צ'אבי, אני בדיוק כמוך בעד המלחמה הזאת, אבל אני לא מבין מה אתה רוצה. הורידו כבר יותר מ 600 בני אדם, זה סכום גבוה ביותר וזה אומר שמפציצים בדיוק כמו שתיארת. אם אתה רוצה יותר, נשאר רק מחנות גזים.
מסכים לחלוטין, הביקורות מישראל צבועות ולא רציניות. אנחנו חייבים לא להגן על עצמנו, כי לא ייתכן שיהודים ילחמו, כנראה. זה התירוץ היחיד לכך שבעוד שרוסיה כמעט מחקה את גיאורגיה מהמפה, ישראל לא יכולה להגן על מיליון מתושביה.
שיפציצו עד שהחמאס יתרסק, יכנע, יעלם. ודי כבר לעשות השוואות לשואה, מה נסגר איתך? איך אתה יכול להשוות בכלל? אותנו רצחו בלי סיבה, אה כן, הייתה להם סיבה-היה לנו אף גדול ורצינו להישתלט על העולם והיינו הסיבה לכך שגרמניה נפלה, ובין היתר היינו שקרנים וגנבים.... הם לעומת זאת מפציצים אותנו במשך 8 שנים. סעמק, מה נסגר איתך?! מפציצים אותך 8 שנים, זה נראה כאילו לא מספיק לך. אם היהודים היו מפציצים את גרמניה במשך 8 שנים, לא הייתי עומד בצפירה בשואה. תאמין לי.
תסביר לי, איך יהודים שאין להם טריטוריה, יותר מדי כסף, נציגות או כל דבר שמסמל מדינה, יוכלו להפציץ את גרמניה? לעומת זאת החמאס, שבטיפשותנו הפך את הרצועה לחמאסטן, יכול באמצעות כסף מהמפרץ הפרסי.
חפים מפשע? הם שותפים לפשע..הם בחרו בחמאס, ולא אכפת לי שזה לא כולם, זה הרוב. "החפים מפשע" האלה רק רוצים שתמות, לא רוצים לראות אותך פה. הם סתם עם מעצבן שצריך להשמיד. הם רוצים להשמיד אותנו, לא רוצים לראות אותך קיים, רוצים שתמות. מבחינתי הם ממש לא חפים מפשע. אני מעדיף שימותו "חפים מפשע" מאשר חיילים, שיורים עליהם מהבתים ושמחבלים ימותו, במקום שימותו ויהרגו חיילים אחרי שהם מתפוצצים.
אם זה אומר שדוד שלי יחיה בשקט? שלח אותי, שלח אותי למחלקה סגורה. אם זה המחיר שאני צריך לשלם בשביל שהאנשים באשדוד ושדרות יחיו בשקט, אז...זה מבאס.
כמובן שהרג אזרחים הוא דבר שמנסים להימנע ממנו , ואנחנו מאוד משתדלים . מה שמצליח , מצליח . כמובן שהם מתים בשוגג , בדיוק כמו ה3 מגולני ו1 מהנדסה קרבית שמתו מאש דו צדדית . אז אם כוחותינו מתים בשם המערכה הזו , גם אזרחים .
אין מה לעשות . כולם פה נהיו לי יפי נפש . עשיתם אותם אזרחים תמימים . ואלק אין לכם ביצים להסתובב שם עשר דקות . יקרעו לכם תצורה שם . הגעתם למצב כזה , או האחים-ילדים-הורים שלכם , או שלהם . תעשו אתם תבחירה .
Bruchian8, אתה טועה ומטעה. בינואר 2006 נערכו בחירות למועצה המחוקקת הפלשתינית. החמאס זכו ברוב גדול יחסית (75 מושבים בפרלמנט מול 43 של הפת"ח). הבחירות, בהגדרה, היו דמוקרטיות ופוקחו על-ידי נציגות בינלאומית.