מכבי חיפה 08/09: אלופת המדינה בפעם ה-11 בתולדותיה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שגיא, Jul 8, 2008.

  1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    10,026
    Likes Received:
    1,389
    בוטאפוגו עשויה לרכוש את רנאטו מחיפה

    http://img264.imageshack.us/img264/2308/28313498cu8.Xxx

    אדוארדו רנאטו הברזילאי, שכרטיסו שייך למכבי חיפה ומחזיק בחוזה אצל הירוקים עד 2011, החל להתאמן בבוטאפוגו הברזילאית.
    במידה וירשים את הברזילאים, תיכנס בוטאפוגו למשא ומתן עם הירוקים במטרה להשאיל או לרכוש את השחקן, שהחל את העונה בקבוצה אחרת בברזיל.
     
  2. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    שגיא, קצת קשה להרשים בק"ש של השנה ובכל זאת אני זוכר שכל משחק גדול שלהם שראיתי עדן כבש או בישל(נגדנו,נגד מכבי ת"א ונגד בית"ר). המהלך הזה והפריחה הכ"כ צפויה שתבוא בהפועל עוד תגרום לנו לאכול את הלב כמו עם בוזגלו. וגם בתחילת העונה אגב, הטענה העיקרית שלי מלכתחילה הייתה עצם ההעדפה של שלומי ארבייטמן עליו. עדן אף פעם לא קיבל צ'אנס אמיתי(או לפחות את כל הצ'אנסים שקיבל שלומי) להוכיח את עצמו בירוק. העונה מבחינתי הייתה חייבת להיות ההתחלה. אני די בטוח שכתבתי את הדברים האלה גם בתחילת העונה... נראה מה יהיה בסוף
     
    Last edited: Jan 11, 2009
  3. שגיא Guest

    בזה אני מסכים. ייתכן והיה מגיע לו להיות בקבוצה במקום ארבייטמן. אבל כפי שכבר אמרו, עדן בן בסט היה נחוש בדעתו לעזוב את חיפה ולכן העניין הזה ירד עוד מלפני שעלה בכלל. תמיד נבכה על שחקן בית שיפרח במקום אחר, אבל יכול להיות שאצלנו הוא לא היה פורח ויכול להיות המון סיבות ולאו דווקא כולן נצועות במספר ההזדמנויות שקיבל.
     
  4. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    צריך שניים לטנגו. אתה יודע, כדי ששחקן יקבל הזדמנות להוכיח את עצמו הוא צריך להראות הרבה נכונות ומטיבציה למאמן, במקום זה מה הוא קיבל ? ידיעות מתוקשרות בעיתוני חיפה כמה שהוא ממורמר, אפשר לחשוב שמנו את מסי על הספסל. שחקן צעיר צריך לעבוד קשה והרבה כדי לקבל את מה שהוא רואה לנכון שמגיע לו.
    בסה''כ, חבל.
     
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 5, 2008
    Messages:
    27,617
    Likes Received:
    6,333
    מישהו מוכן להגיד איך מאמן שזכה איתנו בהרבה תארים צריך לקבל כל כך הרבה חוסר כבוד מהאוהדים שלנו? בושה, באמת בושה. אפשר לחשוב שרוני לוי הוריד אותנו ליגה, הסתכסך במועדון עם כולם ובסוף התנהג כמו איזה פושע. למיטב ידיעתי המצב לא היה ככה, נכון? אז מה קרה? זה הדרך להראות שאנחנו 'האוהדים הכי טובים' בארץ?

     
  6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    אני גם לא אהבתי את ההתנהגות,הייתי במשחק וכל פעם שקראו לו נאו-נאצי או אמרו רוני לוי מת העדפתי לשתוק,אני אמנם לא מת עליו,אני חושב שהוא היה עקשן ועשה המון טעויות אבל צריך לדעת לא להגזים.

    ד"א כל הדיבורים על ההחלפה של קרופניק פגעו בו קשות,בחיים לא ראיתי אותו כל כך גרוע כמו אתמול.
     
  7. Igi Member

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    9,708
    Likes Received:
    58
    אז זהו שאנחנו לא. הגרעין של מי שעושה את כל השטויות האלה הם אוהדי הצלחות מושפעים ומפונקים.
     
    Last edited: Jan 18, 2009
  8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    כעיקרון חלק גדול מאלה שקיללו הם אוהדים שמגיעים לכל המשחקים והם לא אוהדי הצלחות.

    היו גם כמה מושפעים שקיללו את רפאלוב שהם באמת נראה לי אוהדי הצלחות,אבל מי שקילל את לוי אלה לא אוהדי הצלחות.
     
  9. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,642
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    "כשאנחנו זקוקים לדחיפה, יניב קטן פשוט לא שם"

    http://www.nrg.co.il/images//archive/300x225/1/017/718.Xxx

    ההפסד למכבי פ"ת גרם להתפרצות כעסים גדולה בקרב מכבי חיפה. מעבר להתבטאויות של הנשיא יעקב שחר, שזעם על היכולת של שחקניו ואף תקף את הקהל על השלט נגד רוני לוי, גם במועדון לא נשארו אדישים. בקבוצה מתחו ביקורת גדולה על צמד הבלמים, קרופניק וקינן, וגם על החלוץ פאנטני(באתר ONE אף נכתב שחיפה הייתה נפטרת ממנו בינואר אם הדבר היה אפשרי). אך מי שספג את מרבית החיצים היה הקפטן יניב קטן. "כשהקבוצה רצה ומשחקת טוב אז הכל טוב ויפה וקטן מציג יכולת טובה. אבל כשאנחנו זקוקים לדחיפה, יניב קטן פשוט לא שם, אמרו היום גורמים במועדון. נראה שהבלם הנבחן ווסט יצורף בדחיפות לסגל, ומנגד קרופניק לא יסופסל.
    לאתר ONE אמר אחד השחקנים - "כבר תקופה ארוכה שאנחנו לא נראים טוב, הבלון יתפוצץ. בלי חלוץ לא נוכל לזכות באליפות".

    ------------------------------------------------------------------

    מתחילת העונה יש במכבי חיפה תופעה מאוד מכוערת - הדלפות לתקשורת וגם ביקורות סמויות. אני לא מבין למה, בשביל מה זה טוב?; לדעתי זה פשוט גועל נפש ששחקן פותח ביקורת על חברו לקבוצה דרך העיתון או האינטרנט. האווירה בחדר ההלבשה של מכבי חיפה נראית מאוד לא טובה כבר הרבה זמן. למרות החיוכים שמשדר אלישע, בכל שבוע יש תקרית אחרת, בעיקר תקריות של ליאור רפאלוב. לי אישית גם נמאס לשמוע ביקורת על קטן באופן קבוע. שמישהו אחר ייקח את המושכות בחיפה, נראה.
    אין מה להיכנס ללחץ מההפסד, אלא להסיק מסקנות. חיפה מזייפת כבר זמן מה, אבל היא משחקת כל פעם באותו מערך. רפאלוב אולי מוכשר יותר מבוקולי, אבל לדעתי הוא פחות משקיע ולכן צריך לחשוב טוב מי מפנה את המקום לגולסה. גם גאדיר יכול להיות שינוי מרענן, אבל אותו הייתי מציב כחלוץ במקום פאנטני שבזמן האחרון רק מזיק למכבי חיפה.
    קרופניק בירידה גדולה ביכולת וקינן אתמול הפתיע לרעה, ולדעתי חיפה כן זקוקה לבלם ולא לחיזוק בהתקפה. ארבייטמן צריך לשחק יותר אם אלישע מתעקש על גאדיר כמחליף בצד שמאל.
    אגב, אני חושב שהשלט של אוהדי מכבי חיפה היה מכוער מאוד, זה לא היה במקום. מדהים איך שכחו לרוני לוי בכזאת קלות את שלוש האליפיות שבהן זכה, הוא גם שיחק בקבוצה המון זמן ובילה 17 שנה במכבי חיפה. אני יודע שזה לא כל האוהדים, אבל בכל-זאת. ודבר נוסף - חבל שקטן ורפאלוב לא יכלו ללחוץ לרוני לוי את היד.



     
  10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    לא, אני לא רואה את העתיד ( כי אם הייתי, אז בשבת הייתם יכולים לברך אותי על זכיה ב 18 מיליון יורו..אם), אבל בדיוק את אותם הדברים אמרתי לא מזמן, בלי שום קשר למשחק מול פ"ת ועוד בתקופה שהלך לנו.
    בטח יבואו אנשים ויגידו לי שאני סתם נכנס בקטן, אבל יש דברים שרואים, שאולי לוקח לאחרים זמן לראות אותם.
    כאחד שצופה בכדורגל אירופאי, קל היה לראות מה הבעיה של חיפה, גם שהלך.
    אלישע לוי ממשיך להיכנס עם הראש בקיר, פנטיאני לבד בחוד, קטן פליימייקר והגנה שעם כל הכבוד תמשיך להיות לא רעה לליגה, אבל עדיין לוקה בחסר.
    הבעיה הגדולה שזה מה שמאד מכעיס אותי שמאמנים בארץ לא מסוגלים לקרא את המפה, אני מתחיל לקבל את הרושם שאלישע יותר טיפוס חברהמן כזה שכולם אוהבים ומעריכים אבל מעבר לזה פשוט אין לו.

    לכאן או לכאן בארה"ב רץ סלוגן חזק שאני ממליץ לכל מי שאחראי על המערכת הירוקה:" CHANGE"
    זה מה שאנחנו צריכים.
     
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    אני לא אוהב לראות במכבי חיפה שאחרי כל הפסד כל אחד מפיל את האשמה על האחר. זה גם לא נכון להגיד עליהם שהם בלוף. אמנם היא לא קבוצה טובה כפי שעד כה התקשורת ניסתה לצייר אותה, אבל עצם העובדה שהיא תישאר ראשון, למרות הפסד, מבלי שהתוצאה בקופסא מחר תשנה את מיקומה, אומר הכל.

    שמחתי לראות את יניב קטן, האפס, שוב פעם לא מצליח לעשות כלום כשהירוקים היו צריכים אותו.
     
  12. מכבי.קריית גת Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    264
    Likes Received:
    6
    לאוהד נתניה מי אתה בכלל שתרד על יניב קטן?
    היית רוצה שיהיה שחקן כמו יניב קטן במכבי נתניה.
    בעצם שכחתי יש לך את טאזמטה החלוץ האולטימטיבי ויש לך גם את אלמוג כהן הכסחן שביקש בחוזה שלו דמי פנסיה לאבא שלו.
    יש לך מזל בנתניה שברקוביץ בנה לכם תשתית מעולה ביחד אם גוטמן.
    גם השנה התברכתם במאמן גדול לדעתי.
     
  13. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,420
    Likes Received:
    1,359
    מה הקשר מה יש להם לעובדה שיניב קטן הוא באמת שחקן מצויין אבל אל אחד שמנהיג קבוצה?
     
  14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    לא. אל תנסה להיכנס לבנק הרצונות שלי. יש שחקנים כמו יניב קטן ומיכאל זנדברג, שגם אם יהיו המוצא האחרון של מכבי נתניה לאליפות, אני בחיים לא ארצה לראות את היהלום על החזה שלהם.

    ומה אתה נותן לי את תיירי טזאמתה ואלמוג כהן כדוגמאות? אם זה כי אני אוהד מכבי נתניה, אז אני יכול למצוא לך אוהד של מנצ'סטר יונייטד שחושב את אותו הדבר. תהיה ענייני להבא. תתמקד בתוכן ולא בסמל האישי והחתימה.
     
  15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Sep 1, 2002
    Messages:
    17,976
    Likes Received:
    0
    כרגיל,איך אוהבים להיכנס בקטן,משחק אחד רע ופתאום הוא לא מרים את הקבוצה וכו..
    מה הוא ירים?הוא מוסר לרפאלוב כדורים מול השוער והבחור מנסה להתחכם ומאבד כדור,הוא מוסר כדור למסיללה שהוא מגן שמאל והבנאדם מגביה יותר גרוע מסבתא על כיסא גלגלים,הוא מוסר לבוקולי שמחליק עם הכדור.
    אי אפשר לעשות הכל לבד,מה אתם מצפים שהוא יחטוף כדור,ימסור אותו לעצמו,ואז יבקיע בעצמו?
    בואו נודה בזה,מול פתח תקווה כולם,אבל כולם היו גרועים בטירוף.

    קודם כל אי אפשר להקשיב לביקורות האלה כי גם שמעתי ביקורות נגד קולמה שחוץ מהמשחק אתמול הביא עונה מדהימה.
    דבר שני זה מסריח שאחרי הפסד אחד פתאום כולם מתעוררים ומנסים לערוף ראשים,בסופו של דבר זה הפסד אחד.
    ודבר אחרון,אם אלישע לוי חוץ מלהיות חברמן לא יודע לעשות כלום,אז זה אומר שיש פה לפחות עוד 100 מאמנים שאפילו פחות טובים כי עם כל הכבוד ללוי אין את הסגל הכי טוב בליגה והוא מקום ראשון,אז זה לא שיש לנו אופציות אחרות חוץ ממאמן מחו"ל וגם זה אף פעם לא מצליח כי לא נותנים לא צ'אנס.