנשארו(סחתיין עליכם), פוטבול גאד אם אני לא טועה יכול להגיע עד לגמר אבל שם כבר לא תישאר לו בחירה. כנ"ל וואזה.
חכה בסבלנות. אף אחד לא מבטיח שפדרר ינצח את דל פוטרו. בסך הכל הוא כמעט הפסיד במשחק הקודם שלו, ונדרש למאמץ לא מבוטל בכדי לנצח.
שלום לכולם ! להלן סיכום היום ה-9 בסואסייד טניס באליפות אוסטרליה הפתוחה: להלן כל התוצאות ביום התשיעי http://img144.imageshack.us/img144/8696/93664182sl2.Xxx * עברנו יום נוסף במשחק הסואסייד, ואיזה יום 'קשה' זה היה כשישה משתתפים הודחו אחרי שבחרו בג'וקוביץ' שפרש והודח. מצטער בשבילכם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx Wazza ו-Football God הם היחידים שעברו ליום העשירי אחרי שבחרו בפדרר שניצח. כל הכבוד לכם ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx הבחירה הולכת ונעשית קשה מיום ליום, אז בחרו בחוכמה ושיהיה בהצלחה ! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx * המסומנים בירוק יכולים להמשיך ליום העשירי, אבל הם לא יכולים לבחור יותר בשחקנים המופיעים ליד שמם. * המסומנים באדום לא יכולים להמשיך לשחק במהלך אליפות אוסטרליה הפתוחה, אבל כמובן יוכלו להשתתף בטורניר הבא. להלן המשחקים ליום ה-10: Fernando Verdasco - Jo-Wilfried Tsonga Rafael Nadal - Gilles Simon * המועד האחרון לבחירה/עריכה: 6:00 בבוקר * שימו לב בבקשה לחוק העריכה החדש המופיע בהודעה הראשונה בדיון. * כל אחד מהמשתתפים מתבקש לבחור שחקן מנצח כבחירה ראשית, ושחקן מנצח נוסף כבחירה משנית. ** למי שלא נשארה בחירה משנית, שפשוט לא יבחר אותה. אם במקרה השחקן הראשי יפרוש לפני המשחק, אז המשתתף יפסל לצערי. בחירה לדוגמה: ראשית: Rafael Nadal משנית: Fernando Verdasco בהצלחה לכולם ! --------------------------------------------- הודעה למשתתפים: דיון הסואסייד הראשי יפתח בקרוב, ושם יהיה סקר על הטורניר הבא.