ביתר החזיקו יותר בכדור והגיעו למצבים מסוכנים אבל בסה"כ לדעתי קראקוב הגיעו לקצת יותר הזדמנויות המשחק היה ממש שק'ול מבחינת מצבים אבל בשליטה הייתה לביתר שליטה במרכז השדה מוחלטת בקראקוב אני צופה שיהיה את אותו הדבר רק הפוך. אני מקווה שביתר תצליח עם הכלים שלה להבקיע.
יש לי תחושה שבית"ר תפסיד 1:0 ותעוף... אבל זה לא משהו רציני מדי, רק תחושה. אבל אם חושבים על היום אחרי המשחק, במידה ובית"ר תנצח ותעפיל, היא תפגוש את ברצלונה. חלום עבור כל שחקן לשחק נגד ברצלונה, לשחק בקאמפ נואו, אבל בית"ר הציבה לעצמה מטרות בתחילת העונה והמרכזית הייתה לעלות לשלב הבתים של ליגת האלופות, וקרוב לוודאי שזה לא יקרה. זאת אומרת, שבית"ר נאבקת היום על הזכות לפגוש את ברצלונה ולשמש כעוד קבוצה עבור ברצלונה בדרך לליגת האלופות(ועוד כמה נקודות עבור הקבוצות הישראליות באירופה...).
לבית"ר יש את כל הכלים ע"מ לעבור את ויסלה. יש לה ניסיון(שום,בנאדו,אמסלם,טל,זנדברג), יש לה דומיננטיות בזרים(בואטנג,פרננדס,אבראו,אלברז), ויש לה איכות במקומיים ובספסל(אוחיון,תמוז,בן שושן,דנין,בן יוסף,וברוכיאן). לבית"ר תקציב גדול יותר והיא המועמדת שלי לעליה. עקב האכילס שלה למשחק - קאלה כמובן, וחוסר המסורת של המועדון באירופה. בית"ר הוכיחה אופי רב בטדי, וגם בגומלין האופי שלהם יקבע לטוב ולרע.
סלע הכל במסגרת פרופורציות, בית"ר בנתה קבוצה חזקה, בטח שמספיק טובה כדי להגיע לשלב המוקדמות השלישי של ליגת האלופות, ועם קצת יותר מזל בהגרלה היה להם גם את הסיכויים להגיע לבתים, הפולנים קבוצה באותו הלבל של בית"ר, אבל זה לא אמור לשחק תפקיד מההשקפה של בית"ר, ארקדי רוצה לשים את בית"ר במפה גם בגזרה האירופית, וזה לא יקרה לעולם אם בית"ר תמשיך להפסיד ולתרץ נגד קבוצות כמו דינאמו בוקארשט, קופנהאגן וויסלה קראקוב, אם פה קבוצה כמו בית"ר תגיד נואש אז לאיפה יש לשאוף? לשום מקום. כל המטרה והכותרת של העונה הזאת של בית"ר זאת הצלחה באירופה, הצלחה יחסית כמובן, וכמו שציינתי, אף אחד לא מצפה רבע גמר ליגת האלופות וכרגע גם יודעים ששלב הבתים הוא יותר בגדר של חלום, זה ברור שהכל תלוי בהגרלות, והגרלה כמו ויסלה קראקוב.. זה לא משהו שצריך לגרום לבית"ר לפחד, הגיע הזמן שבית"ר תסלול לעצמה את הדרך להיות סוף סוף משהו באירופה, בהחלט יש לה את הכלים.
כאוהד מכבי ת,א אני מאחל לבית"ר המון הצלחה הערב! אני מאמין בבית"ר וביכולת שלה להוציא תוצאה שתעזור לה להעפיל לסיבוב הבא [הסיבוב השלישי]. לבית"ר יש קבוצה מאוד כשרונית ולמרות השינויים שהיא ערכה הקיץ [עזיבתם של אלברמן ורומולו וצירופם של אוחיון,אבראו ,ופרננדס] יש לה קבוצה טובה שלדעתי עולה על ויסלה קראקוב מבחינת כשרון ואיכות, וכמו שאמרתי כבר אחרי המשחק הראשון הפולנים עולים על בית"ר אך ורק בפיזיות ובעמידה הטקטית שלהם במגרש. אין לי ספק שזה לא בשמיים ובית"ר יכולה וצריכה לעבור שלב למות שזה לא יהיה קל בכלל אני מאוד מקווה שבית"ר לא תסתגר בהגנה ולא תשחק מבוקר וטקטי מפני שלאור הניסיון שלנו האוהדים ושל הכדורגל הישראלי בכלל ,קבוצות ישראליות [וגם הנבחרת שלנו] שבאו למשחקי חוץ באירופה ושיחקו מבוקר וטקטי במטרה להוציא תוצאה טובה כשלו ברוב הפעמים וזה הסתיים בדרך-כלל עם הפסד. לבית"ר כקבוצה ולשחקניה בפרט אין את הניסיון האירופי [למעט בנאדו וגרשון שלא ישחק היום] הדרוש בשביל לבוא למשחק חוץ נגד קבוצה אירופית ולשחק טקטי ונבון וגם להוציא את התוצאה הנדרשת,בית"ר תהיה חייבת ליזום ולתקוף ולנסות לשחק את הכדורגל הרגיל שלה. אני מקווה מאוד שבית"ר תשחק טוב היום בלי חשש ומורא מהקהל הפולני ותצליח לכבוש ואולי גם לנצח קבוצת בית מובהקת! מחזיק לכם אצבעות.
קאלה הוא ליצן, קאלה הוא בדיחה, קאלה שוב פעם הורס את הקבוצה שלו. בית"ר חייבת להתאפס על עצמה, יש עוד זמן, זה לא אבוד, אבל הם חייבים לצאת מהשוק... הצהובים פשוט בהלם, רועדות להם הרגליים, אין שם אף אחד שנראה נורמלי.... לא יאומן באיזה... הלם הם שרויים.
לא חבל? איזה שטויות עושה בית"ר, מאז תחילת המשחק הם עברו את החצי 4 פעמים בלבד עם הכדור, זה עלוב. מקווה שהם יתאפסו על עצמם וקאלה יעשה את מה שהוא יודע בפנדלים.
בית"R לא צריכה להשבר , גם 2-0 זה לא גמור שעה אחד של בית"ר מביא אותנו למשחק חדש לחלוטין ואפילו יכניס את ויסלה יותר ללחץ.
והנה השופט שם עוד מסמר בארון של בית"ר... אבל בית"ר חייבים להתאושש, הם חייבים להוכיח מאיזה חומר הם עשויים, עדיין, רק שער אחד מכניס אותם חזרה בענק לתמונה, זה לא גמור אבל רבאק.. שיתחילו לשחק.