טוב , מהיום צריכים להתרכז רק באירופה , כי אליפות אין לנו סיכוי לקחת . אני מקווה שלפחות ונגר יביא שוער חדש ובלם גבוה , או אפילו 2 בלמים. אין לי בעיה שיזרוק את טורה , סילבסטרה , גאלאס וישנה את ההגנה שלנו לגמרי , אני מקווה שזה יקרה כבר בינואר , למרות שאני ממש לא חושב שבאמת ונגר יעשה את זה. ונגר צריך להסיק את המסקנות לגבי המשחק הזה להמשך העונה והמשך דרכו בארסנל כי אי אפשר להמשיך ככה, הפסדנו לקבוצות החלשות של הליגה , קיבלו 2 שערים בסיום המשחק מול קבוצה שעוברת פעם בחצי שעה את החצי, ובאופן קבוע אנחנו מקבלים כל משחק שער ויותר. אני היום מסכים עם רודס שאמר שאלמוניה לא מתאים לנו , עוד חשבתי לפעמים שהוא לא רע אבל הבנתי שהוא מאוד רע , ועם אלמוניה לא נגיע לשום מקום. לדעתי טורה כבר גמר את הסוס ולא יכול לשחק אצלנו יותר , אני מעריך אותו מאוד אבל דיי הוא לא מתאים. סילבסטרה לא מתאים לאף קבוצה שיש לה רצון לזכות במשהו. מקווה שנעשה משהו לפחות באירופה .
בקיצור אין קשר. רודס, היום היה קשר אחורי. העובדה שחטפנו שניים משתי זריקות חוץ של דלאפ אומרת על הכנה עלובה למשחק, אין שום הסבר אחר, כי אלה המהלכים ההתקפיים היחידים שיש לסטוק וידענו את זה לפני המשחק.
בואו ננחש מה יהיו התירוצים של ונגר אחרי המשחק. אני אומר שזה יהיה משהו כזה: "We were not sharp in the first 45 minutes. Stoke played very well defensively, they were well organized at the back and dangerous in the air. Unfortunately we conceded the first goal after a throw-in and I felt we lack some concentration in the box. In the 2nd half the players gave everything and I think we were unlucky not to score. I'm sure the players will bounce back against Fenerbahce. The title race isn't over yet, mathematically we can still win the league בני, שיחקת היום בקישור עם 4 שחקני אמצע שדה, שאף אחד מהם לא מסוגל לשחק על הקו, וזה פגע באפשרויות להתקפה. מילא לתת מנוחה לנאסרי או לוולקוט, אבל להוציא את שניהם מההרכב? הרי נגד פנרבחצ'ה היה אפשר להעלות הרכב משני ועדיין לנצח בבית. זה שונגר לא מפיק לקחים מעונות קודמות (בולטון) זה לא דבר חדש, וכנראה שגם בורו פרימוראץ' לא עבד באימונים עם השחקנים על הוצאות החוץ האלה, חבל. נוצר הרושם כאילו ונגר מזלזל מראש בליגה ושם את יהבו בליגת האלופות כי זה המפעל היחיד שהוא לא זכה בו והוא רוצה זכייה לפני שהוא פורש מקריירת אימון.
מעניין אם אולי עכשיו וונגר מבין שיש לנו בעיה קשה בהגנה ויעשה משהו בנידון? חוץ מזה ברור שהקבוצה לא התבגרה...רובין ואן פרסי בכושר כל כך טוב, אפילו מחבר רצף משחקים ללא פציעות שזה הישג בפני עצמו...חייב להרוס לעצמו.
אני יותר מיואש מאשר לאחר המשחק מול טוטנהאם. אני מרגיש כאילו העונה בליגה נגמרה. נכון, גם אם ליברפול תנצח היום זה יהיה רק 9, אבל היכולת. אוי, היכולת.
עוד הופעה גרועה לרפרטואר. בד"כ יש לנו משחק אחד גרוע מהסוג הזה בשנה, וחשבתי שכבר השנה "בזבזנו" אותו בפולהאם. אבל הנה, מסתבר שיכול להיות יותר גרוע ממה שהיה בפולהאם. הופעה תבוסתנית, הופעה פאתטית, הופעה עלובה. ומעל לכל- חוסר מנטליות מובהק. זה הרי היה כ"כ ברור שלא נתאושש מהמכה המנטלית ברביעי, שריסקה אותנו לחתיכות והנה התוצאה. אני יודע שתיאורטית יש לנו סיכוי לקחת אליפות, אבל אם ברביעי עוד הייתה לי טיפת תקווה. היום אני מאבד גם אותה. נשארו הגביעים וצריך לתת בהם הכל.
אני מקווה שונגר יכנס בהם חזק מאוד אחרי המשחק. פשוט חבורה של כוסיות,שכאילו עושים לנו טובה שהם משחקים.צריכם להראות בשביל מה המשחקים-בשביל התותח שנמצא להם על החולצה,ולא בשביל הצ'ק שהם מקבילים בסוף השבוע.
בדרך כלל בארץ רואים הרבה שהתקשורת לא מסתכלת על קבוצה ולא נותנת לה סיכויים,היא מפתיעה,ושהתקשורת מתפעלת ומלאת שבחים,הקבוצה צולעת. אבל הינה ארסנל,שלפני שנתיים הכותרות היו:"בלי הנרי,ארסנל תתפרק". וכל מה שמסביב. השחקנים לאחר מכן פשוט הראו לכל התקשורת שלא הסתכלה על ארסנל,תחילת עונה שהחיזויים היו של,"סוף סוף טוטנאהם תיהיה מעל ארסנל",כותרות שפיקפקו ביכולת שלנו. ארסנל הציגה כדורגל מדהים ונתנה עונה מדהימה. ואחר כך הגיעו הכותרות בכל העולם של,כמה הכדורגל של ארסנל הוא הכי יפה בעולם. לא חשבתי שזה יהיה ככה,אבל נראה שזה הרים את האף לכמה שחקנים.
תראו, המצב בקאנטים זה נכון. בתקופות כאלה אני נצמד במיסטיקה ומחכה למשחק מול יונייטד. המשחקים מולם גם נפלאים מבחינת מתח וכדורגל וגם יש להם נטייה להיות מכריעים לגביי העונה כולה. התיקו האלים מולם עם ההחמצה של הסוס, ההפסד מולם בגביע בעונת הבלתי מנוצחים, ההצגה שלהם בהייבורי שהוציאה אותנו מהמירוץ לאליפות. השחקנים יגיעו למשחק הזה בלחץ שיא (בלי קשר למה שיהיה מול הטורקים), עם הגב לקיר, משחק משכנע מול יונייטד ואפשר לצאת לדרך חדשה.
אתה צודק, אבל גם אם זה יקרה, אז יכולה לבוא אחר כך קבוצת תחתית מסכנה כמו טוטנהאם, לגנוב תיקו במשחק נתון, והנה שוב נפילה מנטלית. היו לנו מספיק הזדמנויות העונה "לקחת תנופה" מניצחון כזה או אחר, ואת כל ההזדמנויות האלה זרקנו לפח, קשה לי להאמין שאפילו אם ננצח את יונייטד, זה יהיה שונה במקרה הזה.
כמו שאמרתי, אנחנו כולנו שפופים עכשיו. הפסדים לשתי העולות החדשות ולקבוצת תחתית, תיקו בבית מול הבדיחה של הליגה, זו לא פתיחת עונה שאפשר להתעודד ממנה לחשוב חיובי. אבל מאחר וזה הדבר היחיד שאני יכול לעשות כאוהד. "להתמקד באירופה" זה בולשיט, זה לא לקבוצה בקליבר של ארסנל, וליגת האלופות זה טורניר נוק אאוט בלתי צפוי- הנה בעונה שעברה נשדדנו ע"י השופט. לחשוב שב1 בנובמבר מדברים על להתמקד באירופה עושה לי בחילה.
איך אתם לוקחים את זה קשה. ברצלונה הפסידה לנומנסאיה ואף אחד לא הספיד אותה אחרי זה, ואצלכם אחרי הפסד לסטוק כבר ויתרתם על האליפות והשמצתם את ונגר. קחו את זה בפרופורציות.
חבל. ארסנל יכלה להוציא הרבה יותר מההפסד הזה, לפחות תיקו. ואן פרסי התנהגות של ילד בן 5. שילמד לקח ולא ישחק נגד מנצ'סטר.