מכבי נתניה 08/09: נתי עזריה יאמן את הקבוצה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/08.

  1. yellowarik Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/08
    הודעות:
    65
    לייקים שהתקבלו:
    0
    למרות שקלימי לא החולייה הכי חזקה בקבוצה ואתמול הוא לא נתן את משחק חייו ,הוא לא אשם בהפסד!!!

    יש לנו בעייה רצינית בהתקפה ומשום מה לא מתקנים אותה כבר שלוש שנים.....אין לנו סקורר!!! פשוט

    אין לנו אחד שיודע להכניס כדור לרשת באופן לא מקרי. ההתקפה שלנו זה פשוט בדיחה, לא בכל משחק יש

    עשר הזדמנויות לכיבוש שער לפעמים צריך לדעת לנצל גם הזדמנות אחת ואין לנו את זה....
     
  2. yellowarik Member

    הצטרף ב:
    ‏25/7/08
    הודעות:
    65
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא מדוייק מה שאתה כותב, נכון שהסגל על פניו לא הכי מבריק....אבל בישראל קבוצה ממושמעת שמשחקת טקטי ונכון יכולה בקלות לצמצם פערים מקבוצה עדיפה כביכול ורואים את זה הרבה במשחקי גביע בארץ.
    אם נתניה לא ינסו לעשות את מה שהם לא יודעים ויתמקדו במה שהם מסוגלים לעשות ,אז הם יתברגו בצמרת הגבוהה!!! שנה שעברה לא ראיתי תרומה מי יודע מה מהספסל של ביתר חוץ מהעובדה שהם לא שיחקו נגד ביתר
    במדים של קבוצה אחרת....ואני מתכוון למהפכים גדולים במשחקים....
     
  3. Lars Ricken Member

    הצטרף ב:
    ‏4/5/08
    הודעות:
    935
    לייקים שהתקבלו:
    25
    גם לי כמו לכל אוהד נתנייתי יש זיכרונות מהמשחקים של סבן בנתניה ,אך הגיחות אך...
    אבל מזמן איבדתי בו אמון. צניחה כזאת של שחקן זה קטסטרופה בכל מונחי הכדורגל,איך שזה שרוביניו מפורפר אותו במשחק אחד ובמשחק אחר זה הוא אברג'יל שמתעלל בו?
    מה שמעציב אותי בכל העיניין הזה, זה שהמועדון מכריח את מתיאוס להשאיר את קלימי בנתניה אך ורק בגלל
    שהוא "חשוב" למרקם החברתי של הקבוצה ולאו דווקא בגלל יכולת.

    בקשר לסוגיית לירן שטראובר זה קורה לטובים ביותר, ליפני שנה או שנתיים ולנסיה או סביליה (בעיני הם אותה קבוצה) שיחקן שלב כלשהוא בליגת האלופות מול צ'לסי,מלודה בעט כדור שטוח משום מקום השוער כרע על מנת לתפוס את הכדור שבסופו של דבר ברח לו בין רגליו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/8/08
  4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    קלימי סבן באמת רחוק מלהיות המגן שהוא היה פעם ודווקא בגלל זה אני חושב שחבל לוותר עליו. השחקן שאנחנו רואים היום, הוא שחקן שהמהירות עוד לא חזרה אליו לגמרי אחרי העונה הקשה שעברה עליו ברומניה ושחקן שהבטחון שלו נמצא ברצפה. מכאן, הוא יכול רק להשתפר וזאת בדיוק הסיבה שאני מאמין בו. אם הוא לא יהיה טוב השנה, אז בשנה הבאה הוא יוחלף ואולי אפילו באמצע השנה הזאת.

    אגב, מחר יהיו לי כרטיסים ליציעים 8-9 למשחק מול צ'ארנו מורה וארנה. אני כבר לא יכול לחכות למשחק. אני מת שיגיע הרגע שבו כולנו נהיה מחובקים ונתחיל לשיר "איתך עד המוות נתניה". שיגיע כבר.
     
  5. oFiRzZz Member

    הצטרף ב:
    ‏30/9/07
    הודעות:
    4,760
    לייקים שהתקבלו:
    1,859
    חיכיתי לרגע הזה חודשיים עד לאתמול .
    רק שביום חמישי אני מחכה שכבר נוכל לשיר את "האימפריה עוד תחזור " ..
     
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אחת הטעויות הגדולות שמכבי נתניה עשתה היא שהם לא נטרו מקיויו, אוקוצ'ה (למרות שהוא בסדר) תאזאמטה...כנ"ל חבל שהם החתימו את הזר האפריקני...שמעתי אוהד נתניה אומר ובצדק, את מה שעטר הרס בשנתיים ייקח הרבה זמן לתקן, והוא צודק, נתניה עשתה טעות קשה בכך שלא שיחררה את הזרים אפילו במחיר של פיצויים ולא הביאה שמות גדולים, אני לא מבין את יאמרף כאילו מה הוא חשב שזה שהוא יביא את מתיאוס אבל יישאר עם קבוצה בונקריסטית ומגעילה יעזור לו במשהו? אני מקווה שלפחות בשנה הבאה, אם הוא לא יפטר את מתיאוס, כי לפי איך שזה נראה לי, הוא הביא אותו בשביל לפטר אותו, הוא ייתן לו את התקציב הראוי ונתניה תחדש את עצמה.
     
  7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    פרנסיס קיויו כנראה בדרך החוצה מהקבוצה. כבר הרבה זמן מדברים על זה שהוא יעזוב את הקבוצה וביומיים האחרונים פרסמו שהוא כנראה יפרד מהמועדון אחרי המשחק השני מול צ'ארנו מורה וארנה.
    דניאל יאמר לא יכול להוציא סכומים גדולים מדי ולכן קשה לדרוש ממנו להפר את החוזים של שלושת השחקנים שציינת. בטח אם לוקחים בחשבון שהוא משלם משכורת טובה ללותר מתיאוס. השנה מכבי נתניה הביאה את טומי נילסן מבולטון, בשביל שבשנה הבאה הזרים יהיו טובים הרבה יותר.
     
  8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    לא מבין מה הלחץ להעיף את טאזמטה. בכל המשחקים בשנה שעברה חוץ מהכמה האחרונים הוא לא שיחק בעמדתו הטבעית, ושהוא שיחק שם הוא דווקא כן כבש. הוא אחד מהשחקנים המהירים בליגה, הוא בגיל שהוא עוד יכול לעבוד על הליקויים שלו(הנגיעה האחרונה מול השער), 24 בערך.
     
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    השאלה היא האם מכבי נתניה יכולה להרשות לעצמה להביא שחקנים זרים צעירים עם עתיד, כשיש לה שחקנים צעירים רבים בסגל. מישהו חייב להביא את הנסיון איתו. אפשר לקחת כדוגמא הטובה ביותר את לואיס מארין. לפני שהוא הגיע, אבי סטרול עדיין חיפש את עצמו וגולן חרמון היה בלם בינוני. האימונים איתו ושיתוף הפעולה במשחקים עזר להם להתקדם. הראשון הגיע לנבחרת ישראל וגם השיג חוזה בליגה הבלגית. השני אמנם נשאר במכבי נתניה, אך לא מעט קבוצות, בין היתר קבוצות עם שאיפות, רצו בשירותיו.
     
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    מה אתה מעדיף, להשאיר את קיויו ואוקוצ'ה? לדעתי את הניסיון יכולים להביא שחקנים כמו שטראובר ומרין בהגנה, דגו וגזל(פחח) בקישור, ובהתקפה מתיאוס חייב, פשוט חייב לקרוע תתחת ולמצוא איזה חלוץ נורמלי(הרבה זמן לא ראיתי חלוץ זר טוב בנתניה).
     
  11. GiladShf Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/07
    הודעות:
    24
    לייקים שהתקבלו:
    0
    במצבו הנוכחי של טאזמטה, אני לא רואה שום אופציה אחרת חוץ מהחלפה/הקפאה של כרטיס השחקן שלו.
    מדורבן ברגל ההחלמה עלולה להיות ארוכה מאוד ונפסיד זמן יקר ורב של שחקן שלא התאמן בצורה סדירה ולא שיחק בצורה סדירה.
    אני חושב שאין מנוס מלהקפיא את כרטיס השחקן שלו ולהשאיל אותו בינואר מתוך מטרה לבחון את התקדמותו העתידית.
     
  12. amit8680 Member

    הצטרף ב:
    ‏12/5/08
    הודעות:
    27
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לפי דעתי צריך להעיף את קיויו ואוקוצה ולהביא את עמית בן שושן שגם ככה לא הולך לראות דקות בבית"ר
    טאזמטה חלוץ טוב שכדאי להשאיר בקבוצה
     
  13. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,642
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    אבירם,
    לנתניה ישנם מספיק שחקנים עם ניסיון - שטראובר, מארין, בן-דיין, דגו ואני עוד יכול להמשיך.
    אתה שכחת שמישהו צריך להביא גם קצת כדורגל עבור מכבי נתניה, וכאשר שכטר החלוץ הנורמאלי היחיד בסגל זה לא מבשר טובות עבור המועדון, ככה יהיה קשה מאוד לרוץ לצמרת. היה דיי צפוי שנתניה לא תצליח להביא שחקנים כמו בוזגלו ויבוריאן כאשר מכבי נמצאת איתם בתחרות, או שהיא לא תנסה לפתות חלוצים כמו מקרייב, אבל לקבוצה היו הרבה אופציות. נתניה יכלה להיכנס למאבק על סמואל יבואה למשל, זה שחקן שהיה מסדר לה את ההתקפה. עוד שם שנתניה יכלה להביא הוא שלומי ארבייטמן. היה שלב בקיץ שלא הפועל ולא חיפה עשו יותר מדיי כדי להשאיר\לצרף אותו אצלה\אליה. ארבייטמן שחקן בן 23 אבל ערך כבר למעלה מ-100 הופעות בליגת העל וגם לו במידה מסויימת יש ניסיון. עדן בן בסט, מלך השערים של הליגה הלאומית, תקוע כרגע, אין לו קבוצה. הוא לא רוצה לחתום בחיפה, גם הפועל חיפה רוצה אותו אבל הוא לא מעוניין לשחק בלאומית, הוא רוצה לשחק בהפועל ת"א אבל זו לא עושה מספיק מאמצים כדי לצרפו, ולדעתי נתניה יכלה להיכנס כאן למשוואה ואפילו להביא אותו במחיר לא רע. נתניה צריכה לקחת הימור מסויים.
    טאזאמטה זכור לי כשחקן קצת למל"מ - לא עשה יותר מדיי דברים מועילים, אבל בניגוד לקיויו הוא לא הזיק. לי מאוד תמוה העניין שמתיאוס משאיר את הקבוצה שלו עם שפיץ כה עלוב.
     
  14. מור!!! Member

    הצטרף ב:
    ‏21/5/06
    הודעות:
    395
    לייקים שהתקבלו:
    2
    כמה עידכונים לגבי המשחק היום:
    בישיבה שנערכה היום עם המשקיף של אופ"א השופטים,הנהלת קבוצת וארנה והנהלת מכבי נתניה, נקבע כי הכל תקין והמשחק ישוחק כפי שתוכנן.
    משקיפי אופ"א ערכו סיור באיצטדיון בלומפילד שנמצא בשיפוצים, שאלו שאלות וקיבלו תשובות על המגרש, המגרש יאוכלס ב7000 אוהדים מקסימום כאשר רק חצי מהאיצטדיון יאוכלס.

    מכבי נתניה תשחק בחולצה בצבע שחור,מכנס לבן וגרביים שחורות כאשר השוער לירן שטראובר ילבש חולצה ורודה, קבוצת וארנה תשחק בחולצה לבנה עם פסים רוחביים ירוקים, מכנס שחור וגרביים בצבע לבן ירוק.
    שלישית השופטים שתשפוט את המשחק היא מאוסטריה, השופט הראשי הוא ברנרד ברוגגר.
    160 מאבטחים ו93 שוטרים יאבטחו את המשחק.
    היום נקבע כי הקופות במגרש יפתחו בשעה 17:00 ולא כפי שפורסם והשערים יפתחו בשעה 19:30.

    השערים ייפתחו בשעה 19:30 למי שרוצה


    *שיירה של מכוניות יוצאת מהקופסא בשעה 6 לכיוון בלומפילד עם הרבה רעש,אז מי שבא עם מכונית פרטית יכול להצטרף ולהיות קצת לפני 18:00 בקופסא!
     
  15. Diamond4Ever Member

    הצטרף ב:
    ‏27/2/08
    הודעות:
    70
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מרין בספק וכנראה שלא ישחק.