מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/08.

  1. henry1 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/7/08
    הודעות:
    1,449
    לייקים שהתקבלו:
    420
    אני דווקא מרוצה מההחתמה הזאת, לא בגלל שאני חושב שכנפו הוא עודד מכנס הבא, אלא בגלל שביחס לספסל העלוב שיש לנו, כל שחקן עם כישרון, הוא ברכה, וכנפו הוא שחקן כישרוני מאוד, שעדיין לא פרץ. אני זוכר אותו בהפועל ת"א משחק בהרכב הראשון, אבל זה היה גדול עליו, במיוחד בגלל גילו הצעיר. בנתניה הוא יקבל בית חם יותר, והוא יעלה מן הספסל, לפחות ברוב המשחקים. מה גם, שהוא נתנייתי, וזה כבר נותן לו חיבור עם הקהל.

    כמובן שזה לא הרכש העיקרי של נתניה, אז לא לקפוץ ישר עם הביקורת. המטרה היא להביא עוד חלוץ או שניים ברמה גבוהה, כך שבאמת נשתדרג, ולא רק בספסל.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/1/09
  2. הפועל_23 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/6/07
    הודעות:
    1,125
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פשוט בדיחה...
     
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    תגידו מה שתגידו, אני מבסוט. עוד בן אובד שאנחנו מחזירים הביתה. ביחס למה שיש לנו על הספסל, אבי כנפו יכול לעזור לנו מאוד. אם יתן עוד סיום העונה 2 שערים, מבחינתי הוא עשה את שלו מעל המעבר.

    Raulito - הכיוון הוא זרים ברמה טובה. בינתיים החתימו שחקן נבחרת דרום אפריקה. יש לנו כרגע 3 כאלה בכדורגל שלנו וכולם טובים. יחתימו לפחות עוד חלוץ זר ולפי דעתי אם ימצאו עוד מישהו טוב, לא יהססו להיפרד מתיירי טזאמתה.
     
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,116
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    אני לא חושב שיש בעיה מיוחדת עם ההחתמה של אבי כנפו, ליגת העל מלאה באפסים לא פחות ממנו, נתניה קצרה וחסרת יכולות בהתקפה, לא רואה בהחתמה הזאת דבר רע, נתניה צירפה שחקן בינוני לעומק, זה נחוץ לה וזה בסדר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/1/09
  5. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,424
    לייקים שהתקבלו:
    1,359
    ההחתמה של כנפו היא לא משמעותית, זה סתם עוד שחקן שכמוהו יש לנו עשרות בליגה הראשונה רק שהוא מרוויח לא הרבה כסף, רכש נאה של נתניה, הכל תלוי זרים במת'יאוס יביא ובאם הוא יצליח לגרום לעובד לתת קצת מהכישרון שלו.
     
  6. הפועל_23 Member

    הצטרף ב:
    ‏25/6/07
    הודעות:
    1,125
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תגידו אתם בסדר?
    אבי כנפו? הוא שיחק השנה 15 משחקים וכבש רק במשחק אחד, נגד עירוני קרית אתא.
    ושנה שעברה...גול אחד בכל העונה.

    מי מביא את השחקנים בנתניה אני חייב להבין ועל סמך מה? מי השיכור?
     
  7. Butragueño מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏18/12/05
    הודעות:
    15,675
    לייקים שהתקבלו:
    6,769
    כל מה שאתם אומרים על כנפו (שהוא לא משמעותי , לא שחקן רציני , לא חלוץ טוב)
    זה לא מה שאמרתם גם על שלו מנשה ? נקודה למחשבה .

    אולי הוא בסוף עוד יפתיע את כלכם .
     
  8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    אפשר לחשוב כאילו הביאו אותו להיות הסטאר שלהם , הוא מגיע למכבי נתניה כדי לסתום חור בסגל.
     
  9. henry1 Member

    הצטרף ב:
    ‏9/7/08
    הודעות:
    1,449
    לייקים שהתקבלו:
    420
    לאבי כנפו יש הרבה כדורגל, וכשמתיאוס המאמן, הוא יוציא ממנו הרבה ממה שכל מאמן אחר היה מוציא. יש שחקנים שלא מוצאים את עצמם בקבוצות מסויימות, ובנתניה הם פורחים. תמיר כהן, בן דיין, סטרול, שלו מנשה, גזל הם החלק העיקרי ברשימה. אנשים אכלו הרבה כובעים על שלו מנשה ואחרים, יהיה נעים לראות אותם אוכלים כובעים גם במקרה של כנפו, וההרגשה שלי, שזה יקרה. אם לא הייתי חושב ויודע שיש לכנפו כדורגל, לא הייתי מכניס אותו לקטגוריה הזאת.

    אך כמו שאמרתי קודם, אנחנו עדיין זקוקים לחלוץ או שניים ברמה גבוהה בכדי להשלים את הרכש בצורה טובה. נקווה שהחלוץ מבוליביה יענה על הציפיות.
     
  10. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    תמיר כהן, דדי בן דיין ואבי סטרול מצאו את עצמם ועוד איך במכבי ת"א. כולם היו שחקנים מוצלחים ובין הטובים שהיו בליגה באותה תקופה, אבל בגלל שטויות של הנהלת מכבי, הם נזרקו בלי סיבות, וכיום אנחנו מצטערים על כך. שלו מנשה הצליח בהפועל כפר סבא ומכבי הרצליה, היה אחד השחקנים הבולטים באותן קבוצות והבקיע לא מעט שערים, כך שגם כאן מתיאוס לא "השתמש בקסמיו" יותר מדי. רביד גזל היה ונשאר שחקן אפור.

    מתיאוס הוא לא ונגר או פרגוסון, תפסיקו לעשות ממנו קוסם כי הוא לא כזה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/1/09
  11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    הוא גם לא צריך להיות כמ הסקוטי או הצרפתי. התחרות שלו כאן היא מול חסרי מושג שמקבלים כיסוי תקשורתי מעולה ביחס למה שהם שווים ורק זה מה שמונע מבעלים של קבוצות להביא לכאן עוד כמה מתיאוסים ופרננדזים. כשהוא יגיע לאירופה, יתכן שהוא יהיה עוד מאמן. בישראל הוא ה-מאמן.
     
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    אף-אחד לא עושה ממנו קוסם , פשוט הגישה שלו לשחקנים , משחקים שונה מזה של המאמן הישראלי הממוצע , מתיאוס התאמן אצל מאמנים ענקיים דוגמאת היצפלד למשל , ראובן עטר התאמן אצל גילי לנדאו המעורער , הנה ההבדל שלך.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/1/09
  13. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    בהחלט יש הבדל בין לותר מתיאוס למישל דיין לדוגמא, אם זה בשיטית האימונים שלו, הגישה שלו לשחקנים וכמובן ששיחק תחת המאמנים הגדולים בעולם, אבל זה לא מקנה לו יכולות על-טבעיות. אמנם הוא ברמה אחת מעל המאמנים הישראלים בגלל אותם דברים שאמרתי, אבל לא יותר מזה. "הוא יוציא ממנו הרבה ממה שכל מאמן אחר היה מוציא - זה בולשיט אחד גדול.

    אגב אני חושב שלואיס פרננדז מאמן ברמה אחת מעל מתיאוס ובשתי רמות מעל המאמנים בארץ. קודם כל, הוא אימן את קבוצות גדולות ומוכרות באירופה כמו פאריס סן ז'רמן, אתלטיק בילבאו, אספניול וכדומה, דבר שמתיאוס לא עשה עדיין. דבר שני, פרננדז הביא לידי ביטוי את הגדולה שלו כאשר הביא שני שחקנים גדולים באירופה - לרואה ודויד אגאנזו, וגם את זה, מתיאוס עדיין לא עשה.
     
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,116
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    ואת פבריס פרננדס כמובן.


    אני לא חושב שבחצי עונה אפשר להכתיר את מתיאוס כ ה-מאמן בליגה שלנו, סיכומים עושים בסוף ולא עכשיו, מנגד זה ברור שמתיאוס הוציא מהסגל העלוב של נתניה הרבה יותר ממה שהוא שווה, היו כבר מאמנים שעשו דברים כאלה בליגה (באופן יחסי), אבל עדיין מתיאוס עד עכשיו מבצע את עבודתו כמאמן (כמביא שחקנים- בינתיים כלומניק) על הצורה הטובה ביותר, וסיכומים אחרים נעשה בסוף.
     
  15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    לותר מתיאוס לא יכול להביא לכאן זרים טובים באמת כמו שהביא לואיס פרננדז, כי לא רק שאין לו מספיק כסף, אלא שמתקן הקופסא מבריח מכאן שחקנים, כמו גם העובדה שאין לקבוצה מגרש אימונים. את רומולו, בואטנג, אבראו ופרננדז ביתר ירושלים הצליחה להביא לישראל גם אחרי עידן לואיס פרננדז. אם על זה לותר מתיאוס ישפט, אז מבחינתי זוהי תמצית הדיון והחציצה בצורת החשיבה שלנו.
    אני מעדיף לשלם למאמן כמו לותר מתיאוס 600 אלף יורו מאשר להשתמש בברירת המחדל הישראלית ושיביאו לי שחקן זר בסכום שכזה.