לא רק נקניקיות עם חרדל

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Riki, Jan 24, 2006.

  1. johnnie walker Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    2,350
    Likes Received:
    0
    קבוצת קרלסרוהה באה מהעיר...קרלסרוהה למרבה ההפתעה, והיא ממדינת באדן וורטמברג ממש כמו שטוטגרט.
     
    Last edited by a moderator: Oct 22, 2008
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    קרלסרוהה - באה מהעיר קרלסרוהה שבדרום מערב גרמניה במדינת באדן - וירטמברג
     
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    ואם כבר נגעת בנושא אז חשוב להבהיר. תושבי שטוטגארט נקראים שוואבים, בעוד תושבי קרלסרוהה נקראים באנדרים. מאחר והיריבות עצומה בין שתי הקבוצות אני ממליץ לכם לעולם לא לקרא לאוהד קרלסרוהה שוואבי או להיפך. אתם די מסתכנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  4. T0XiN Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    0
    לירן הבאנדית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  5. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    הזוי, פעם סלדתי מהמעדנים של מיולר, כרגע אני במצב של התמכרות קשה.
    בפעם האחרונה שלי בגרמניה ראיתי שיש להם גם כמו קוטג' כזה עם תותים וגם המשקאות חלב ופירות שלהם ממש פנטסטי, גאוני.

     
  6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אם אנחנו מדברים על המעדני פירות אני יכול להבין. מעבר לזה בשוק הישראלי יש דברים פי כמה וכמה יותר איכותים מאשר מיולר מציג. ( שוקו, מילקי וכו).
     
  7. T0XiN Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    0
    כמובן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx ,אני רוצה לראות את המעדנים בישראל משתמשים בחלב שלא עבר,אהמ איך קוראים לזה בארץ? פיסטור מופרז? אז תראה איך המילקי שלך הופך פלאים למשהו שהוא באמת טעים ולא צמיג שוקולוד :X
     
  8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    21,635
    Likes Received:
    300
    Gender:
    Male
    אני מבין שכבודו עובד במחלבות של מיולר?
    רק לידע כללי, גרמניה מבין כל מדינות אירופה היא המדינה שעובדת הכי הרבה עם הזרקות כימיות וכדומה. לפעמים צריך להעריך מה שיש ולא לחפש רק את העולם של המחר.
    ומבחינתי אין על המוצרים הישראלים.

    ואפרופו, אחרי שתשתה את השוקו של מיולר תבין כמה שוקו יוטבתה לדוגמא טרי, מרענן ופשוט טוב יותר.
     
  9. Riki Member

    Joined:
    Jul 13, 2005
    Messages:
    5,747
    Likes Received:
    0
    אני עם רוזי בזה, מילקי רולז http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx !!
     
  10. T0XiN Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    0
    אני אהיה איתך דוגרי,אין לי מושג מה קורה בגרמניה.
    לעומת זאת אני כן יודע מה קורה בהולנד.
    לשתות חלב הולנדי ולאכול מעדן הולנדי היה פי חמישה ועשרה טעים ומרענן יותר מכל מוצר חלב שאכלתי או שתיתי בארץ.

    בנוסף,המולר בארץ הוא נהדר. אני מאמין שמשרד הבריאות פה הוא זה שמכתיב את הטון מבחינת סוג החלב שמשתמשים ליצור המולר בארץ. ועדיין,הוא באמת מעולה. אבל,מעניין אותי לדעת מה טעם הפרופ בגרמניה.
     
    Last edited: Oct 23, 2008
  11. johnnie walker Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    2,350
    Likes Received:
    0
    חברה לאן הגענו? דיונים על מילקי?!?

    טוב אז אם כבר השוואת אז תרשו לי להמשיך...

    הגרמנים לא יודעים וכנראה כבר לא יידעו איך לעשות מלפפון חמוץ,פשוט קטסטרופה!

    הדבר היחיד שאפשר למצוא פה בסופרים זה מין דברים כאלה שלא ממש דומים למה שאתם
    מכירים מהארץ,לא בצורה ולגמרי לא בטעם,בעצם הייתי קורא למלפפון חמוץ כאן מלפפון מתוק,
    התבלינים שהם מוסיפים לזה כאן כוללים: גרגרי חרדל,דיל,פטרוזיליה,בצל וסוכר,הממממממון סוכר,פוי!
     
  12. T0XiN Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    0
    אנחנו מדברים על חלב ואתה משווה לי פירות וירקות?
    זה הרי ידוע שהאמריקאים והאירופאים לא מגיעים לרמה שלנו בכל הקשור לפירות וירקות.

    אבל חלב,זה כבר סיפור אחר לגמרי.
    אני שתיתי חלב הולנדי וחלב ישראלי. וההולנדי מנצח בגדול.
     
    Last edited: Oct 23, 2008
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    אוכל ערבי ומזרח תיכוני שייך לאזור ולכן שם הוא מיוצר בצורה הטובה ביותר. השווארמה, החומוס, החמוצים וכו' הם מאכלי האזור ולא מאכלים אמרקאים או אירופאים.

    לגבי מוצרי החלב בגרמניה. יש גם הרבה דברים שלירן כנראה לא ניסה או שזה רק הטעם שלו, אבל אני טעמתי והם נהדרים. מה גם שלירן לא פריק של מוצרי חלב ולאהוב "מילקי" זה כולם אוהבים, לכן ההשפוט צריך להעשות עלידי אנשים שבאמת אוהבים מוצרי חלב.
     
  14. T0XiN Member

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    3,339
    Likes Received:
    0
    בדיוק!
    כי באירופה יש את התנאים הנהדרים לדשן את הפרות החביבות וגם לייצר בירה מעולה (בהתאם לאקלים). בזכות האקלים והאזור.

    לעומת ישראל שבה יש אקלים ים תיכוני (בדומה לסיציליה) שבשני המקומות האלה מוצרי הירקות והפירות פשוט מעולים!
     
    Last edited: Oct 23, 2008
  15. johnnie walker Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    2,350
    Likes Received:
    0
    אין לי מה להגיד על חלב, אנלא נוגע בדבר הזה.