אני לא זוכר מתי הרגשתי כ"כ גרוע בפעם האחרונה. התיקו היום הזכיר לי יותר מידי את הימים הרעים של ריאל מדריד שלפני קאפלו. פשוט רוצה להיכנס למיטה ולישון חודשיים, אבל בשלב הזה אני מקווה שאני אצליח להירדם בכלל.
ראול ושום דבר http://www.marca.com/marcador/futbol/2008_09/primera/jornada_6/rma_esp/06.Xxx משחק סופר מתסכל היום בברנבאו. תמיד מאכזב לאבד נקודות בבית. לא מאמין שהשמטנו נקודות נגד אספניול החלשה, באמת שהיא לא הראתה יותר מידי היום ולא שיש לה איזו הגנה מצויינת, הקבוצה הזו חלשה משמעותית מאספניול של השנה שעברה. בפעם המי יודע כמה, במקום לשחוט בבית קבוצה בינונית ולתת שואו לקהל(המשחק נגד גיחון באמת שלא נחשב), הקבוצה עושה טובה שהיא משחקת כאשר הכל איטי ולא יצירתי וגם חורים אינסופיים בהגנה. פרט לראול שכבש היום צמד נהדר(כמה כיף לראות אותו מטעה בלם ברחבה ובועט לרשת בקלאסה, עוד שמונה והוא הופך רשמית לגדול מכולם בלבן), אף שחקן בקבוצה לא היה היום ביכולתו הרגילה, אולי ואן דר וארט היה סביר והשאר ממש לא. היגואין עם אינסוף בעיטות מרחוק שהיו מאוד רחוקות מהמסגרת למשל, מה יהיה איתו?; ואן ניסטלרוי כמעט ולא נגע בכדור וזה היה נדיר, חבל שהוא החמיץ את ההזדמנות הבודדה שהוא קיבל; גם בקישור לא הכל התנהל כמו שצריך, דה לה רד אולי מסר המון כדורים מדוייקים, אבל לא קיבלנו ממנו אף מסירה משמעותית. בחלק האחורי בכלל - קטסטרופה. אני לא מבין את היינצה, בשביל מה הפנדל המטופש על טאמודו? בנוסף אני רוצה לציין עוד משחק שבו הוא לא תרם כלום לחלק ההתקפי וזה מתחיל להימאס. אולי מיגל טורס? - אני מדבר בצרינות. ראמוס לא הפסיק לעשות חורים בצד ימין וחבל שביציאה היפה שלו קדימה הוא לקח החלטה שגויה כאשר בעט לשער בשמאל במקום להוציא רוחב. פפה וקנבארו במשחק יותר טוב מהמגנים אבל גם הם לא היו בשיאם. איך רציתי שסניידר יביא לנו את הניצחון בדקה האחרונה בבעיטה חופשית ויירשום קאמבק חלומי, כמה חבל שהבעיטה נבלמה. בכל אופן, היה נחמד לראות אותו חוזר לדשא אם כי ברור שזה לא זה, הוא עדיין סופר-חלוד, הוא העדיף להישאר מאחורה ולא לנסות לנהל את המשחק מקדימה, כאשר בחלק האחרון של המשחק מי שלקח את המושכות היה דיארה עם הופעה סבירה ומעלה. בכל מקרה, סניידר היה צריך להיכנס אולי יותר מאוחר, רק במידה ואנחנו נוביל. לא האמנתי לפני המשחק שנגיע עם אספניול למצב של שיוויון אחרי שעה. אם רובן נפצע מההתנגשות שלו עם השחקן של אספניול אז צר לי עליו, כי מזה לא אמורים להיפצע. חבל מאוד שאיבדנו אותו, הוא כן הוסיף למשחק שלנו מימד מסויים. דרנטה לעומת זאת מאוד מעצבן, איזו הרמה יצאה לו לעזאזל בדקה ה-90 ממצב מצויין!; ההבדל בין המשחק היום לבין המשחקים הקודמים היה קו המחשבה של השחקנים, רואים שהם לא באמת האמינו בעצמם. זו לא ריאל מדריד שאני רוצה לראות. צריכים להראות במשחקי הבית כדורגל הרבה יותר טוב וגם מוטיבצייה רבה יותר. תראו משחק ביתי של יונייטד בפריימרליג - הם מגיעים להמון מצבי הבקעה. רק שנעבור את פגרת הנבחרות בשלום, וקדימה - לדרבי. אנחנו השולטים בעיר. האללה מדריד!
מחצית שניה גרועה. אין מרכז מגרש חוץ מדיארה, סניידר עוד לא בעניינים, שוסטר הוציא גם את ואן דר וארט וגם את דה לה רד, ורובן נפצע כמה מפתיע. לדרנטה אסור לשחק בימין, הוא קיצוני שמאלי ונמאס שכל פעם הוא משחק בשני הצדדים כאילו הוא פיגו. דקה 91 סניידר יכול היה לסדר לעצמו גול ניצחון אחרי חזרה מפציעה, אבל במקום זה הוא מיהר מדי. חבל. כל נקודה חשובה, אפשר להרגיש את זה כבר מעכשיו, וחבל שאיבדנו נקודות בבית. כל משחק הוא מלחמת עולם... ומחזור הבא דרבי.
אופו שיחק ללא דופי פעמיים בשבוע 90 דקות מלאות. מתישהו זה נגמר. היו עוד כמה צלילות שלו במשחק, לכן אני סולח לשופט את הטעות של הפנדל. 2 מהמסכנות שלי מהמשחק: ברכות לריאל מדריד, יש יורש לפיגו. תכינו את הצ'ק. ואנחנו צריכים להכין את הצ'ק לוולנסיה. איך האינדיאני הזה הגיע אליהם בכלל? בנגה מתאים בול לאטלטיקו!
אפשר לראות איך שדה לה רד ניהיה בעל הבית במרכז המגרש. פשוט כיף לראות את זה. דיארה גם כן משחק טוב. ממש לא האמנתי שהוא עוד יכול להיות קשר אחורי מספיק טוב לקבוצה (מהקיץ אני מזכיר בתגובות שצריך לקנות קשר אחורי) והוא מפתיע. נכון שהוא עדיין לא משחק מדהים, אבל הוא משחק בהחלט יותר טוב ממה שחשבתי. אהבתי את זה שבקבוצה מנסים לשחק עם חלוץ כפיבוט גם במשחק מסודר. שנה שעברה ראינו את זה רק ביציאה למתפרצות והשנה זה קורה גם תוך כדי התקפה מסודרת. נכון שזה קרה יותר במחצית הראשונה מהשנייה ונכון שלא יצא מזה כלום אבל בכל זאת אני מקווה להמשיך לראות את זה. רוד הוא אחד החלוצים הטובים באירופה כפיבוט (שני לדרגובה לדעתי) וגם ראול מתפקד טוב בעמדה הזאת, בזכות חוכמת המשחק שלו. נקודה לא טובה היא עמדת המגן השמאלי. לאתלטיקו יש שחקני אגף מצוינים (כנראה שהמגן השמאלי שלנו יעמוד מול מקסי או סימאו) והם בטוח יעשו חיים קשים למגן. אני מאמין שצריך לנסות את מיגל טורס בעמדה הזאת, אני מקווה שאיתו לפחות ההגנה בצד שמאל תיהיה יציבה. כרגע מגן שמאלי נראית כאחת העמדות שיצטרכו לחזק בקיץ או בינואר. משחק די סתמי, היה ונגמר. עכשיו מחכים לדרבי.
רק עכשיו יש לי זמן להגיב על מה שראינו בשבת מברצלונה. פשוט מדהים. וחבל לי שהורידו את הרגל מהגז, היו יכולים לשפר את הפרש השערים שלהם ובו זמנית לקלקל ממש את זה של אתלטיקו, כי בהחלט יכול להיות שעל זה תוכרע האליפות... ושימו לב לסביליה, שפותחת טוב מאוד את העונה. האם גם השנה הם יכולים לאיים על הצמרת, בלי אלבס וקייטה?
הפרש שערים לא קובע כלום בספרד, זה נקבע על פי המאזן בין שתיי הקבוצות. אבל מה שכן, במידה ואתלטיקו תסיים איתנו בסוף העונה עם אותו מספר נקודות, רוב הסיכויים(קשה לי לראות אותנו מפסידים 7-0 בקלדרון) שאנחנו ניהיה מעלים בטבלה.
מה אתם רוצים ממסי? הבנאםד מהיר בצורה נדירה, אולפשי מה לעשות לא מגיע למחצית מהמהירות שלו, והוא איחר הסגירה לכדור. היה פנדל במאה אחוז, הגוף שלו חסם את הריצה של מסי, פנדל יותר ברור מזה- אין! המהירות של מסי היא אדירה, וזה מה שבלבל את אולפשי.
כמה רעש סביב פנדל,כמה?! מילא זה היה פנדל שחורץ גורלות או פנדל שקובע מומנטום של משחק,אבל זה ברור לכולם כאן שגם אם הפנדל (ספק חוקי,ספק לא) לא היה נשפט לזכות בארסה אז הגול של בארסה היה מגיע 2-3 דקות אחרי כן. אתלטיקו מדריד בכל מקרה שיחקה איום ונורא אתמול,ההגנה לא הייתה הגנה,אז בסדר , כבר הבנו שכל האנטי-מסי כאן אוהבים לצאת מהמחילות שלהם כשיש איזשהו פוטנציאל ל"משחק מלוכלך" של מסי, לא צריך להתרגש מזה יותר מדי.
אין ספק בכלל שמסי כדורגלן ענק, ואת זה יגיד לך גם השונא הכי גדול שלו. עם זה מדובר גם בשחקן מלוכלך ורמאי וכל מה שאמרתי הוא שחבל שהוא מקלקל את המוניטין שלו ככה. פנדל לדעתי לא היה אתמול ולגבי הבעיטה החופשית אין לי שום טענות. חוץ מהפנדל אתמול היו לו עוד כמה צלילות והתחזויות. מישהו העלה כאן שאלה לגבי סביליה. לדעתי אין ספק שהם יהיו בצמרת (לפחות מקום בגביע אופ"א) אבל לצמרת הבאמת גבוהה יהיה להם קשה מאוד להגיע. אני לא מאמין שיש להם סיכוי להיכנס לליגת האלופות. חוץ מברסה וריאל גם ויאריאל, ולנסיה ואתלטיקו טובות ממנה לדעתי.
אמרתי לך!!! באנגה תותח!!!! אבל החיסרון של מאניש מורגש ואסונסאו לא מספק את הסחורה בינתיים... מקווה שכל הפצועים יחזרו לדרבי!!! הימים של הסלבנק נראו כאילו זה אתמול אבל אשכרה לא ניצחנו 9 שנים!!!! אולי צריך להביא את הסלבנק שיכבוש צמד מול ריאל כי מאז הקבוצה משתינה על עצמה כל פעם מחדש
אסונסאו בסדר, הוא פשוט חדש ולא לוקח מנהיגות. יכול להיות שחסר היה מישהו מהוותיקים בציר המרכזי, או לאו פראנקו בשער, או פריאה במרכז ההגנה.
גם אני חושב שאסונסאו עדיין לא התאקלם ויש לו זמן... אבל פראה לדעתי מעולה בצד ימין וככה גם אפשר לשחק עם ג'וני ואויפאלושי במרכז שהם לדעתי הבלמים הכי טובים שלנו... ההרכב שלי לדרבי אם כל הפצועים יחזרו: ---------------------לאו פראנקו------------------ אנטוניו לופז----הייטינחה----אויפאלושי-----פראה---- ----------מאניש-------ראול גארסיה-------------- סימאו----------------------------------מקסי---- ---------------פורלאן-----אגווארו---------------- מחליפים: קופה,לואיס גארסיה,פאבלו,סייטרידיס,אסונסאו,באנגה,פונגול VAMOS INDIOS !!!