מנצ'סטר סיטי 2008/2009- הטירוף מתחיל

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by BLUE MOON, Jul 6, 2008.

  1. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    איסטלנד,

    מה באמת לגבי השמועות על פרנק סינטרה והבעיות הכספיות,כן או לא?

    האמת שהייתי בטוח לראות הרבה יותר שחקני רכש שקוראים תיגר על הרכב אחרי ההגעה של יוז,
    כמו שהיה עונה שעברה עם הגעתו של אריקסון
    וזה לא התרחש.

    שחקני בית כישרוניים שעולים זה דבר מבורך אבל בכל זאת צריך איזון מסויים,שילוב נכון של שחקנים ותיקים יותר,בדרך כלל בקבוצה שמנסה לבנות את עצמה,מדובר בשחקני רכש,מקומיים וזרים
    ואין יותר מדי כאלה בסגל של שיטי,
    לכן שוב השאלה,מה עם הרכש?
    או שאולי הבעיות אם יש כאלה בגזרת הקוקסינל מפריעות ליוז לבצע דברים יותר דרסטיים?
     
  2. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    אני חושב שקראתי השבוע שאשתו נכנסת לכלא.
     
  3. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    השמועות היו גם בינואר ,ואז הוא נתן 12 מליון לארקסון לקניית חלוצים , השמועות היו גם לפני חודש ואז קנינו את ג'ו ב19 מליון , אני יודע שיוז רצה מאוד את בנטלי ,אבל לספרס היה יתרון עלינו בגלל רצון השחקן .

    השבוע יצאה הודעה רשמית מהמועדון שבה נאמר כי פראנקי לא הולך לשום מקום ,בעיות כסף ? לא חושב ,אבל בהחלט אסור לאבד את הראש ,וכך יוז נוהג לדעתי , בכך שאמר שהוא לא ממהר עם הרכישות ויש עוד חודש שלם לפניו .

    איזון ברכש ? אלנו,פטרוב,ג'ו ,גלסון,בן חיים, צ'ורלוקה ,בנג'אני ,לצד שחקני הבית אני דוקה רואה איזון ולא איבוד עשתונות (ספרס של סופראנו למשל )
    מדברים על סנטה קרוז ,אבל לדעתי זה מותרות ,מתאים לי הסגל הקיים בתוספת מגן שמאלי וזהו!
     
  4. AW forever Member

    Joined:
    Mar 31, 2006
    Messages:
    7,285
    Likes Received:
    0
    אתם נופלים פה על סיטי בגלל המכירה (שעוד לא מתרחשת בינתיים ואם כן אז גם לא ברור באיזה סכום) של צ'ורלוקה, שאני מסכים הוא שחקן אדיר ושדרוג ענק לספאדס. אבל היי, הם הביאו שחקן אדיר כמו ג'ו רק לפני פחות מחודש- לא כולם יהודונים מלונדון שהופכים כל שנה את הסגל, מכוונים למקום בטופ 4 ואז מחרבנים במכנסיים. הספאדס יעשו עסקה טובה אם הם יביאו את צ'ורלוקה, מכאן ועד התפוררות של הסיטי יש דרך ארוכה.
     
  5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 19, 2003
    Messages:
    15,795
    Likes Received:
    145
    עופר, לא משנה איך תסובב את זה, אתם לא יכולים למכור את צ'ורלוקה אחרי כל ההתקדמות שהוא עשה אצלכם בפחות ממה שהבאתם אותו. חייבים למכור אותו במחיר כפול לפחות. יכול להיות שהוא רוצה להתקדם ולעבור הלאה, גם רונאלדו רצה הקיץ להתקדם ולעבור הלאה, גם ברבאטוב רצה וגם גארת' בארי רצה, הקבוצות שלהם הציבו תג מחיר מסוים עליהם ולא נכנעו וקיצצו בתג המחיר הזה רק בשביל למכור. אם הסיטי מוכנה להתפשר על 7 מיליון פאונד עבור צ'ורלוקה זה אומר שהיא מחפשת למכור בכל מחיר, קרי יש בעיות פיננסיות במועדון.

    רפאל הנפילה על סיטי היא לא רק על עצם המכירה האפשרית של צ'ורלוקה אלא בעיקר על העובדה שזה כנראה יהיה בסכום של 7 מיליון פאונד במקום 15-20 מיליון פאונד כמו שהוא באמת שווה. הרי היהודונים הבזבזנים ישלמו גם את זה, תסחטו אותם...
     
    Last edited: Aug 9, 2008
  6. Dimitar Berbatov Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    7,763
    Likes Received:
    0
    ומה עם קשר אחורי? השמועות קושרות את מייקל ג'ונסון לאברטון (הוא גם גדל שם, זה יכול להיות הגיוני מאוד) וארסנל, צ'ורלוקה בדרך לספרס ועם מה נשארתם? גלסון והאמן הקשיש - זה לא מספיק. אבל סך-הכל אני מסכים איתך, אני לא חושב שאתם צריכים רכש מפוצץ, יש לכם בסיס טוב. אבל כמו שאמרתי, מגן שמאלי וקשר אחורי.

    ולגבי צ'ורולוקה בימים בהם גארת' בארי שווה 18 מיליון פאונד ורובי קין שווה 19, אני חושב שהקרואטי שווה קצת יותר מ-7 מיליון פאונד. אני לא חושב ששיטי צריכה לעמוד בדרכו, אבל למכור אותו ב-7 מיליון לספרס ולצאת בהפסד אחרי שרכשתם אותו ב-8 וכשהוא נתן יורו פנטסטי ועונת בכורה מצוינת אצלכם? טימטום.
     
    Last edited by a moderator: Aug 9, 2008
  7. Stretford Ender Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    3,290
    Likes Received:
    24
    מישהו יודע כמה שנים נשארו לקרואטי בחוזה?
    למרות שזה מוזר, כי הוא הגיע רק בקיץ האחרון, יכול להיות שהוא פשוט בשנה-שנתיים האחרונות בחוזה שלו ולכן המחיר.

    אגב לגבי התאילנדי, אישתו אכן הורשעה ונשלחה למאסר (שוחררה בערבות או משהו אם אני לא טועה). לפי מה שהבנתי הוא בדרך להיות מורשע באותן עבירות.
     
  8. Pipe Member

    Joined:
    Aug 17, 2006
    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1
    הוא חתם ל5 שנים, משמע שנשארו לו עוד 4 עונות. ובנוסף לאיכות המקצועית שלו ולעלייה בשווי השוק שלו יחיסת למחיר הקנייה, השחקן הזה רק בן 22 ויש לו עוד המון זמן להשתפר. אני חושב שאין טעם לחפש ראציונאל בעסקה הזו. מכל זווית שלא מסתכלים עליה היא פשוט מריחה מוזר.
     
    Last edited by a moderator: Aug 9, 2008
  9. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    בצ'נל פייב האנגלי אמרו שצ'ורלוקה בדרך אלינו ושאיירלנד מבוקש בסנדרלנד.
    פטרוב אגב פצוע.
     
  10. city4ever Member

    Joined:
    May 13, 2005
    Messages:
    977
    Likes Received:
    0
    ה COMS חצי ריק היום. מריח לא טוב...
     
  11. קינג לדלי Member

    Joined:
    Feb 13, 2005
    Messages:
    17,726
    Likes Received:
    0
    לא ידעתי שיש שידור בלווין אז פתחתי דקה 20.
    0-1 לסיטי משער יפה מאוד בסיבוב למשקוף ופנימה של בוז'ינוב.
    המשחק קצת משעמם והמגרש מלא ב 40 אחוז לפי השדר.
     
  12. eastlands Member

    Joined:
    Jun 8, 2004
    Messages:
    6,333
    Likes Received:
    0
    דקות מצויינות של כדורגל לסיטי עד למחצית .
    בן חיים וריצ'ארדס באמצע מתפקדים יפה מאוד , אונוהה בימין הכי טוב במגרש .
    אלנו ג'ונסון גלסון בקישור ,בוז'י הסוס וואסל שמאותת על פריחה מחודשת לקריירה אצל יוז , שכחתי את אגף שמאל בול-גארידו נשמע לא טוב ,בינתיים זה לא רע .

     
  13. בועז Member

    Joined:
    Aug 24, 2002
    Messages:
    3,196
    Likes Received:
    0
    באיזה עמדה פתח את המשחק צ'ורלוקה?
     
  14. Pipe Member

    Joined:
    Aug 17, 2006
    Messages:
    7,446
    Likes Received:
    1
    הוא לא היה בסגל.
     
  15. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    נצחון יוקרתי על מילאן ומשחק מצויין של סיטי.
    צ'ורלוקה לא שיחק ואף לא היה בסגל,יותר משמטרידות אותי השמועות על עזיבתו מטרידה אותי אי הודאות הכלכלית של הקבוצה.
    משחק מצויין של אונוהה(ציון 9),שער נפלא של בוז'ינוב שמחזיר אלינו חלוץ "קילר" אמיתי (איפה הוא היה כל השנה שעברה?איך סוס כזה יכול להפצע?)טל בן חיים עשה את העבודה שלו ללא שגיאות מיותרות,נהנתי לראות את צ'אד אוואנס,חלוץ נוסף מהאקדמיה הטובה באנגליה שרצה כנראה יותר מידי לכבוש ולא צלח לו.
    אנגליה יכולה להיות שקטה שחצי נבחרת איטליה לא מצליחה לכבוש מול שוער ומגיני העתיד של אנגליה.

    יוז ניצח על כולם,סיטי מוכנה לליגה ואירופה רועדת.
    שבוע טוב לכווולם.