תחקיר של ה'גאזטה דלו ספורט' מדווח שגובה המשכורות הכולל ששולם בעונה שעברה בסריה A עומד על 768.4 מיליון אירו, שזה הסכום הגבוה ביותר מזה 5 שנים. נשיא אינטר מאסימו מוראטי שילם לבדו 120 מיליון אירו משכורת, יותר מכל מועדון אחר, בינהם לשחקן המרוויח ביותר בליגה זלאטאן איברהימוביץ' המשתכר ב-11 מיליון אירו לעונה.
רשימת המאמנים שעברו אצל קרייזי זאמפה : VENEZIA: 1988/89 Cerantola (Fabbri) 1989/90 Pasinato (Sabadini) 1991/92 Zaccheroni (Marchesi) 1991/92 Marchesi (Zaccheroni) 1992/93 Zaccheroni (Maroso) 1992/93 Maroso (Zaccheroni) 1994/95 Ventura (Maifredi) 1994/95 Maifredi (Geretto) 1994/95 Geretto (Ventura) 1994/95 Ventura (Rossi e Geretto) 1995/96 Marchioro (Bellotto) 1996/97 Bellotto (De Vecchi e Fontana) 1996/97 De Vecchi e Fontana (Bellotto) 1998/99 Novellino 1999/00 Spalletti (Materazzi) 1999/00 Materazzi (Spalletti) 1999/00 Spalletti (Oddo) 2001/02 Prandelli (Buso) 2001/02 Buso (Magni) PALERMO: 2002/03 Glerean (Arrigoni) 2002/03 Arrigoni (Sonetti) 2003/04 Baldini (Guidolin) 2005/06 Del Neri (Papadopulo) 2006/07 Guidolin (Gobbo e Pergolizzi) 2007/08 Colantuono (Guidolin) 2007/08 Guidolin (Colantuono) 2008/09 Colantuono (Ballardini) זאקרוני פוטר והוחזר פעמיים, ספאלטי פוטר, הוחזר ופוטר שוב באותה עונה ואת הסיפור של קולנטונו וגווידולין אתם בטח מכירים.
:aa1: זדנק זמאן (61) - מבחינתי הוא איטלקי (תושב איטליה מגיל 21, החל לאמן באיטליה כבר ב-74) - ומי שנחשב ממציא ה-4-3-3, חתם כמאמן הכוכב האדום בלגרד.
מצטער שהטעתי אתכם (האיטלקית שלי זקוקה להרבה שיפור). הידיעה הזו היתה אמורה לבוא כמה חודשים קודם לכן, כיוון שאתמול זמאן פוטר מתפקידו.
לאחר העונש שקבלו הנאפוליטאנים על האירוע ההוא בתחנת הרכבת {השעיה מכל משחקי החוץ}, היום הטיל בית המשפט לספורט עוד עונש כבד על הקהל הנאפוליטאני, שני יציעים שמאכלסים את האוהדים הכי שרופים של נאפולי בסאן פאולו יוסגרו עד סוף חודש אוקטובר (התקופה הזאת כוללת ארבעה משחקי בית), בנוסף לקנס כספי של 10 אלף יורו. http://images.gazzetta.it/Media/Foto/2008/09/08/delaurentiis--346x212.Xxx אורליו דה לאורנטיס הנשיא של המועדון הספיק להגיש ערעור על ההחלטה.
נמאס כבר, מתי ברלוסקה הזה, {"נאפולי לא אשמה, זה החוליגנים"} יתחיל לעשות ולא לקשקש? הגיע הזמן שנעבור לטכנולוגיות של המאה העשרים ואחת כדי לאתר את הקאפו של האולטראס האלה שעושים שמות ברכבות אינטרסיטי. דה לאורנטיס בעצמו אגב איים שיעזוב את הכדורגל אם זה ימשיך.
מעניין אם זה היה הקהל של אחת הגדולות הן היו מקבלות עונש כמו של נאפולי לא שאני חושב שהעונש לא מוצדק אבל הפוליטיקה והשחיתות הולכות יד ביד עם הכדורגל באיטליה וספק אם מילאן לדוגמא הייתה נענשת בצורה הזאת
קליארי על סף סיכום עם לופטלי שהיה חתום קבע בספסל של פיורנטינה אגב הבחור בזמנו נחשב לבעל פונטנציאל כששיחק בנבחרת הצעירה אבל לא מימש אותו
:aa1: אוהדי פיורנטינה קיבלו איסור להגיע למגרשה של נאפולי בסוף השבוע הקרוב. בתווך הקצר כל האיסורים והעונשים האלו שמקבלים האוהדים, כמו גם ההגבלות שיש לקבוצות - למשל במשחק הביתי של פיורנטינה נגד יובנטוס כאשר היו מחוייבים להשאיר יציע שלם ריק כדי להפריד בין האוהדים - אולי יפגעו בממוצע של הקהל בעונה הקרובה, אבל יש סיכוי שבתווך הארוך זה יחזיר משפחות למגרשים.
אך, איזה שחקן היה דווידס. אני מאד אשמח לראות אותו שוב בפעולה, למרות שאדגר כבר די זקן, אך שחקן גדול הוא תמיד ישאר. יעזור מאד לגנואה. בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה, הוא כבר עבר את גיל ה-35... ככה שאותו דווידס הוא לא יהיה.
אוהדי קטאניה לא יורשו ליסוע למילאנו בסוף השבוע הקרוב למשחק נגד אינטר. הגיע הזמן שהאיטלקים יתחילו לטפל באמת בבעיות במקום להמשיך עם המעשה הלא חכם הזה של השעיית ביקורי אוהדי חוץ במגרשים.
סטנקוביץ' יעדר לחודש מהמגרשים אחרי הפציעה במדי נבחרת סרביה מול צרפת כנראה שמוריניו הספיק לעצבן גם את אלת המזל כי לכו תסבירו את מכת הפציעות הזאת