La Quinta Giornata - Derby Della Madonnina

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Chievo, Sep 27, 2008.

  1. פרנקו בארזי Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    1,459
    Likes Received:
    0
    משחק כדורגל ג-ד-ו-ל! איזה אושר!
    במחצית כשהעברתי לערוץ 10 כדי לראות את מה שאמור היה להיות משחק העונה חשכו עיניי. כל שתי שניות המשחק נעצר בפאול, מה שהיה שם היה מה שנקרא ברחוב "כדורגל ערבי". ואז כשאני מחזיר חזרה למחצית השנייה בסן סירו, פתאום מבינים את ההבדל, להגיד שישראל במרחק שנות אור זאת לא קלישאה זה אנדרסטייטמנט.
    ולמשחק - כשמילאן מבקיעה תמיד יוצא לי יש
    הפעם זה היה יששששששש ובתוספות אינסטנקטיביות שהפתיעו את עצמי, זה היה נשמע בערך "יששששששש מאניפיקו רונאלדינישששששש יששש אינקרדיייייייבילה"
    לא רק בגלל שזה היה בדרבי ולא רק בגלל שזאת היתה נגיחה נדירה ביופיה, אלא גם כי אחרי שהייתי עסוק כל תחילת העונה להגן בפני שלל אנשים על רכישתו של דיניו, נראה שהוא סוף סוף מצדיק את זה
    הלוואי שימשיך ככה
    משחק גדול של קאקא וסידורף ומשחק גדול בכלל.
    גם רונאלדיניו שיחק טוב מאוד, אמברוזיני וגאטוזו לא עשו טעויות, מלדיני היה טוב אפילו מאוד וגם קלאדזה לא עשה טעות שזכורה לי במיוחד.
    אגב מילה טובה מגיעה גם לאביאטי שבמשחק שקט שהשרה ביטחון על ההגנה עזר לנו מאוד לנצח.
    ידעתי, פשוט ידעתי שמגע הקסם של רונאלדיניו עוד לא עבד. הייתי תומך מאוד גדול בהבאה של רונאלדיניו ואני רק מקווה שהוא ימשיך את המומנטום ולא יפול אחרי כל הסופרלטיבים האלה.
    גול גדול של דיניו והיו לו עוד כמה מסירות גדולות.

     
  2. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    עכשיו ז'וז'ו יצא אהבל, מד'רוב גדול, שחצן גדול, חשב את עצמו אלוהים גדול, מה זה כדורגל איטלקי? הנה הוא קיבל כדורגל איטלקי ומיטבו. איזה חתיכת משחק. מצידי שיגלו מחר שברלוסקוני קנה את השופט ואת הכוון, מילאן שיחקה עם 14 {כולל המחליפים} אריות, 14 אריות, אחד אחד. יש לנו מזל מאוד גדול שהדרבי הזה בא מוקדם העונה בשביל לעורר את השחקנים הלא רעבים שלנו. אולי הניצחון הזה יתן להם זריקת מרץ למשחקים הבאים, כי מילאן שהיום ראיתי זאת מילאן הגדולה הטובה והישנה.

    אינטר באו היום קצת עם האף למעלה, במיוחד מוריניו האלוהים הגדול. ההפסד האחרון מול מילאן, ההפסד הבא מול מילאן. שיזכו בתארים העונה, הכבוד והגאווה העירונית עדיין שלנו אחרי הכל. הפורטוגזי חשב שזה קטן עליו, סתם עוד משחק בסטמפורד ברידג' או דראגאו, לא לא. לך תגיד את זה לאוהדים שמחכים חודשים בשביל כרטיס ארור לדרבי הזה, לך תגיד את זה לעיתונאים, לך תגיד את לשחקנים. גאון גאון, אבל שחצן.

    מי שלא נהנה, כנראה לא יהנה אף מכדורגל מיוחד שכזה. ממש שחמט בין 22 שחקנים, ומי שיותר ערני ויותר יצירתי מצליח לפגוע ולהגיד "שח-מט". המלך מת. בתחילת המשחק הייתי ממש עצבני, חשבתי שרונאלדז'יניו ממשיך במשחקי הילדים שלו עם כל הביסיקלטות למיניהם, אבל הוא התחיל לאט לאט עם הדקות להבין, שהליגה הצרפתית והספרדית מאוד שונות מהליגה באיטליה. הוא הבין שזה אירוע חשוב, ולא עוד משחק נגד בולוניה שאפשר לזלזל בה. אז הוא התחיל לשחק כמו השחקן היצירתי והלוחם של בארסה, של אז. מאיקון פרפר אותו בהתחלה, והוא אפילו לא ירד להגנה ופה התחלתי לפחוד. אך מהלך כדורגל אחד יצירתי מדהים של נבחרת ברזיל, עשה צחוק מהגנה של קמביאסוים ובורדיסוים. אקסטזה מטורפת, זה בא מהתת מודע כל הרגשות שמתפוצצים. אני כל כך מקנא בכל אוהד מילאן שהיה היום בסן סירו, איזה חוויה!

    מי ייתן, שפו הדוב ישוב לעצמו ומילאן תחזור להיות רעבה ותעלה לכל משחק עם התלהבות אדירה.
     
  3. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,766
    Likes Received:
    3,841
    Gender:
    Male
    סיכום מהיר שלי במספרים:

    מילאן: אביאטי (7), זמברוטה (7.5), מאלדיני (6.5), קאלדזה (6), יאנקולובסקי (6), גאטוזו (6), אמברוסיני (7), סיידורף (8.5), רונאלדיניו (7.5), קאקא (7.5), פאטו (6). פלאמיני (5), שבצ'נקו, בונרה.

    אינטר: חוליו סזאר (6.5), מאייקון (7), בורדיסו (6), מטראצי (7), קיבו (6), ויירה (5), קאמביאסו (6), זאנטי (6.5), קווארסמה (5.5), מאנסיני (5), איברהימוביץ' (6). אדריאנו (6), קרוז (6), סטאנקוביץ'.
     
  4. del piero #10 Member

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    חחח אין איזה איטליאנו אתה.
    italiano che, come merci contraffatte; vi insegnerà italiano davvero. e a fare su di me si pone. La miniera italiana dopo 15 lezioni sono buone più cordiali. Vai mangiare quello che il vostro gruppo preferito cotto.http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
  5. פירנצה Member

    Joined:
    Sep 2, 2008
    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    תירגע לא הפסדתם להפועל עכו, הפסד אחד ואתה כבר קובר את הקבוצה שלך?
    יש עוד דרבי ויש לכם את האלופות תאמין לי ההפסד הזה לא הדביק חזרה את תדמית הלוזרית
    מהסיבה הפשוטה,אינטר עדיין לא התנערה ממנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  6. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    http://www.gazzetta.it/Fotogallery/Tagliate/2008/09_Settembre/28/craig/01.Xxx


    אורי, בבקשה, תכביר בהסברים. מה הציונים אמורים להביע?

    אגב, אני לא ממש מבין את האיטלקית של הDictionary Online שאתה del piero #10 משתמש בה. היא נשמעת יותר מדי רובוטית.
     
    Last edited: Sep 29, 2008
  7. uri מנהלים

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    16,766
    Likes Received:
    3,841
    Gender:
    Male
    ותראו איזה יופי הנצחון הזה עושה לטבלת הליגה:

    http://up14.siz.co.il/up1/myzmmq4n21z3.Xxx
     
  8. Cup of Tea Liverpool, UK

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Messages:
    6,714
    Likes Received:
    980
    למרות שהוא לא מדהים בכל משחק, אני עדיין לא מבין למה איברהימוביץ' נשאר באיטליה.
    גם הליגה הספרדית וגם האנגלית לדעתי תפורות עליו, ועם קבוצה שלוזריות זהו שמה השני,
    אין מקום לשחקן עם יכולות של טופ 5 חלוצים הטובים בעולם.
    ושלא תעיזו להשוות אותו לשבצ'נקו, כי הוא כנראה יגיע לקבוצה שרוצה את שירותיו.

    עריכה: יש לי בול שנה היום באייסוקר ובדיוק 800 הודעות! http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/biggrin.Xxx
     
    Last edited by a moderator: Sep 29, 2008
  9. פרנקו בארזי Member

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    1,459
    Likes Received:
    0
    אורי אני חושב שכולם מסכימים על זה שקאקא וסידורף היו המצטיינים ואפשר להוסיף אליהם את רונאלדיניו
    אני הייתי נותן לקאקא וסידורף ציון 9 ולדיניו 8.5
    אם כבר, אז אני אעשה ציונים לכולם -
    אביאטי - (7) - עצר כמה כדורים מסוכנים והשרה הרבה ביטחון על ההגנה
    זמברוטה - (6.5) אפס טעויות, הציל אותנו ממצב מביך בדקה ה94
    קאלדזה (6) בלי יותר מדי טעויות קריטיות, משחק טוב שלו
    מאלדיני (7) חילץ המון כדורים, סגר מצוין ולא השאיר חורים בהגנה. משחק מצוין שלו
    יאנקו (6) שיחק טוב, לא הרבה להצטרף להגנה אבל עצר פעמיים מתפרצות מסוכנות
    אמברוסיני (6.5) משחק טוב, היה יכול להיות פעיל יותר במשחק ההתקפה אבל אין תלונות
    גאטוזו (7.5) כמה חילוצי כדור היו לו, אני מאמין שלפחות 10. איך אני אוהב את השחקן הזה
    סידורף (9) מי שראה את המשחק יודע למה מגיע לו הציון הזה. אוי איזה משחק גדול היה לו
    קאקא (9) כשצריך לרוץ קדימה - הוא רץ, כשצריך להאט - הוא האט. בישול גדול, מנהיג במשחק גדול.
    דיניו (8.5) אמנם לא עשה יותר מדי הגנה ואיבד קצת כדורים אבל איזה גול עצום. היו לו מסירות מעולות
    פאטו ( 6) לא עשה יותר מדי, משחק יחסית פושר שלו אבל לא נורא

    מישהו יודע איך אני יכול להעתיק את התמונה מספר 24 בעמוד הזה:
    http://www.corrieredellosport.it/Fotogalle...Milan-Inter+1-0
    אני רוצה את התמונה לחתימה
     
  10. forza forza Member

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    לאוהד ליברפול שאמר למה איברהימוביץ' לא משחק באנגליה או בספרד... אחי, לאן יש לו לעבור? הוא משחק בליגה הטובה בעולם, בקבוצה עם הסגל הכי טוב בעולם, עם המאמן הכי טוב בעולם, קבוצה שהיא אולי הפייבוריטית מס' 1 לזכות בצ'מפיונס... אין לו לאן ללכת. אבל בכלל, אני חושב שאם היו נותנים לו ללכת ומביאים את דרוגבה, אינטר הייתה רק מרוויחה מזה. זלטן לא פגע כמעט באף משחק חשוב, כמו בצמד משחקים מול ליברפול וכ'ו. חלוץ ענק כן, אבל במאני טיים לא רואים אותו.

    מוריניו הוא הדבר הכי טוב שקרה לאינטר בשנים האחרונות, מאמן ענק. אני מאמין בו לכל אורך הדרך!
    מה שכן, צר לי שהוא לא משתמש בקרספו, שהוא מבקיע שערים בחסד! אפשר היה להוציא את זלטן בדקה 60 65 ולתת להרנן צ'אנס! לא מבין למה הוא לא ברוטציה בכלל. חלוץ מצוין

    אז הפסדנו היום ת'דרבי, לא נורא, אינטר תיהיה אלופה וכולם יודעים את זה, וגם אם לא, זה לא יהיה אסון. אחרי 3 אליפויות רצופות, אני מודה שיש קצת שובע. ליגת האלופות! זה הדבר האמיתי! ובזה מוריניו אלוף!

    בקשר לרונאלדיניו, מצטער שהוא כבש נגדנו, אבל אני שמח בשבילו. שחקן ענק, לא היה לי ספק שהוא יחזור לעצמו.
    התפללתי שהוא יגיע אלינו, אבל העיקר הוא בליגה של הגדולים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    לנו חסר שחקן כמוהו או כמו למפארד, כוכב גדול שייקח ת'עניינים לרגליים, חסר לנו אחד כזה. יש חלוצים, יש הגנה, יש קישור אחורי, אבל אין קשר קדמי אמיתי! קוארסמה שחקן כנף, מוריניו לא התעקש לצרף כוכב עולמי, ורק בגלל אני פוחד שניפול השנה.
     
    Last edited: Sep 29, 2008
  11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    http://images.gazzetta.it/Media/Foto/2008/09/28/ancelotti--346x212.Xxx

    התגובות אחרי המשחק:

    קרלטו אנצ'לוטי: "הייתי אומר שהתקופה הרעה נגמרה. למרות שרונאלדז'יניו לא במצב האידיאלי לפי האימונים שאני רואה, האדרנלין במשחק עושה לו רק טוב. הוא עובד טוב ונותן את הדבר שמוסיף קצת יותר. הוא שחקן מאוד לא רגיל, ואיתו נצטרך המון לעבוד כדי למצוא את המקום והעמדה הנכונה בשבילו על המגרש. חשוב שהוא לא אנוכי, ומביא את שאר השחקנים לעמוד מול השער. ההפסדים לבולוניה וג'נואה היו פעמון השקמה מאוד חשוב בשבילנו, מאוד יעיל היה ההפסד הביתי וההפסד בג'נובה. עכשיו הבנו עם איזה גישה צריך לעלות למשחק, שמשחקים נגד קבוצות מסוימות."

    ז'וז'ו מוריניו שחוזר להתראיין: "מילאן הוכיחה איזה קבוצה מנוסה היא, מילאן הוכיחה איזה קבוצה חזקה היא. הם יודעים איך לשלוט במשחק, איך להאיט את הקצב לפי הצורך שלהם. קבוצה עם שחקנים מהירים כמו קאקה ופאטו שיודעים לשחק בשטחים מתים ופנויים. מילאן יודעת לשחק מול קבוצה שמתקיפה ומאבדת כדורים. אבל עדיין זה היה משחק מאוד שקול, אף אחד לא היה יותר טוב. זאת הפרגמטיות של הכדורגל. תשמעו, אני מעדיף לא לדבר על השיפוט כדי להיות יום ראשון הבא על הספסל, אבל בורדיסו קופח, לא הגיע לו לקבל שום צהוב, לא הראשון לא השני. מטארצי זה כבר סרט שחוזר על עצמו, משהו מוכר. אבל בעקרון המשחק היה מאוד הוגן ולא מלוכלך. גם העבירה של סטאנקוביץ' על קאקה הייתה עבירה טקטית מאוד חשובה. בדיוק כמו הטקטיקה של גאטוזו, שחקן שאני מאוד מעריך. לגבי הטבלה, לא מזיז לי איפה לאציו נמצאת איפה אטאלנטה נמצאת, איפה קטאניה, ממש לא מעניין. שאני מסתכל על הטבלה, אני מחפש את מילאן, את יובנטוס ואת רומא. ותנחשו, הם כולם מאוחרי אינטר. לא נורא, רק 3 נקודות. אנחנו נתמקד על בולוניה ואחר על רומא ופיורנטינה."
     
  12. Jose Mourinho Member

    Joined:
    Jun 26, 2005
    Messages:
    4,833
    Likes Received:
    0
    מאיפה פתאום צצו כל אוהדי אינטר האלה שלא שמעו מהם בשנים האחרונות? אתם נשמעים כאילו לא התעדכנתם במה שהולך בקבוצה בשנה האחרונה. לוזרים? אני לא מאמין שעדיין יש ליצנים שאומרים את הבדיחה הזאת.

    סטאנקוביץ' במקום קווארסמה? מי הגאון שעדיין חי בסרט שסטאנקוביץ' ישחק באגף? באלוטלי היה צריך לשחק, אין פה קשר לסטאנקו.

    זלאטן, אשף האסיסטים, אגואיסט?
    ואין לו שום סיבה לעבור - הוא תמיד דואג לציין שטוב לו באינטר, שהוא רוצה להישאר בקבוצה כמה שיותר שנים, הוא משחק באחת הקבוצות הטובות בעולם שמשחקת באחת משלושת הליגות הטובות בעולם עם אחד המאמנים הטובים בעולם, וכמובן הוא עצמו אחד משלושת החלוצים הטובים בעולם.

    כמה טוב למילאן שיש את השופט שלא שרק לנבדל די ברור של קאקה(מזכיר לי את הנבדל של קמוראנסי בהפסד הביתי של אינטר ליובה 2-1 אשתקד) ולא שרק לפנדל ברור על אדריאנו. תקראו לזה תירוץ, אבל כמו שדאגו לחפור לאוהדי אינטר בעונה שעברה על 3 טעויות שיפוט שנשרקו לטובתנו, גם אנחנו יכולים להרשות לעצמו להתלונן על זה היום, ובצדק.
     
    Last edited by a moderator: Sep 29, 2008
  13. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    שאוהד אינטר יהיה פייר עד הסוף? לא יכול להיות! ואכן זה לא כך. למה לא הזכרת שעניין הפנדל התאזן עם העבירה של מטראצי על קאקא במחצית הראשונה? נתת לעיניים לנוח באותה הדקה?

    המילימטריקו של קאקא הוא לא באמת קיפוח, כי זה היה קו אחד עם ממש אצבע אחת אחרי רגל של שחקן אינטר. החלטה מאוד מאוד קשה לקוון שראה בעיקר את הגב של קאקא מולו. זה מצב של 50/50 - פעם כן היה נשרק נבדל במקרה כזה, פעם אחרת לא. היו שריקות לא נכונות באותה מידה (מועטה) לטובת שתי הקבוצות. בסופו של דבר הקבוצה ששיחקה יותר טוב ניצחה.

    בוא נגיד מכל הנקודות שהשופטים העניקו לכם בשנים האחרונות, אתם עדיין חזק בחובות.
     
    Last edited by a moderator: Sep 29, 2008
  14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    אגב הצועני שאתם כל כך מעריצים: "היום השופט ניצח, לא מילאן".

    גם אם זה נכון לא הייתי מצפה לכזאת תגובה.
     
  15. 亚历山大帕托 Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    13,734
    Likes Received:
    0
    הגיע לנו פנדל עוד לפני שבאינטר הבינו מה היכה בהם (הקסם!).

    אין מה לעשות, לוזרים נשארים לוזרים. חוגגים אליפויות שלא זכו בהם, מנצחים בליגה כשהמתחרה היחידה היא רומא, נהנים מנקודות שלא מגיעות להם, מחפשים את האשמים בהפסדים שלהם, והכי הזוי - שוכחים מיהם ומאיפה באו.