כשאני אומר רב הנסתר על הגלוי, וכשהבלתי נודע הוא המפחיד ביותר לזה אני מתכוון. כן אני בטוח שיש כאן קצת הגזמות וייחוסי חשיבות מוגזמים, אבל בכל זאת שווה קריאה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3617207,00.html
samoel, בחרת להתעלם מהתגובה שלי וחזרת על קמפיין הבחירות של השניים. אז בא אני אגלה לך סוד שאולי ידוע לך ואולי לא, כל ההבטחות, כל האופוריה של הפריימיריס לא שווים כמעט גרוש אחרי הבחירות. קרי שניהם משקרים ושניהם ימשיכו ללכת בקו של המפלגה שלהם ובקו של קודמהם, רק שהפעם תהיה לחלטה שלהם קצת יותר כובד מאשר לפני. במיוחד על רקע העליה של הליכוד בישראל לשילטון (ועימם החרדים והמתנחלים) טוב שיהיה משהו שיכבול קצת את ידי השילטון המגוחך שלנו. בוש ידיד ישראל ?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx בוש הוא טמבל, שממש לא ריצה את האינטרס הישראלי.
אלמלא, בוש לישראל לא היתה ההזדמנות להגיב כמו שצריך (בהחדרת כוחות קרקעיים) במלחמה האחרונה (אולי חבל שהוא עזר בקבלת הארכה , כי כמו שניהלנו את המלחמה היה עדיף לסגור את זה כמה שיותר מהר). האמריקאיים איפשרו לנו עוד 14 יום של לחימה ובהם היה עלינו(מדינת ישראל ולא שום כוח בינ"ל) לטהר את דרום לבנון מהחיזבאללה לצפון הליטאני. עד כמה הצלחנו לא אשמת בוש(ואני בטוח שהוא לא מרוצה מהתוצאות של הכשלונרים) אבל העובדה היא שהוא עזר לנו בעוד 14 יום לפי מה שאומרים שהם המון זמן(חבל שוב, שלא קרה כלום). אגב קראתי את התגובה שלך ואני לא ממש מסכים אבל מכיוון שאני לא ממש יודע איך מתנהלים באמריקה אני לא ממש יכול להגיב לך על כך, יכול להיות שאתה צודק, מנגד אני בטוח שאתה ממעיט מדי בכוח של העומד בראש המעצמה הגדולה בעולם, אין ספק שהוא צריך לתת דין וחשבון למפלגה ולקהל תומכיו, אבל זה מוגזם להגיד שהוא בסה"כ בובה.
בובה זה אכן קיצוני, מה שרציתי להדגיש בדברים שלי שהוא לא עושה מה שבא לו וכל ההבטחות שהוא מפרסם בפריימיריס שלו, או יותר נכון חלקם לפחות, פשוט אוטופים. קיבלנו עוד 14 יום למלחמה...כאילו גם ככה משהו היה שואל. ומעבר לזה ישראל זכתה גם לתמיכה של גרמניה ואנגליה, מי יודע איך זה היה בלעדי האומות הללו. ומי שקובע מה מי ואיך זה לא רק ארה"ב כמו שרשמתי לך. אל תמעיט בכח של ה G7 ולבטח לא בכוח של האיחוד האירופאי בראשות סרקוזי שהוא גם סוג של ביבי כזה. ולידעתך, ישראל עם הפוליטיקה הרעועה שלה חייבת משהו שיעצור אותה מלעשות שטויות, כי בזה אנחנו מומחים, מההיבט הזה אנחנו חייבים מנהיג כמו אובמה שידע גם לרסן את האנשים שיושבים אצלנו בקבינט הביטחוני. וד"א לי משום מה זכור שבוש גם ביקר את הפוליטיקה של ישראל בזמן מלחמת לבנון.בנוסף לזה שתודות למר בוש והרפורמה הכלכלית המוצלחת שלו ושל מפלגתו כמעט כל העולם נמצא במשבר כלכלי ונכנס למיתון. גם ישראל לא יצאה בלי נזקים מהעניין. אז תחשוב שוב, היה טוב או לא?
לא נראה לי שהוא יצביע לו כי הוא שחור לא נראה לי שהוא יצביע לו בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
אל תתחכם אתה יודע וכולם יודעים (ואם לו אז אחרי שתקראו את ההודעה שלי תדעו) שהתכוונתי להעדפה וגם להצבעה. דרך אגב גם זה נקרא להצביע כי הוא מצביע לו בסקר בפורום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
Obama because of his mid name.. because he's black.. . . . because I believe in his abilities to change the world
הסקר המדגים של אייסוקר מראה: אובאמה ניצח ! אל תשכחו איפה שמעתם את זה לראשונה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
האמת עם כמה שהסקר הזה לא דוגם בצורה מייצגת, הוא מאוד קרוב לסקרים האמיתיים. מי יתן וזוהי שגיאה סטטיסטית והתוצאה תתהפך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx (עריכה: שפירסמתי היה 50 -45 לאובאמה) להערכתי מפלורידה יצא הנשיא וזוהי המדינה הקריטית ביותר.
עם כזה רוב מוחץ והסטורי צריך להבין כמה האמרקאים לא רצו עוד שלטון רפובילקני שמרני. אובמה זה לא כזה גורם אנושי נסתר, אלא היה ברור חד וחלק כדרך של הדמוקרטים. הוא ידבר עם רוסיה, הוא ידבר עם סין וכו' הוא ידבר עם מדינות העולם. כבר חווינו ממשלים אמרקאים כאלו והאחרון היה בעידן קלינטון. יאללה לדרך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
זה הרבה בזכות המשבר הכלכלי מקיין תמך בדרכו של בוש מבחינה הכלכלית וגם הוא היה בעד הטבות לעשירים לעומת זאת אובאמה היה בעד להעלות את המס לעשירים וזה למעלה הספורטאים היו בעד אובאמה אבל בעלי הקבוצות בעד מקיין כי מקיין בעד העשירים והחזקים.
אני יודע שזה רק עיתון, אבל עיתון ערבי די מפורסם טען שאובאמה הבטיח שהוא יתמוך בחלוקת ירושלים ובהקמת מדינה עצמאית לפלסטינים. בכלל, החמאס במתח גדול בנוגע להחלטות של אובאמה.