באיירן מינכן 2008/9

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 1, 2008.

  1. אפנברג Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    3,689
    Likes Received:
    128
    הבעיה שהשנה מצהירים על הצלחה באירופה ואי אפשר להצליח באירופה בלי חולית הגנה חזקה. עם כל הכבוד אנו לא קבוצה שתרשה לעצמה כל משחק לספוג שלישייה כי בטוח נשים רביעייה. לכן, עם כל הכבוד לרכש הגדול בשנה שעברה, צריך לחשוב על פתיחה נוספת של הארנק לחיזוק ההגנה. בצ'מפיונס ליג לא נפגוש את ארפורט, ששמה לנו שלישייה, אלא בארסה או ריאל, ומה נעשה אז עם הטיילת שיש אצלנו מאחור?
     
  2. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,645
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    אני חושב שבאיירן של קלינסמן תשחק כדורגל יותר התקפי ופתוח מאשר אצל היצפלד(למרות שבאיירן של שנה שעברה גם נתנה כמה תצוגות יפות מאוד וסגנון המשחק לא היה הגנתי בכלל), אבל היא נראית לי קצת נאיבית בינתיים. באיירן של השנה עשתה שינויים מאוד מצומצמים בסגל, ההרכב פחות או יותר זהה ובכל זאת באיירן עדיין לא נראית כקבוצה אלא כאוסף שחקנים. בשנה שעברה הקבוצה שינתה את פניה ועדיין נראיתה יותר טוב בהכנות לקראת העונה. אולי השחקנים של באיירן קצת מורידים את הרגל מהגז עקב ההצהרות של קלינסמן שהם הכי טובים ועוד, אולי החיסרון של ריברי מאוד בולט לעין(אני בדיעה שהמניות שלו באליפות של באיירן מאוד גבוהות, הוא היה השחקן הכי טוב בבאיירן, אולי אפילו כמו טוני), אולי סתם לא הולך להם בהתחלה גם בגלל כל העניין של היורו, ואולי יש משהו שאנחנו לא יודעים.
    להגיד שלבאיירן אין את מי להביא בחלק האחורי זה מאוד לא מדוייק. כבר היו דברים מעולם והיו המון העברות מפתיעות שבהתחלה אף אחד לא האמין שהם ייקרו. באיירן לא חייבת לחפש שחקנים רק מהבונדסליגה, היא צריכה לנסות להביא לשורותיה בלמים מליגות אחרות. לפי דעתי אין בלם בליגה הגרמנית שבאמת יכול לשדרג את החלק האחורי של באיירן. נכון שאת פרדיננד, טרי, נסטה או וולטר סמואל יהיה לא קל להביא, אבל מה עם בלמים של קבוצות דרג ב'?; יש מספיק שחקנים שיהיו מוכנים לעבור לבונדסליגה ולנטוש את אחת הליגות המרכזיות יותר, כמו האיטלקית, ספרדית או אנגלית. ריברי היה מחוזר על ידי המון קבוצות אבל הוא בחר בבאיירן בסופו של דבר, כי היא הייתה מוכנה להשקיע מזומנים. אם באיירן תפתח את הארנק היא כן תביא בלמים טובים. ראמוס נרכש ב-30 מליון יורו, זה היה הזוי, אבל כעת אף מדרידיסטה לא מתחרט על כך. אולי אחת הסיבות שבאיירן מתקשה להביא שחקנים מהליגות הבכירות קשורות למאמן. לשחק אצל קלינסמן זה לא כמו להיות מודרך על ידי גאון כמו היצפלד וגם זה שיקול. בכל אופן, יש כאלו שייטענו שלבאיירן יש את ברנו. אני לא ראיתי אותו משחק אבל שמעתי עליו דברים טובים. אך לפי מה שאתם אומרים כאן, עדיין הקבוצה חייבת חיזוק, זאתאומרת שברנו לא מספיק.
     
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    נכון שדרג א' אי אפשר להביא, אבל דרג ב'? אלו שיש לנו כרגע הם עדיפים בהרבה. דמיכאליס קודם כל נחשב דרג א', פשוט פנומן. את ברנו רצו בכל אירופה, בלם העתיד של אירופה, הוא עלה כמו בלם דרג א' לכל דבר. ויש לנו עוד 2 בלמים שגם הם ימצאו הרכב ראשון כמעט בכל קבוצה דרג ב' באירופה ולוסיו אף יותר מכך.
    ועכשיו דור, תן שם של בלם שריאלי יהיה להוציא אותו מקבוצתו והוא עדיף על מי שיש לנו.
     
    Last edited: Aug 12, 2008
  4. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    מה מצב הקישור שלכם?
    יש שמועה בספרד (אין לי לינק) שאומרת שאתם מעוניינים לקנות את צ'אבי אלונסו.
     
  5. oFiRzZz Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    4,760
    Likes Received:
    1,859
    מה עם הפרסומים לגבי טוטו תמוז ? יש אמת בדבר או סתם תקשורת ישראלית ?
     
    Last edited: Aug 13, 2008
  6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    מה קישרו גם אותו לבאיירן? טוב לדעת. כמה מכל הישראלים האלו שקישרו לבאיירן הגיעו בסוף? נושא הבא.
     
  7. אפנברג Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    3,689
    Likes Received:
    128
  8. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    Der Kaiser - עכשיו אתה אולי מעוניין לתת תגובה טיפה יותר עניינית לנושא אלונסו?
     
    Last edited by a moderator: Aug 13, 2008
  9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    ברגע שיהיו פרטים יותר עסיסיים אני מבטיח להביא אותם לכאן.
     
  10. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    אוקיי אבל שאלתי שאלה שהתעלמת ממנה.
    אני לא עוקב אחרי באיירן. אין לי מושג מי בקישור שלכם למעט ואן בומל שאני יודע שהתמנה לקפטן.
    כמה קשרים (ומי) יש בקבוצה? האם לבאיירן יש בכלל צורך באלונסו?
     
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    האמת שהקישור די עמוס ולשחרר סכום גדול על שחקן אז לא בקישור. אם כבר חסר חלוץ או בלם. בקישור יש לנו יותר מידי שחקנים שיכולים לשחק במרכז ויותר מידי שחקני אגפים שמורידים אפילו את שווינשטייגר לספסל. ריברי וטוני קרוס, וואן בומל וזה רוברטו נראים כרגע כבאנקר ותמיד יש אופציות כמו שוויני, אלטינטופ, ברובסקי, אוטל וסוסה. פשוט עמוס שם בקישור. סוסה למשל כנראה לא יראה כמעט דקות כמו בעונה אשתקד בשל כך. אלונסו במקומו בסגל? לא דחוף כרגע מהלך כזה בכלל לבאיירן מינכן.
     
    Last edited: Aug 13, 2008
  12. צחי לייבמן Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    946
    Likes Received:
    0
    ל Tim Borowski, יהיה מקום בהרכב? או שהוא בא על תקן שחקן ספסל??
     
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    כנראה שחקן ספסל.
     
  14. Strawberry Fields Member

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    6,038
    Likes Received:
    0
    תודה.
    זה מה שהייתי צריך לדעת, אם לפתח ציפיות שמישהי תקנה אותו או לא.
     
  15. צחי לייבמן Member

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Messages:
    946
    Likes Received:
    0
    טים בורסקי, בא בחינם נכון? האם יש סיכוי שלאם יפתח בתור מגן ימני וינסן שמאלי?
    לפי דעתי זה יכול להביא הרבה מהירות