להזכירכם: ברבאטוב רוצה לעזוב את ספרס כדי לעבור לקבוצה שזוכה בתארים ומשחקת ברמות הגבוהות ביותר(צ'מפיונס ליג). השאיפות של הספרס ושיטי די זהות, אין מצב שהוא יעבור לשם.
הוא יגיע לסיטי כמו שרונאלדיניו הגיעה. ואם בסוף הוא יגיע אליכם כמו שג'ו הגיעה, אז הוא אדיוט שמעדיף את הכסף על חשבון התהילה.
אם להיות אובייקטיבי. סיטי הולכת עם הפנים קדימה,כסף יש והרבה,ניהול נכון,מאמן שאפתן,סגל מאקדמיה המקומית+זרים מהשורה הראשונה באירופה. לא נראה לי שנסתפק במיקום 5-7. ואם לא להיות אובייקטיבי..... city are back אין לכם מושג עם איזה חיוך אני מסתובב כל היום,הפקידות בעבודה שואלות אם זכיתי בלוטו או משהו ואני אומר לעצמי שזכיתי שוב בילדותי שסיטי היתה אימפריה. אפילו אוהדי החלאות בהודעות הריכוך הציניות לא מצליחים לקלקל לי(כאילו שפעם הצליחו). WE'RE THE PRIDE OF MANCHESTER
לא שאני חלילה רוצה למחוק לך את החיוך, אבל תוכל להסביר לי מה פשר החיוך? שהקבוצה שלך מכרה לטוטנהאם את אחד משחקני ההגנה הטובים שלה? או שהיא הגישה הצעה חסרת סיכוי על ברבאטוב?
שמי שקנה את סיטי מילארדר שיכול לקנות כל שחקן בעולם, שסיטי הביסה את סנדרלנד בבית עם צמד של הבן ששב הביתה, שהקבוצה מצליחה לשלב בין רכשים לבין שחקני אקדמיה מקומיים ושיש להם כמה מהפוטנציאלים הגדולים בעולם נכון לעכשיו.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ותאמין לי שזה עוד לא הכל,אבל האווירה,הריח, הציפיות,ההתרגשות.כמו ילד שהולך לקבל את חלום חייו.
אני אצל עופר בפיצה. הבן אדם שוכב על הריצפה ולא יכול לתפקד. הרכישה של הערבי שהבטיח מיליארדים שיביאו את סיטי קדימה עילפה אותו. נשבע לכם הוא יותר מבוהל ממאושר...לא מוצא את ידיו ורגליו.. אשה אחת הזמינה פיצה והוא הביא לה ג'חנון. סיטי אף פעם לא הייתה ענק ובגלל זה קצת גיחכנו עליו. אבל האם סיטי תהפוך לענק ? עצם השאלה הרגה לי את הבחור. אני הולך לגרד אותו מהמקרר של המשקאות. הבן אדם חולם הוא סנטה קלאוס...
איסטלנדס כבר יודע את זה... אני אף פעם לא התרגשתי מצ'ורלוקה,שחקן יציב,טוב,שמתעלה בעיקר במשחקי הנבחרת שלו או מול קבוצות שהוא רוצה להוכיח להם. ביום יום שחקן די חולמני שעעושה לי התקפי לב. זבאלטה לדעתי טוב ממנו למרות שאני לא מספיק מכיר אותו.