למרות שציפיתי לרע דווקא מכוונו של אקוטו, הרעה הגיעה מזוק (כצפוי יש לומר!). מודריף הראה היום בכמה נגיעות למה הוא מסוגל וחבל מאוד שראמוס לא נותן לו עמדה יותר משפיעה. ג'ינאס כהרגלו חסר תועלת ושוב מגביהים לכוון בנט כאילו היה ברבה. לדלי למרות ששיחק נראה כבד משהו וגומס הזכיר את השמנמן ביציאה שלו היום ובכל מקרה אסור לתת לשני הפסדים לשבור את הרוח שלנו, אני מאמין שראמוס יידע לעשות את הכוונון העדין למשחק הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
משחק חלש של טוטנהאם, לא הראו כלום עד סביבות הדקה 60 ששם התחילו לשחק קצת . הגול שקיבלו שכתוצאה ממחדל בהגנה גרם לכל התקוות למהפך להתנפץ. שחקן שלילי היום לדעתי-דוס סאנטוס: לא תרם כלום למשחק, שתי פריצות שלו עם הכדור שהביאו לאובדן הכדור, ובעיטה סתמית מזוית קשה מעל השער- מתאים לליגה הספרדית . שחקן חיובי לדעתי- בנטלי: ניסה לשחק והתקיף , ובעיטות חופשיות מסוכנות שיכלו להיכנס לשער.
דוס סאנטוס... בנטלי... מודריץ... בלה בלה בלה בלה בלה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/blob9.Xxx
סגל איכותי,הרבה שחקנים חדשים מבטיחים,לפעמים לוקח זמן עד שדברים מתחברים אבל! ושוב אני חוזר לדברים שכתבתי לפני שבוע,כרטיס לא צהוב אלא אדום לדניאל לוי, בארבטוב רוצה לעזוב,זה משפיע על הקבוצה כשראמוס לא מלביש אותו כי גם הוא יודע שעם כל הרצון הטוב,הראש שלו באולד-טראפורד, תמכור אותו כבר אפילו אם לא תקבל את כל מה שרצית,תמכור אותו בכדי שיהיה לך את הכסף להביא את ארשבין או מי שזה לא יהיה,אבל לא,דניאל לוי יודע יותר טוב מכולם ובגלל זה בנט ממשיך להיות בודד והנשק הכמעט יחידי של פרופר חלוץ.
לוקה מודריץ' יהיה כוכב בעוד חודש לפחות. גם ג'ובאני יהיה שחקן אחר לגמרי. השחקנים האלה צריכים זמן התאקלמות. מי שלא צריך זמן אבל לא פוגע הוא בנט.אני לא יודע איך נשתחרר מהצרה הזאת שקוראים לה ברבאטוב. אין זמן למצוא מחליף ומצד שני הוא עושה פוזות. בנטלי,כל הרמה וכל פאול זה פשוט חצי גול.השוער שלהם לקח לו שני גולים מהחיבורים. לא מבין למה ראמוס לא העביר את בנטלי ימינה ברגע שלנון יצא,ולמה דווקא ג'יו שיחק בימין. לדלי היה חולמני היום. ג'ינאס ? בגול הראשון ראו כמה אנחנו חייבים קשר אחורי רוצח. זה לא ילך עם ג'ינאס. ביג טום חייב לשחק בכל מזג אוויר.הוא לפחות מסדר את המשחק וראו את זה בחצי השני. המשחק לא שוטף,הקבוצה חלשה מנטלית. כנראה שדווקא משחק חוץ מצ'לסי זה מה שאנחנו צריכים. גם הקבוצות שאמורות להתחרות איתנו על חמישי מאבדות נקודות. אני מאמין שיהיה הרבה יותר טוב למרות שאחרי כזה הפסד זה לא נראה ככה. חבר אוהד טוטנהאם שאל אותי היום מתי מתחילים הגביעים... הדבר הכי טוב שיצא הוא שאם חשבו למשוך עד ינואר,אז היום יודעים שיש עמדות דחופות לחיזוק.
אני חושב שצריך להחזיר את יול!!! טוב נו, חייבים קצת הומור בשביל להקל על הכאב. המכירה של מלבראנק לדעתי לא הייתה מוצדקת ועדיין יש לו מקום בקבוצה. המשחק היה שחזור כמעט מדוייק לבורו ופשוט לא הגענו מוכנים לליגה, הקצב לא טוב ובעיקר אין את מי לחפש ברחבה ועדיין - קבוצה חדשה, שחקנים צריכים זמן להתאקלם, חבל רק שהמשחק הבא כל כך קשה. אין תירוצים, כרגע אנחנו נראים רע והשחקנים פשוט לא נראים מוכנים לליגה, להתחיל את הליגה בלי נצחונות בשלושת משחקי הפתיחה זה אף פעם לא טוב (ביכולת הנוכחית אני מתקשה להאמין שאנחנו יכולים על צ'לסי), ראמוס בעיקר חייב לרדת מהמערך של חלוץ אחד ולהביא חיזוק לחוד כי המערך הנוכחי לא פוגע.
מעניין אותי מה הם רוצים לעשות עם ברבאטוב. סטרטפורד את ארשאבין אנחנו יכולים להביא גם בלי כסף על ברבאטוב. סביר להניח שהוא גם יגיע. השאלה היא האם טוטנהאם מנסה לעבור את מועד ההעברות עם ברבאטוב אצלנו,או לחילופין לגרום ליונייטד להביא שחקן אחר. האם יכול להיות מצב שהוא ישאר ועדיין יעשה פוזות ? לדעתי שווה לקחת את הסיכון. ברבאטוב משנה את הקבוצה לגמרי.צריך להביא את ארשאבין שישחק לצידו. אחרי שסנטה קרז חתם אני לא רואה חלוץ 9 אמיתי שמסתובב חופשי בשוק.
לדלי זה לא נראה ככה,אם יש לכם את הכסף ורואים שיש לכם בעיה בחוד או לפחות חוסר של חלוצים או שחקני התקפיים יותר אז למה אתם מחכים? בסוף תישארו עם שחקן שלא רוצה לשחק אצלכם ועד כמה שהוא מקצוען,זה לא אותו הדבר עם בנט וארשבין ימשיך לקבל הרבה כסף במקום אחר, לא חבל,עם כל הרכש מסביב,עם כל הציפיות והשאיפות ליפול דווקא על זה?
לדלי בטח שיש לי אינטרס ואין לי במה להתבייש בזה, מעבר לזה,אני מעדיף אתכם נכנסים ל 4 המקומות הראשונים על פני ליברפול או ארסנל, מעבר לזה,נשבר לי הלב לראות אותך אוכל מרורים עונה אחרי עונה אז אתה עוד בא ללגלג?
נו,אז אתה רוצה שאני אתקדם עם דארן בנט ? אני צריך את ברבאטוב,הוא שלנו לשנתיים הבאות עם אופציה לעוד שנתיים. את מי נביא עכשיו ? בעצם לא צריך יש את ברבאטוב.
ייאוש זאת מילה קטנה מדי בשביל היום. נכון, עוד לא הזמן לזרוק את המטפחת הלבנה, אבל אי אפשר שלא להרגיש שזה כבר לא ישנה. אני לא יודע מה איתכם, אני הולך להשתכר עד אובדן הכרה וחושים, שאני לא אזכור את ברבאטוב, את אסו אקוטו, את פאקינג קיירן ריצ'רדסון, את ה DM הלא קיים, את הציפיות שהולכות ונעלמות. I suggest you do the same.