מוקיוני-קרקס? ככה אתה מדבר על שחקנים שאינך מכיר אפילו? אז ככה קאמני בן 25, משחק באספניול, הוא השוער הראשון גם של נבחרת קמרון, ובזמנו נחשב לאחד הכשרונות הגדולים בעולם, שוער מעולה אבל חסר יציבות. בולשיט. היום ריאל הודיעה שהיא מכחישה כול קשר לשמועות שואן דר וארט יעזוב.
קמני עוד בסדר לתפקיד מספר 1 וחצי... אבל הג'וקר האירי יכול להישאר איפשהו באיירן צריכה אפגריידים לא עוד דוסנטוסים קרימים וסוסה..
אחרי שדיברו על יובה ועוד כל מיני קבוצות, בסופו של דבר ארנה פרידריך טועה ומאריך את החוזה שלו בהרטה עד 2011. http://www.kicker.de/news/fussball/uefa/st...artikel/501984/
טועה? ארנה שחקן בינוני שמתאים בול לקבוצה הבינונית שבה הוא משחק, אין לו מה לחפש מחוץ לגרמניה הוא רק יביך את עצמו ויחזור על ארבע לברלין, שם הוא הקפטן,הסמל והשחקן הכי חזק בקבוצה,אין מה לומר,כבוד-הבנאדם יודע את מקומו שלא כמו שחקנים אחרים שעושים לעצמם פדיחות כמו מצלדר וכו`. אין מה לעשות וכדאי להשלים עם זה-הדור הנוכחי בכדורגל הגרמני הוא בינוני לגמרי חוץ משניים שלושה שחקנים ואל תתן לגמר היורו ולמקום השלישי במונדיאל לבלבל אותך, זה בעיקר עניין של מסורת כמו שמכבי הגיעה לפני שנה לגמר היורוליג בלי קשר לכלום. תסתכל על הדור של פלר קלינסמן וקולר ואיזה תפקיד חשוב היה להם בקבוצות שלהם רומא,אינטר ויובה ואפילו שחקנים כמו אלופס וברמה לעומת התרומה של הגרמנים שמשחקים היום בגולה,האם יש שחקן אחד בדור הגרמני הנוכחי שבכלל מתקרב בתרומה שלו לקבוצה לאחד מהחברה האלה? אפילו באלאק לא,ושאר החברה באירופה בעיקר מחממים את הספסל.
ארנה אולי לא וורלד-קלאס, אבל הוא גם לא שחקן בינוני. הוא מגן ימני סולידי שכן יכול לתרום לקבוצות שהתעניינו בו. גם לי חבל שהוא האריך את החוזה בהרטה, הוא יכול להצליח גם במחוזות אחרים, ואפילו בקבוצות מובילות. מה שכן, אהבתו לסמל מעוררת כבוד, הוא לא מסתנוור מאורות הזרקורים באימפריות הכי גדולות באירופה.
ארנה עשה חכם מאוד שחתם על חוזה חדש בהרטה. הרטה קבוצה שנבנית לאט לאט עם בסיס נהדר כמו פרידריך, וורונין, פנטליץ' ודרובני, איתם צוות נהדר של שחקנים צעירים אשר עושים עבודה נהדרת העונה בהרטה. ארנה לא שייך לטופ, אך גם לא לפלופ, הוא באמצע, יש לו יכולות הגנה נהדרות אך חלש מאוד ביכולות ההתקפה שלו, לרוב לא מצטרף להתקפה ולא מסוכן כמו הרבה בלמים אחרים בבונדסליגה. הרטה ממשיכה לעבוד טוב עם ההחתמה הזאת העונה.
זו דעתך. לדעתי הוא שחקן מצויין. סולידי ושקט שעושה בדיוק את העבודה שלו. הוא לא תוקף כמו לאם, אבל גם כמגן וגם כבלם הוא עושה עבודת הגנה נהדרת. הלוואי והיה הוא אצלנו ולא אודו. אתה יכול לשאול את כריסטיאנו רונאלדו. הרטה קבוצה שכרגיל לא עושה ולא תעשה כלום. וגם לא תגיע לשום מקום. קבוצה שיכולה מקסימום להגיע למקום שישי שביעי בליגה. לא יותר.
אני כבר אמרתי את דעתי על פרידריך, קודם כל הוא בלם ודבר שני שחקן הגנתי לא רע, מבחינה התקפית גורנישט! לפי הSPORT1 אינטר מעוניינת בודאד איבסביץ'.
למה בדיוק מה? למה קמני בדיחת השנה? או למה ואן דאר וארט תיהיה החתמה מצויינת? אענה על שתייהם, מקמני אני לא תופס בכלל ולפי דעתי רנסינג גם הרבה יותר טוב ממנו ורפאל תיהיה החתמה מצויינת כי הוא פליימקר מצויין וזה מה שחסר לבאיירן פליי מקר. אין לנו ואי אפשר לומר שזה רוברטו או ריבירי או שווני הם כאלו הפליי מקר צריך להיות קשר התקפי או 50 50 שלא אמור לרדת להגנה .... לדוגמא דייגו.
הכוונה הייתה כמובן לעניין ואן דר וארט. ואתה, סלח לי, טועה בשני מישורים. במישור העקרוני - מעטות הקבוצות שמשחקות עם פליימייקר ועוד יותר מעטות הקבוצות שמצליחות עם זה. אני מכיר רק אחת - נבחרת ארגנטינה של שנת 86. מעבר לזה, עם נשחק עם פליימייקר מה יעשה ריברי? הפליימייקר צריך את הכדור כמעט כל הזמן, וזה מה שריברי בד"כ עושה על הקו. הרי גם ככה שוויני בקושי נוגע בכדור כשריברי משחק. מה הוא יעשה אז? ועוד יותר. איך בדיוק נגן רק עם 6 שחקנים? היום את ההגנה עושים ארבעה שחקני הגנה, שני קשרים דפנסיביים ושוויני.וגם זה לא תמיד מספיק. המישור הספציפי - ואן דר וארט טיפוס שלילי ופרובלמטי שלא הצליח להביא את המבורג לכלום (גם לא את הנבחרת שלו) ולפי מה שאנחנו מבינים ריאל רוצים להיפטר ממנו. אז דווקא אחד כזה אנחנו צריכים? אתה מבין, ריאל רוצים להיפטר ממנו אז אנחנו צריכים אותו? וזה בלי לדבר על הפציעות שלו.
זו דעתך.לדעתי הוא שחקן מצויין.חוסר ההצלחה של המבורג לא קשור אליו,בלעדיו הם לא היו מגיעים אפילו לאו"פא והולנד נכשלת כבר 20 שנה בלי קשר לכמות הכשרונות האדירה ששיחקה שם באותו זמן כך שלייחס את חוסר ההצלחה של שתיהן ל-vdv זה פשוט בדיחה שלא לומר דמגוגיה,אני מסכים איתך שהוא לא מתאים לבאיירן בשום צורה אבל מכאן ועד לעשות אותו זבל שמכשיל קבוצות הדרך עוד ארוכה,חבר. ואגב זה שריאל רוצה לזרוק אותו זאת בסך הכל שמועה כמו מיליון שמועות אחרות שאין להם שום אישור מאיזשהו מקור רשמי,הקיצר:לקחת חוסר סימפטיה אישית שלך לשחקן מסוים,צרפת לזה קביעות מוטעות ולא שכחת לתבל את כל זה לסיום בשמועה מגוחכת וחסרת בסיס,מה נאמר? כל הכבוד,באמת.
חבל רק שאתה מתווכח איתי על דברים שלא כתבתי. א. איפה האשמתי את ואן דר וארט באיזה כישלון? כל מה שאמרתי שאם הוא שחקן כזה גדול אז איך זה הוא לא הביא אף אחד מהקבוצות שלו לשום מקום שהם לא היו בו בלעדיו? ב. אם הוא לא ייזרק מריאל (הרי מעצמו הוא לא יירצה ללכת) אז ממילא הוא לא יוחתם בבאיירן. אז אין כל טעם לדיון. בדיוק מה שאמרתי, אם ריאל יעיפו אותו אז אנחנו צריכים אותו? (אני רק מנסה להיזכר מי זה שגיחך על הניהול של ריאל מדריד).