עאדל צריך ללכת כבר . הוא לא יכול יכול להמשיך. אין כסף מספיק . צריך שאיש עסקים יקח את הקבוצה כדי להיא עוד שחקנים מוכשרים שיעזרו לנו בדרך לעליה אינשאללה.
וואלה נראה לי שהמצב הולך ומתדרד, עאדל אדיב ועלאא נזמי מתנהגים כאילו הקבוצה שייכת להם,כאילו איזשהיא בסטה מתי שבא להם סוגרים
חברה את האמת הערייה חייבת להעביר כסף לקבוצה.. אין קבוצה בליגה ארצית לא מקבלת סכום מוסיים מערייה שלהם ! אני שואל את עצמי מאיפה עאדל אדייב מביא כסף לכסה את כל היוצאות? גם הקהל לא דוחף את הקבוצה מבחינה כספית ! לעולם לא היתה לנו בעיות כספיות כמו השנה !! וזה בגלל בעיות אישיות בין עאדל ומשפחת אבו ג'ארור.. ואללא יופייי ,, זה הגורל של קבוצה שייכת לעיר של 46 אלף !! עאדל אדייב בימים הקרבות יסים את המפיחות ויעזוב את הקבוצה !! המצב מתדרדר עוד ועוד !! אין קבוצה בעולם יכולה לשחק ולהשיג נצחונים בלי שקט !
אז למעשה אפשר להכתיר את אלופת גביע הטוטו בליגה הארצית - הפועל מרמורק! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
מרמורק זכו בגביע משחק חלש של שתי הקבוצות מחצית ראשונה מרמורק שלתה מחצית שניה אשקלון היו יותר טובים יקיר לוסקי יכל לשים לפחות 2 גולים חבל אין לנו מזל דקה 90 לקבל גול
ולפי המסורת בשנים האחרונות בליגה הארצית- בכל העונות האחרונות הקבוצות שזכו בגביע הטוטו חגגו עלייה. עדני יכול לקרר את השמפניות?
היה משחק טוב ואווירה טובה. חבל שנגמר בתוצאה הזאת אבל לא נורא נתנחם בליגה לאומית עם יש פה אוהד של מרמורק עם יד על הלב הוא יגיד שהקהל האשקלוני בכמה רמות מעל הליגה הזאת.
משחק חלש של אשקלון איכזב את 600 האוהדיפ האשקלונים שהגיעו לראשון... ניהול משחק כושלל מאוד שלל שיייע...החמצות רבות ליקיר לוסקי ובריאן מן... הקהל האשקלוני עודד כל המשחק ולא הפסיק לשיר היו בין 500-ל600 אשקלונים ועוד 150-200 של מרמורק...
אריאל ידידי היקר. לאחר נצחונה של מרמורק היום אני מחזק את דעתי שהם לא ינצחו בשכונה. בוא נתיחס לעובדות. הקבוצה והמאמן שלה בהיי. (גם וינשטיין אחרי החצי גמר היה בהיי וקיבל מתמרה 4 חתיכות בסוף העונה שעברה.) זאת המנטליות ואין מה לעשות . השחקנים פתאום חושבים שהם סופר סטרים והם חייבים לקבל סטירה אבל מצלצלת כדי להחזיר אותם לקרקע. מרמורק שידוע כקבוצה מנצחת מפסידה מנצחת מפסידה ע"פ משוואה מדוייקת זו לא יכולה ולא מסוגלת לנצח 3 פעמים ברציפות(תמרה אשקלון ושמשון).ולכן אני חושב שלא תפסידו ביום שישי למרות שנראה לי שמכינים לוינשטיין איזה שהוא סבוטז ליום שישי מצד האוהדים וחלק מהשחקנים. (לפי אתר ONE ראה תגובות למינויי עופר פביאן). אז בוא תסכים איתי שנעיף את וינשטיין ואולי גם תנצחו.