תעלומה. היה ברור לי בתחילת העונה שבכל מה שקשור לרכש ישראלי, הוא כמעט ולא יהיה מעורב, אך עכשיו כבר עברו כמה חודשים מאז הגיע לארץ ואם המועדון ניהל משא ומתן עם הפועל תל אביב על ראובן עובד מבלי ליידע אותו, זו רק עוד פאדיחה של הנהלת החלם שלנו. הנהלה שמחוייבת אך ורק לבינוניות.
לותר מתיאוס אחראי על הבאת הרכש מבחוץ, בעוד שההנהלה שלנו אחראית על הרכש מבפנים. אי אפשר לצפות ממאמן זר להכיר כל שחקן בשוק, במיוחד שחקן שלא שיחק כמעט כל העונה. מצד שני, אם הייתה לנו הנהלה נורמאלית, אז הם היו מיידעים אותו. עוד בתחילת השנה טענתי שלותר צריך שנה כדי להכיר את השחקנים בארץ בכדי שיוכל לבנות קבוצה אמיתית, והנה קיבלנו דוג' לכך היום. מה שעוד טענתי, שאם הנהלה כזאת לא נגיע אף פעם לשום מקום. אני מקווה שבסוף העונה אני אטעה.
ראובן עובד חתם,התקשורת טוענת שמתיאוס עשה טריק והוא דווקא כן ידע מי זה עובד,איזה כלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx עובד הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים,ביחד עם סבע ושכטר,סוף סוף יש לנו חלק קדמי טוב,צריך עוד חלוץ זר טוב+ ושנקוסי יוכיח שהוא ברמה של ליגה גרמנית ואנחנו יכולים לרוץ חזק לאליפות.
עשה לכל התקשורת בשקל הזאת טריק .. אני מקווה שבשלב הראשוני עובד יכנס כמחליף .. מעין "אס". . ואם יציג טובה ויוכיח שמשהו ישתנה בו (אמן) שיצטרף להרכב ..
מה אני יגיד לכם... טריק עצום... גאון מתיאוס... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx לנתניה אין מה להפסיד, עובד הוא סוג שחקן שאין בנתניה, עובד אם יתעסק בכדורגל נטו יש לו מקום בהרכב של נתניה גם עם רגל אחת, בנתניה מקווים כמובן שעובד הכניס קצת שכל לעצמו והגיע למסקנה שהוא קרוב מאוד לחיסול הקריירה שלו, הוא קיבל שוב צ'אנס כי נתניה אובדת עצות בנוגע לחלק ההתקפי שלה ואולי הוא יהנה מההפקר ויוכיח שהוא השתנה. הכדורגל הישראלי זקוק לשחקנים כישרוניים, אולי עובד סוף סוף ישתנה.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx לגבי עובד, בנוסף למה שאמר לירן- מה כבר יש לאמר, צעד נואש של נתניה שאולי עוד יתברר חלקית כהצלחה בעתיד.
באיחור של 3 שנים, ראובן עובד מצטרף למכבי נתניה (הוא היה צריך להיות הרכש הראשון בעידן דניאל יאמר). אמנם הוא מגיע במצב עגום, אבל אותי זה משמח למרות הכל. אחרי שהוא חתם בהפועל תל אביב, כבר חשבתי שהחלום לראות אותו יהלום נגוז. נראה באיזו גישה הוא ינקוט. אני מאחל לו ולקבוצה שהוא הבין שצריך לקרות שינוי. לותר מתיאוס גורם לתקשורת לחתיכת פאדיחה. דאנקה לותר מתיאוס! http://www.super3.gr/forum/public_html/yabbfiles/Smilies/ari_ole.Xxx
טריק ענק... הרי כל כך הרבה קבוצות רצו את ראובן עובד... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אני לא רואה את זה כחיזוק משמעותי. מעטות הקבוצות, אם בכלל, שעובד הצליח בהן ומעטים המאמנים שהצליחו לחנך אותו.
כן אבל לנתניה אין מה להפסיד... ההתקפה שלה עלובה והיא אחת מהקבוצות היחידות בליגה (אולי בנוסף להכח וסכנין) שראובן עובד בכל זאת כן נחשב שם חיזוק.
טוב שלא נסחפתם. אתם מדברים על הקבוצה מספר 2 בכיבוש שערים (מכבי חיפה ומועדון ספורט אשדוד חולקות את המקום הראשון יחדיו) בליגה. אם יש לנו התקפה עלובה, מה יגידו ב-9 הקבוצות הנוספות בליגה? ראובן עובד רע לא יכול לחזק שום קבוצה, גם לא בליגה הלאומית. ראובן עובד טוב משתין על הליגה בקשת. לא חיזוק ראוי? תלוי את מי שואלים. זה לא סיכון או הימור, אלא קלף חסר משמעות, כרגע, שיכול להסתבר כג'וקר. אם אותן המילים בדיוק אמרת על שלו מנשה ורביד גזל בתחילת השנה. אני לא מדמיין את הקבוצה היום בלעדיהם. חכו עם הביקורות. תשמרו אותם לרגע שהן יהיו נכונות (אני מקווה שהרגע לא יגיע).
אם תסתכל על ההתקפה של מכבי ת"א ומכבי פ"ת מצבך לא טוב... נתניה רוצה אליפות ולכן היא צריכה להסתכל על עצמה ועל איך היא מבקיעה שערים, סטטיסטיקה ונתונים זה יפה, אבל בטח לא הכל, לנתניה אין מחץ בשיט, ההתקפה שלה אפורה וזה עוד מחמיא לה, זה שיש לה דדי בן דיין שמושיע אותה זה יפה.. אבל לא משהו שקבוצה שרוצה אליפות יכולה לבנות עליו. שלו מנשה עד עכשיו נפלא, גם רביד גזל עושה את העבודה, אבל במתכונת הנוכחית הם לא יצליחו לקחת אליפות, הם לא מסוגלים. עזבו את הסטטיסטיקה, ההתקפה של נתניה הנוכחית לא תוביל אותה לשום מקום, ראובן עובד בא כדי לשנות את זה, אני לא פוסל אותו למרות העבר המגוחך שלו, זה לא תלוי במתיאוס, זה תלוי רק בעובד, ואני חושב שיש גבול עד כמה בן אדם יכול להיות טיפש.
עובד שחקן נפלא , מוכשר , יכולת מדהימה ברגליים אבל אטום בצורה מדהימה . עובד הצליח להוכיח כל פעם שמדובר בפוטנציאל בלבד כשלא הצליח להתעלות ולהפוך לשחקן שזהו , נותן את השינוי בכל משחק . הפעם עובד הגיע לקבוצה עם מאמן שלא מכיר את העבר שלו , שנותן לו הזדמנות , ושאם יחפף לו באימון או 2 יסולק הביתה . עובד צריך להתסכל במתיאוס בתור מאמן שיגרום להפוך סוף סוף להיות שחקן שקורע את הדשא ולא בלרינה . בכל אופן אני מאחל לעובד בהצלחה בנתניה, למרות שזה רק עד סוף השנה , אני חושב שזה הזדמנות בשבילו לעלות שלב .
החתמה מצוינת. שנים רציתי את עובד בנתניה, למרות כל הבעיות שלו. אני אוהב שחקנים מוכשרים ותמיד חושב שעדיף להשקיע במוכשרים אפילו בעייתים, מאשר נגרים שאין להם שום קשר לכדורגל. עכשיו במקום שימפולסקי או מעבי יעלו מהספסל, עובד יעלה, ואם מתיאוס יסדר לו את הראש מספיק וייתן לו את החופש שהוא צריך, נתניה תרוויח, ובגדול!
לעובד יש הזדמנות מצוינת לחדש את הקריירה שלו בנתניה.יש לו כישרון יוצא מן הכלל, אך הוא לא יודע לממש זאת ולא ניראה שהוא גם רצה לממש זאת לאחר כל הבעיות שהוא עשה בקבוצות הקודמות שלו. אם הוא יקח את עצמו בידיים סוף סוף, נתניה תהנה מאוד ממנו.
יופי שלא הגזמת ואמרת שהוא השחקן הטוב בליגה. ידוע שיש לו פונטנציאל ובלה בלה בלה... אבל אמרנו את זה כל כך הרבה פעמים, שאם הייתי מקבל שקל על כל פעם כזו, הייתי מיליונר. כיום, ראובן עובד הוא בסך הכל עוד שחקן. עובד ידוע כשחקן מזלזל ושעושה מה שבא לו, ואם הוא יעשה את זה גם למתיאוס, לא יעבור הרבה זמן עש שימצא אותו מחוץ לקבוצה. רביד גזל נשאר אותו שחקן אפור כמו שהיה בעבר, אבל אני חייב להודות ששלו מנשה הפתיע.