מכיר את זה שאתה חופר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx לא מכיר את הקטע עם השתייה, הסנדוויץ' והפריזר
האמת שברגע שהמשחב מראה את ההודעה הזאת אתה יכול לעשות back וזה יחזור אחורה לעמוד הקודם וכל התגובה תהיה מוכנה לשליחה עוד פעם.
מכירים את זה שבמנג'ר מציעים על שחקן מפתח אצלכם "גישוש" ואז אתם לא דוחים ופשוט נותנים מחיר כפול מהמחיר שהציעו עליו בטענה שהם בטוח לא יסכימו. ואז הם מסכימים ואתה לא יודע מה לעשות :S
מכירים את זה שיש לכם בבית בקבוק של משקה אלכוהולי איכותי כלשהו, ויש לכם את ההתלבטות של לפתוח אותו או לא?
אם זה יין אז תעשה אצלך את ראש השנה או סוכות או איזה חג אם זה בירה אז תזמין כמה חברה ביום שבת/ראשון/שלישי/רביעי לערב כדורגל והכי חשוב בכל אחד מן המקרים, תתלהב מהמשקה (ואל תשכח להחביא אצלך כוס כך שבטוח אתה תשתה הכי הרבה)
א. השאלות בדיון הזה הן רטוריות. ב. בירה זה לא דבר ששומרים ןמחכים לפתוח במועד מיוחד. ג. בטח מדובר על וויסקי או משהו יקר אחר...
מכיר מצוין.. במשחק שלי עם אתלטיקו מדריד בFM2007 בארסה הציעה לי enquiery על סרחיו אגוארו שהיה שווה באותו זמן 18 מיליון וקבעתי עליו תג מחיר של 50 מיליון. הקטלונים הסכימו לשלם את המחיר ואני עשיתי את טעות חיי וקיבלתי את ההצעה.. לא הצלחתי למצוא לו מחליף ראוי.
מכירים את זה שפעם חשבתם שאייסוקר המציאו את ה"מכירים את זה ש"? לא בדיוק נכון לגבי,ראיתי את זה ראשון,ואז פתאום ראיתי בכל מיני מקומות עוד כאלה.
מכירים את זה שאתם בסטלה ומצלמים אתכם אז אתם עושים פרצוף רציני כי אתם לא רוצים להתפדח, ובסוף יוצא שהפרצוף הרציני שלכם בסטלה הוא מצחיק רצח?