המשחק של ברצלונה משודר בלייב כיוון שבאותה שעה במקביל משודר ב5+ המשחק בין רומא למילאן ובספורט 5 משודר ערב הכדורסל של ישראל. אין מה לבוא אליהם בתלונות הפעם.
שער מיוחד לאירוע מיוחד http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2009/01/11/raul370x200.Xxx זה היה ברור, לא? מזל טוב ראוליטו! במחזור הזה כבר היו קאמבקים גדולים, כך שאני לא רוצה להגיד שהניצחון מובטח והנקודות בכיס במאה אחוז, אבל נראה שאם לא יהיה שינוי גדול מאוד במחצית השנייה, זה מה שייקרה. מאיורקה לא מפריעה לנו להניע כדור ומשחק ההגנה שלה מאוד מרושל(למשל בשער הראשון שלנו השחקנים של מאיורקה בכלל לא התחילו לחזור להגנה מהקרן והעורף הופקר) ולכן אני חושב שצריכים לעשות עוד התקפה אחת מתפרצת טובה דרך צד ימין של רובן כמובן(הוא לא נגע הרבה בכדור, אבל כל נגיעה שלו מסוכנת ומאוד אהבתי את השער שלו, מחמאות להיגואין על כדור ארוך בהחלט טוב) כדי לסיים סופית את הסיפור. לכו תדעו, פתאום מאיורקה תבקיע שער מכלום ואז המשחק יהיה פתוח. זו אולי המחצית הכי רגועה של קסיאס העונה, פרט להצלה אחת הוא לא נגע בכדור בכלל. משחק הגנה טוב שלנו יחסית. פפה מנצח בכל המאבקים הפיזים. מרכז השדה שלנו עושה עבודה לא רעה. וכמובן שאיך אפשר לא להתייחס לראול. שער יפה מאוד שלו בעקב בהופעה עם מספר מיוחד - 500, אני מאוד שמח בשבילו. סוף סוף הוא מבקיע באירוע חגיגי מבחינתו. כמו שההגנה של מאיורקה נראית, הוא בהחלט יוכל להבקיע לפחות עוד שער אחד ולהתקרב עוד יותר לדי-סטפאנו. הוא לא היה רחוק מצמד, כאשר סניידר שעד עכשיו דיי פושר, ניסה למסור לו כדור חכם בתוך הרחבה, אבל אוואט הקדים את ראול, שהרגליים שלו פחות זריזות מבעבר מן הסתם. בינתיים יש לו שבעה שערי ליגה. אני מחכה כבר לניצחון חוץ ראשון מזה ארבעה משחקים. אם ננצח נעפיל למקום השני. * האס מדווח - גם לאיקר זהו יום מיוחד - הופעה מספר 450 לקסיאס במדי ריאל מדריד. לגבי המחצית השנייה - הרגע המרכזי כמובן זהו השער של ראמוס, הוא חזר! פשוט ככה. הוא היה בודד ברחבה כמה פעמים לפניכן כשהוא עלה קדימה, אבל הכדורים לא הגיעו עליו. אומנם השער היה בין הרגליים וכנראה ששוער טוב יותר היה הודף את הבעיטה, אבל ראמוס בכל-זאת הוציא בעיטה טובה ממצב לא פשוט. על העבודה ההגנתית שלו גם אין שום טענות. מבחינה הגנתית אבל דיארה היה הכי טוב היום, בעיקר במחצית השנייה. גם גאגו המשיך את היכולת שלו. שמחתי מאוד מהעובדה שקסיאס שמר משחק שלישי רצוף על רשת נקייה בפעם הראשונה העונה. בנוגע להתקפה אני כמובן מרוצה, כל פעם שרצינו הבקענו שער. העובדה שסוף סוף לא נעצרנו אחרי שער אחד, תגביר את הביטחון אצל השחקנים כמובן. מרגע שרובן יצא משחק ההתקפה היה לא טוב, אבל אני מניח שהשחקנים עצמם כבר איבדו עניין אחרי יתרון של שלושה שערים. נותר להחזיק אצבעות לאוססונה ולקמאצ'ו. אתלטיקו מפסידה בבית 3-1 לבילבאו. אתלטיקו מתרחקת מליגת האלופות, אגירה מתרחק מהמשך הדרך. ההפסד ממש לא היה בתוכניות, ואתלטיקו שיחקה עם שחקני ההתקפה הטובים ביותר שלה, וכבר הובילה. תחשבו על זה שיש לאתלטיקו על הראש את הגומלין בקאמפ-נואו שם היא תקווה לחזור משלום, ותקבלו שבועיים קשים מאוד עבור הקבוצה.
אתלטיקו תנצח 1-1 במחצית בסוף אתלטיקו ינצחו אם לא יהיו שאננים אחרי ה2-1 שלהם איזה יפי חורארדו עלה במאיורקה שחקן פנטאסטי אני אישית מחזיק ממנו שיהיה לו בהצלחה נגד ריאל!
אני פשוט לא אוהב את הניחוסים האלה... אחרי ה 1-1 היה צפוי שיקרה מה שקרה בעונה שעברה, עצבים,הרבה פאולים והפסד מעצבן לבאסקים
אומנם זה היה אתמול אבל אני חייב לתת גם את דעתי על המשחק אמש. ולנסיה וויריאל פשוט עשו לי טוב בלב.איזו מהירות,איזו טכניקה. אחרי הרבה זמן יוצא לי לראות משחק של ולנסיה והיה להם קיצוני בצד שמאל שמאוד הרשים(שם? ).כן ירבו משחקים כאלה.
נמכרה. מנסאנו נאלץ להתחיל כמעט מאפס וזה נורה קשה ומתסכל. אבל אז התחילו בעיות בהגנה ועל זה אגירה ביזבז 2 חילופים.
ממשחק שלנו זה פתאום הופך למשחק של אוסאסונה , איזה זילזול מעצבן . עריכה: והנה כשהם מתחילים להיות רצינים יש מהפך , אחחח מסי מסי מסי
אלה המשחקים הקשים שקבוצה אלופה צריכה לנצח. משחק חוץ נגד הבינוניות ומטה, זה לרוב מה שקובע אם קבוצה תיקח את האליפות. וברסה מוכיחה כמה אופי יש לה בפעם המי יודע כמה העונה. ומסי... באמת עושה מה שהוא רוצה, הכל בשליטה שלו.
דווקא מנסאנו אחד המאמניםהיותר מוערכים שלי בליגה, אבל היום הוא פשוט עלה עם הרכב גרוע. ואני לא מאשים אותו כול כך, אין לו שחקנים, מאיורקה מכרה חצי מהסגל שלה, ועםשחקנים כמו מרטי, סאנטנה, היא לא תגיע לשום מקום. בשנתיים האחרונות מאיורקה הית אחת הקבוצות האהובות עלי בליגה, השנה זה פשוט מביך. מיסכן דודו, תמיד שהוא מגיע לקבוצה היא מתפרקת, עם זה דפור ועם זה מאיורקה.
המעשה שאוססונה עשתה הוא אחד המגעילים אם לא המגעיל ביותר בליגה. שישלחו להם את די קאניו, יסביר להם ספורטיביות מהי. הנה עוד קבוצה שהייתי שמח לראות יורדת ליגה וכמובן שהקהל כמו הקבוצה-יש להם קהל גזען כמו לסרגוסה. נשבר מהפרימיטיבים האלה. במשחק הבא שלה, לא אכפת לי שפלאסיל ידמם למוות, אני אשמח לראות את היריבה ממשיכה לשחק. גועל נפש, קבוצה מגעילה.
ההתנהגות של מסי אחרי השוויון 2-2... היה ברור שהוא הולך לסדר את שער הניצחון. בברצלונה יש ביטחון עצמי עצום, ולא סתם, הם מרגישים שהם יכולים לייצר שער בכל דקה ובכל רגע שרק ירצו, יש שם אופי חזק בנוסף ליכולת הנפלאה, אבל מעל לכל התכונות, זה כמובן מסי שבדרך הבטוחה לזכייה בשחקן השנה בעולם ל-2009 אם רק ימשיך כך ולתואר השחקן הטוב בעולם.