אחרי שאיבוד הנקודות נגד בולוניה התאזן עם הניצחון על אטאלנטה, הכל עומד על מקומו וכל הנצחונות היו ראויים. מה זה משנה בכלל? לרג'ינה הגיע לצאת עם לפחות נקודה מהמשחק הזה, ואיזה ריקושט מזליסטי מנע את זה והקפיץ את החארות למעלה לערב אחד.
תוסיף גם לזכות תוך שנתיים בליגת האלופות ולהוסיף לקבוצה חד קרן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
אוהדי רומא, תעיפו את ספאלטי, נגיד (האשמה היא בכלל לא בו). את מי תביאו במקומו? שער אדיר של דל פיירו. מצבו של ראניירי עדיין מתנדנד?
רומא כבויה, היא לא משחקת את הכדורגל שלה, הרכש לא מספיק טוב, אין תוצאות, במקרה כזה הפתרון הוא החלפת מאמנים. וספאלטי זה עדיין לא פרגוסון שהוא בלתי ניתן להחלפה.
אני לא חושב שהבעיה היא ספאלטי. בדומה למקרה טוטנהאם גם ראמוס לדעתי הוא לא בעיה. שניהם מאמנים נהדרים וספאלטי הביא את רומא למקומות יפים מאוד בשנים האחרונות חייב זעזוע למערכת ובדחיפות - אנחנו כבר יותר מחודש נראים בושה ההגנה פשוט מפוררת. אין לי מישהו מהשרוול אבל דונאדוני יכול להיות מינוי טוב שהוכיח את עצמו בעבר בליבורנו כמאמן ליגה טוב.
או שאתה מעדיף לראות את רומא ממשיכה ככה? לא שאני רומז משהו על רומא, אבל בטוטנהם, מאז העיפו את המאמן לפני איזה שבועיים הם רק מנצחים, כולל ניצחון על לייברפול אתמול בערב. רק שתדע.
ראמוס היה יכול להביא את טוטנהאם למחוזות יפים בטווח הרחוק, אם רק ההנהלה היתה סובלת את משבר הביניים. החלפת מאמן בדרך כלל תביא לתוצאות חיוביות בטווח הקצר, וזהו אפקט של זעזוע המערכת. אוקיי, אז יביאו מישהו שיציל את העונה ויחזיר את רומא לטופ 7 או משהו. יש מאמן שגם ינהיג את רומא לשנים הבאות? אני לא רואה מישהו יותר מתאים מספאלטי. הבעיה היא לא בו, אלא בשחקנים הבינוניים שעומדים לרשותו, הסגל הקצר, ובואו נודה - היא פשוט חלשה העונה בהשוואה לקבוצות אחרות.
חובה היום לנצח את נאפולי בסן סירו,אני לא מצפה רק לניצחון,אני מצפה לכדורגל טוב,בשני המשחקים האחרונים אמנם נצחנו,אבל כדורגל טוב אי אפשר להגיד שהצגנו,פרט לכמה פרקים במשחק הבית נגד סיינה. אני רוצה לראות היום את הקבוצה מפרקת את נאפולי. גם לאציו הגיעה לסן סירו לאחר סדרת משחקים טובה בתחילת העונה,זה נגמר בנוק אאוט לרוסונרי,אני מצפה לתסריט דומה היום.
לפני אוקטובר היה מול ראנירי חודש סופר קשה עם מפגש כפול מול ריאל,רומא ודרבי וההפתעה האדירה היא שכרגע הוא לקח את הכל,יום רביעי מדריד בחוץ,נקווה לטוב. מה שמאכזב אותי למרות הנצחון זה שג'יובינקו מתייבש ומולינארו מקבל קרדיט,על מה? אני לא משנה את דעתי,אני בעד להפטר מראנרי
מולינארו הראה אתמול משחק מצוין. הוא חיבר 2 הגבהות, מה שלא עשה בשנים האחרונות. אל תדאג, ג'יובינקו עוד יקבל את ההזדמנות המיוחלת.
כל הכבוד לגנואה על התיקו המכובד מול אודינזה, 2-2. אני חושב שהם היו צריכים להוציא הרבה יותר מהתיקו הזה.