האמת שאם אני רוצה להיות קטנוני אז גולן חרמון שיחק 75 דקות במחזור הראשון. באותו משחק, אגב, טל מעבי שיחק 45 דקות, מחזור אחרכך הוא כבר פתח ושיחק 90 דקות מלאות ומאז הספיק לעלות עוד כמה פעמים כמחליף בדקות הסיום. טאזמטה גם ככה היה פצוע להערכתי. גם אוראל דגני הספיק לפתוח במשחק הליגה האחרון מול הכח ולשחק עם הדקה ה67 והאמת שאפילו דלה ימפולסקי אמנם שותף רק בשלושה משחקי ליגה ובכולם כמחליף, אבל סכום דקותיו משתווה ל50 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx מעבר לזה, החילופים של נתניה כללו שחקנים מההרכב הראשון כגון אלמוג כהן (שהטפשות שלו ראויה לדיון אחר), ביוון פרנסמן שפותח דרך קבע, ג'ורג' בה שאמנם הוחלף בכל משחק ששותף, אבל פתח בהם, וגם אלנתן סלמי שאף פתח על חשבון שכטר במשחק הליגה האחרון. בעוד מכבי חיפה הכניסה את גד עמוס (אפס הופעות ליגה - הופעת גביע טוטו אחת לפני המשחק, וגם מול מכבי נתניה), שוערה השלישי, ישראל זגורי שלמיטב ידיעתי בכלל התגייס היום ואין לי מושג איך הגיע למשחק, חי בן-חמו (שחקן נוער, בישל את אחד השערים), וסנטיאהו סולליק שגם הוא שחקן נוער בהופעת הבכורה בבוגרת. ועזבו את כל זה, אייל משומר היה היום מצויין ואפילו בישל שני שערים ושניהם היו בהגבהות מדוייקות, פעם אחת לגאדיר ופעם אחת היישר לראשו של ארבייטמן. חזון אחרית הימים?
אלמוג כהן אחד השחקנים המלוכלכים ביותר שיש בשנים האחרונות בכדורגל ההישראלי. ולחשוב שהשחקן הבינוני מינוס הזה דורש מענק חתימה של 400 אלף דולר. לאיזה מצב הגיע הכדורגל בישראל. זה שחקן שבעשור האחרון הוא לא היה מקבל דקות משחק באף קבוצת צמרת בליגה. ספק אם היה מקבל דקות משחק בקבוצות תחתית.
שגיא - קודם כל, סחטיין עליך. אמנם היו לך פה ושם טעויות, אבל אני שמח לראות שאני לא היחידי שזוכר את כל הפרטים הלא חשובים בכדורגל שלנו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לעניינינו, מכבי נתניה יכלה גם להעלות שחקני הרכב בכל העמדות הקדמיות. ברגע שהחוליה האחורית לא משחקת, זו לא אותה קבוצה. אני מפרגן למכבי חיפה על הענצחון ואני מאושר לראות את הירוקים צוהלים מנצחון בגביע הטוטו. באמת. ויש לי את הסיבות שלי.
הצהלה היא לא מ"נצחון בגביע הטוטו" למרות שעל פי הנתונים היבשים זה כן כך. הצהלה היא בעיקר מכיוון שהמשחק הזה הוכיח את עומק הקבוצה והוכיח שהוא טוב. שחקנים צעירים המשיכו להוכיח את היכולת שלהם והראו יכולת טובה. השמחה היא לא ניצחון כזה או אחר אלא יותר על הדרך ועל התצוגה.
אמת אמרת, שגיא. מצידי היה נגמר גם 1-0 קטן. כל עוד אני רואה שהצעירים של חיפה מוכשרים, אפשר לסמוך עליהם, מציגים כדורגל עם הרבה תאווה לעיניים, רעב ורצון - זה מספיק לי. אני לא צריך 8-0 מוחץ, התוצאה ממש לא מעניינת, רק הדרך- השאיפה לעתיד. ויש עתיד.
מכבי חיפה נמצאת במומנטום ובביטחון פשוט אדיר והם מצליחים לנצח כמעט את כל מי שהם פוגשים וזה מתבטא גם אצל החבר'ה הצעירים של המועדון הירוק אבל זה רק גביע הטוטו ולפעמים האדרנלין והרצון של הצעירים להוכיח גובר על היכולות של הותיקים יותר.
מחר וביום רביעי יתקיים המחזור האחרון והמכריע של שלב הבתים במסגרת גביע הטוטו. בית 1: בית"ר ירושלים - מכבי נתניה(רביעי, 19:30). מכבי חיפה - בני יהודה (רביעי, 19:30). בית 2: מכבי ת"א - הכח עמידר רמת גן (שלישי, 19:30). מכבי פ"ת - מועדון ספורט אשדוד (רביעי, 17:00). בית 3: עירוני קריית שמונה - הפועל פ"ת (רביעי, 17:00). הפועל ת"א - בני סכנין (שלישי, 15:00). ישנן שמונה מקומות ברבע הגמר. מכבי חיפה, בני יהודה, בני סכנין, מ.ס אשדוד וככל הנראה גם הפועל ת"א, הבטיחו את מקומן בשלב הבא. בנוסף למקום הראשון והשני בכל בית, יעלו שתי קבוצות נוספות בעלות המאזן הטוב ביותר במקום השלישי.
אגב, במשחק בין מכבי חיפה לבני יהודה תתקיים הסטוריה קטנה, כאשר את המשחק תנהל רביעיית שופטות. בחורות. נקבות. כל הארבע. זה יהיה פעם ראשונה שרביעיית שופטות תנהל משחק רשמי בין שתי קבוצות ליגת על.
סקופ קטן על צביה מלכה (אחת הקווניות..) בראשית דרכה באיגוד היא שרקה לנבדל במשחק ילדים 7X7...... האמת היא שהיו לה עוד לא מעט פאשלות משעשעות. אני חושב שהיא דוגמא חיה לאפליה מתקנת (אם אני זוכר את ההגדרה נכון משיעור אזרחות לפני כמעט 10 שנים..), היא נמצאת איפה שהיא נמצאת רק משום שהאיגוד רוצה גם נשים למעלה ולא בכלל היכולות שלה.
הפועל תל אביב מביסה את סכנין 7:2, לא פחות ולא יותר. להפועל כבשו - זהבי עם שלושער (24,26,59), עידן סרור (56), שי אבוטבול פנדל (64), בן לוז (73), מהראן ללה (79). לסכנין כבשו - פושקוש רוברטס (29), מייקון דוס סנטוס (60).
איזה שער אדיר של מוגראבי ! עשה בית ספר לפרננדס ואלברז , 2 מהזרים הטובים שיש לנו בארץ . עונה הבאה אני מצפה למשהו גדול .
אז כאמור הסתיימו להם משחקי היום והתוצאות: מכבי פ"ת - מ.ס אשדוד 1:1 למכבי פ"ת: עומר דמארי 66' לאשדוד: שי הולצמן 32' קריית שמונה - הפועל פ"ת 1:2 לק"ש: יובל אבידור 9+18' להפועל פ"ת: מרק גורמן 39' מכבי חיפה - בני יהודה 1:1 לחיפה: גאדיר 12' לבני יהודה: שי ניסים 50' בית"ר ירושלים - מכבי נתניה 2:0 לנתניה: בה פנדל 57', פיראס מוגראבי 72' העולות - מכבי חיפה, בני יהודה, מכבי נתניה, מכבי ת"א, הפועל ת"א, אשדוד, סכנין וקריית שמונה.