אני יודע שירדנו וזה לא יקרה עוד. רדנאפ אומר שהוא לא יעשה יותר רכש בינואר כי הוא במצב של ברירות מחדל ולא יביא שחקנים שלא ישדרגו את הקבוצה. זה מעודד אותי שלא נראה שחקנים כמו האנט בספרס. עדיף לחכות לקיץ ולהביא שחקנים בשקט. מסתבר שההרחקה המטומטמת של אקוטו עלתה לנו ביוקר רב. חייבים להמשיך להכשיר את הדלסטון למשחק הבא כי הוא השחקן שמניע את הקבוצה הזאת יותר טוב מכולם. זוקורה וטומי באמצע,לוקה יותר שמאלה,לנון בימין פאב ודפו.אוהרה מגן שמאלי (לאקוטו נשאר עוד משחק אחד). מה רע בהרכב כזה הארי ?
הסתכלתי עכשיו על התוצאות של טוטנהאם מטרום העונה ועד עכשיו. מי היה מאמין שתהיו איפה שאתם היום אחרי משחקי האימון שהיו לקבוצה. 5-1 על נוריץ בחוץ.0-2 על סלטיק בבית. 0-3 על דורטמונד ו 0-5 על רומא! פשוט לא להאמין, איפה התוצאות האלה ואיפה אתם היום... למזלכם פומפי המפורקת מגיעה לוויט הארט ליין וזה זמן מצויין להתאושש. גם הארי וגם דפו יגיעו עם אקסטרה מוטיבציה
עזוב בועז כבר אז כתבתי שהמשחקים האלה בקצב של צבים ורחוקים במינוס 100 קמ"ש מהדבר האמיתי. כל משחקי האימון האלה זה טוב בשביל לתת לשחקנים כושר משחק ולא יותר מזה. רומא הגיעה לליין חודש לפני הליגה שלה (אנחנו היינו שבוע לפני) ושיחקה בעמידה. רדנאפ חטף קריזה על השחקנים. הוא אומר שבמצב הזה צריך דמויות חזקות ויש לו רק 4 כאלה בסגל ושהוא מצפה מהאחרים שיעבירו הילוך. יש לי הרגשה שהוא מכוון חזק לאפטיות של ג'ינאס.אגב,הוא גם הוריד ממנו את תואר קפטן המשנה והעביר אותו לוודגייט. "But we are in a relegation scrap and we need some men and some characters to get us out of it, that is what you are looking for when you are in the position we are in. "We've got some but not enough. You'd put your life on Jonathan Woodgate, Michael Dawson, Didier Zokora, Jamie O'Hara." "If you look at the results of Tottenham over the last year you have to be concerned," he said. "They had two points from eight games when I came here. How do you get two points from eight games? "They (the players) put the club in it, it is up to them to get us out of it."
הארי רדנאפ, כל הפתיחות שלו עם התקשורת וההתייחסויות התמידיות שלו לשחקנים ספציפים , פעם חשבתי שזו דרך מעניינת להשפיע על השחקן, אבל ככל שהזמן עובר אני מתחיל לשאול את עצמי האם הארי חכם מספיק כדי להבין שיש שני צדדים למטבע ובעוד חלק מהדברים שלו יכולים להשפיע לטובה על שחקן שלא נמצא בכושר טוב, הם באותה מידה יכולים לרסק אותו. לא אוהב את ההתנהלות הזו של לרוץ ולספר לתקשורת הכל. יש לך בעיות בבית,תעבוד עליהן עם בני ביתך, למה לצעוק את זה בכל פינת רחוב?
דווקא את השמות שהוא הזכיר הוא ציין לחיוב. אני לא רואה איפה הוא הזכיר מישהו אבל ברור למי הוא התכוון שאמר אתמול "יש כאן שחקנים שהוצא עליהם הון תועפות והם לא מספקים את הסחורה". זה היה מכוון בעיקר לבנטלי שעליו נבנה כמעט כל הקישור ההתקפי. מבחור שמבשל 13 פעמים בעונה וכובש שמונה הוא הפך לכלום.יש ביקורת רבה על ההתנהלות שלו.הוא מתחרפן ברגע שהוא רואה מצלמות ורוצה להיות הכי מדליק בעולם.אני חושב שרק ילד יבגר את בנטלי.הארי צריך לדאוג לו מהר לכלה נחמדה. אם לא הוא צריך פשוט להכניס אותו לחדר אחד עם ג'ו ג'ורדן ונראה אם הוא לא יבחר להתחתן... http://d.yimg.com/eur.yimg.com/ng/sp/empics/20080220/13/3381574789-soccer-fa-cup-fifth-round-preston-north-end-v-portsmouth.Xxx
הלוואי שזה היה נכון. טוטנהאם מעוניינת בפלאסיוס ומווכנה לתת גם את ג'ינאס. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...s.html?ITO=1490 זה לפחות מה שכתוב כאן. מהנגיעה הראשונה שלו בוויגאן גירדתי בראש וחשבתי שהוא חתיכת שחקן.אתמול הוא שוב היה נהדר. הוא לא פוחד מכלום,שולט בכדור,נייד,חכם,קשוח. כל התכונות שמגיעות לג'ינאס פעם בשלושה משחקים...
פלאסיוס שחקן נהדר ולא מוערך מספיק לטעמי. פלאסיוס נבחן אצלנו בעונה שעברה. ונגר החליט שלא להחתימו בסופו של דבר, אך המליץ עליו לסטיב ברוס. אני מקווה שהוא ישאר בוויגאן.
משום מה ג'נאס נזכר להבקיע רק נגדנו, הוא הבקיע ב-2:2 הדרמטי שהיה בווייט הארט ליין לפני 2 עונות, שנה שעברה בגביע הליגה (בשני המשחקים כמדומני) וגם השנה בליגה.
סטיב ברוס הולך ומתברר כמנג'ר הכי טוב מבין כל פליטי מנצ'סטר יונייטד שמסתובבים (או הסתובבו) בפרמייר ליג. שנה הבאה הוא בניוקאסל
לזכות ברוס ייאמר שכל שחקן שהוא מביא לוויגאן מתגלה כשחקן פנטסטי....ולנסיה, פלאסיוס, זאקי(למרות שהיה לו רקורד כבר באפריקה והוא היה אחד הכוכבים הגדולים ביבשת), פיגרואה...ויש עוד כמה שמות ברשימה
יש היום דיבורים על אי שביעות רצון של רדנאפ מJJ והאמת שזה לא יותר מדי מפתיע. עוד 15 שנים מישהו יראה סיכומים שלנו מהעונות האלה ויחשוב, "יא אללה, בטח היה ענק הג'ינאס הזה", אבל בפועל מדובר על שחקן שבאמת למעט מהמפגשים מול ארסנל, כשתצטרך אותו הוא פשוט לא יופיע. אצל קאריק היה קשה לראות את התרומה בעין בלתי מזויינת אבל מי שהסתכל לעומק ראה שהוא עושה אצלנו סדר, אצל JJ היו שהתפעלו ממנו כמו יול שדיבר עליו כמו שמדברים על ג'רארד ואפילו ראמוס ששם אותו קפטן משנה, אבל נראה שהוא אף פעם לא באמת לקח את האחריות על עצמו. העצוב הוא שרואים שהוא שחקן מעולה שפשוט לא יודע להביא את עצמו למצב של יציבות. הוא שחקן מצויין אבל אני לא אשבר מצער אם הוא יילך. אני בהחלט יכול לחיות בלעדיו. ובפרט אם זה יביא שחקן מצויין ודינמי מהסוג שכל כך צריכים אצלנו כמו פלאסיוס. האמת שיש לנו את לוקה בשביל לעשות קישור התקפי. אפשר לוותר על ג'ינאס.
אני מסכים איתך שלברוס יש טביעת עין מצוינת והוא באמת אחראי על כמה מציאות נהדרות, אבל בפעם המי יודע כמה - אנטוניו ולנסיה היה שחקן וויגן עוד לפני ברוס. מי שהביא את ולנסיה הוא פול ג'ואל. את פאלסיוס הוא בהחלט הביא, בפעם הראשונה לברמינגהאם ואיך שקיבל את הג'וב בלאטיקס אחרי שפוטר מהסט אנדרואז הוא לקח איתו את הקשר מהונדורס.
המשטרה הגישה כתבי אישום נגד כמה מאוהדי טוטנהאם בעקבות הקריאות לסקמבל. מעניין לראות את חתך המקומות שמהם הם מגיעים. Those charged are Dean Nelson, 23, of Southbury Road, Enfield, north London; Bradley Barnes, 35, of Malmesbury Park Road, Bournemouth, Dorset; Oliver Silvester, 28, of High Street, Southampton, Hampshire; Stuart Turner, 34, of Queen Street, Wellington, Telford, Shropshire; Richard Allen Gibbs, 35, of Ormonde Road, Wokingham, Berkshire; Ian Trow, 48, of Kingshill Drive, Deans Hanger, Milton Keynes, Buckinghamshire; Keith Stevens, 54, of Portland Close, Hailsham, East Sussex and Joe Turner, 18, of The Lindons, Langdon Hills, Basildon, Essex. The three youths charged were a 15-year-old from Winchmore Hill, north London, a 15-year-old from Purley, Surrey, and a 13-year-old from Milton Keynes, Buckinghamshire. ותאמינו לי שגם בצפון יש לנו המון אוהדים.