קראתי את זה לפני המשחק. ללא ספק איבדנו שחקן בעמדה חשובה ומאז לא פתרנו את הבעיה. קצת שירים מניימכן. http://www.youtube.com/watch?v=_jjGFpfxVqM&feature=related
כולי רועד. http://i.thisislondon.co.uk/i/pix//2008/12/15_12_08_Tottenham_Stadium-415x275.Xxx לכתבה עצמה. http://www.tottenhamhotspur.com/news/artic...dium151208.html הדבר הכי חשוב. "This means designing a stadium which has supporters as close as possible to the field of play and not simply looking to chase headline capacity. Our fans will find themselves closer to the pitch than at any other comparable stadium in the UK. This design puts fan experience first.
הארי רומז שדין פארט ובוסטוק ישחקו מול ספרטאק ביום חמישי. http://www.sportinglife.com/football/news/...l&TEAMHD=soccer אני מת לראות את השידור של המשחק הזה. הצעירים עושים לי את זה.במיוחד בוסטוק שכל הסימנים מראים שהוא הולך להיות משהו מיוחד. בינואר אגב,יהיה לו 17 !
שילוב צעירים מגמה מבורכת! בוסטוק תפקד יפה ב-20 דקות מול זאגרב. היכן מתופקד בד"כ דין פראט (האם הוא הבן של גון פראט ? שחקן עבר משנות 70-80)
לא הוא לא הבן שלו אלה בן של אוהד שלנו. הוא נקנה לפני שנתיים מק.פ.ר. http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00681/NEW_ERA_____how_Tot_681711a.Xxx האיצטדיון הולך להיות מבחוץ דומה למגרשים החדשים האחרונים שנבנו אבל החברה שתבנה את המגרש (שבנתה בין היתר את המגרש של סיטי)הודיעה היום שבגלל ההתעקשות של לוי הם ישבו על פורמט שונה בתוך המגרש.הם אומרים שזה יהיה האיצטדיון הכי קרוב באנגליה לדשא ושהגגות נבנו עם אקוסטיקה שתסדר רעש רציני במגרש. אני לא יכול לחכות לתמונות מבפנים.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...ls-stadium.html גם את האיצטדיון שלנו אתם מנסים לחקות? מתי תיפסק האובססיה הלא נגמרת הזאת.
זה לא שאנחנו מנסים לחקות זאת פשוט אותה חברה,אבל אני חושב שאתה טועה. מבחוץ זה נראה דומה למרות שיש אתרי אוהדים של טוטנהאם שמראים בבירור ששלנו הולך להיות סגור הרמתית בעוד אצלכם יש פרצות מלמעלה. גם מבפנים הארכיטקט טוען שזה יהיה שונה לגמרי והרבה יותר קרוב לדשא מאצלכם. זה הולך להיות מגרש עם אווירה הרבה יותר מאצלכם ולא שזה קשה עם הקהל שלכם... תסתכל על המפרצים אצלכם. http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2008/12/15/article-1094978-050D078B0000044D-544_468x312.Xxx ואגב,האוהדים שלנו דורשים 61 אלף שיהיה קצת יותר מכם... בסופו של דבר זה יהיה בין 55 ל 60 אלף.
סטטיסטיקה עם המלך ובלי המלך.למעלה זה אחוזי ההצלחה איתו. פשוט מדהים.וכל זה בלי להתאמן בכלל. Season With King Without King 2008/09 56% 0% 2007/08 50% 26% 2006/07 52% 35% 2005/06 50% 42% http://i35.photobucket.com/albums/d190/McRossatron/led-king.Xxx
0% העונה בלי המלך? לא הגיוני, רק בשבת השגנו נקודה בלעדיו. לגבי האצטדיון, אכן יש המון דמיון, כל החלק החיצוני כולל הקירות מראה עם הסמל מוטבע עליהן. דבר שלא ראיתי מצויין בשום מקום זה אם התרנגול המקורי מהליין יועבר לאצטדיון החדש. אי אפשר אצטדיון של טוטנהאם בלי זה: http://www.spurspies.tv/Cockerel.Xxx
לא הרבה, חוץ מזה שהוא מלך השערים כרגע של הליגה ההולנדית ושחקן העונה עד עכשיו. אה כן, והקבוצה שלו במקום הראשון אחרי כמעט סיבוב שלם. אבל באמת שלא הרבה.
זכרתי לו את כדור העומק הנפלא הזה וכבר אז חשבתי שצריך סבלנות איתו. לא יודע אם הוא היה הופך לכוכב באנגליה אבל בטוח שמיהרנו איתו. http://www.youtube.com/watch?v=sEVeYFUMF88&feature=related