אני עדיין לא מבין מה מוצאים בשופטים העלובים האלה. כ"כ גרועים,שאפילו איתן תבריזי שופט יותר טוב מהם. לא צריך להסביר גם עליהם.
דייגו קאפל:"אני חושב רק על הצלחה בסביליה" http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/footballeurope/footballeurope/655705_mediumsquare.Xxx הקשר הספרדי נהנה מאוד בקבוצה שלו ולא רוצה לעזוב כרגע לשום מקום. הוא דחה את הספקולציות שטוענות שהוא ישחק בקבוצה אחרת בעונה שבפתח. "אני רגוע בסביליה, יש לי חוזה במועדון וטוב לי כאן. אני נהנה לשחק כאן עם השחקנים האדירים, עם צוות מקצועי מצויין ועם קהל חם ואוהב. אני חושב אך ורק על הצלחה בסביליה", הדגיש השחקן, שגם הוסיף כמה מילים ברורות מאוד:"כרגע אני נהנה מאוד בסביליה, אבל אי-אפשר לדעת מה ייקרה בעתיד, ברור שיום אחד יכול להיות שארצה לשחק בקבוצה אחרת". למרות עזיבתם של מספר שחקני מפתח, קאפל בטוח שסביליה עוד תעשה את שלה בעונה הזאת. "עזבו אותנו שחקנים חשובים מאוד, אבל אנחנו ממש לא נחלשנו. אני רואה במחנה האימונים את השחקנים החדשים, והם לא פחות טובים. הם השתלבו בקבוצה בצורה נהדרת, כל אחד תורם את שלו. הקהל לא ירגיש ששחקנים עזבו. אנחנו בטוחים בעצמינו ונתמודד על שלושת התארים גם בעונה הנוכחית", אמר קאפל. השחקן התייחס גם אל עבר טורניר הרכבות של מוסקבה, בו תשחק סביליה נגד יריבות מכובדות כדוגמת צ'לסי, מילאן וגם לוקומוטיב מוסקבה:"אנחנו משחקים נגד קבוצות גדולות, אבל נראה שסביליה יכולה להתמודד איתן שווה בשווה. זאת תיהיה הכנה טובה לקראת הקרבות האמיתיים בליגה נגד הקבוצות החזקות ונוכל ללמוד הרבה מהמשחקים האלו. אני בטוח שהקהל ייהנה מכדורגל טוב".
תמיד הוא היה אחד השחקנים האהובים עליי בליגה, שחקן טכני מאוד, יש לו הרבה גולים יפים(אחד הסיבות שגרמו לי מאוד לאהוב אותו). כדררן מצוין, לא שחקן לליגה אנגלית לדעתי. מקווה שישתלב.
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/diegomilito354x215_050408_ES.Xxx טוטהנאם מעוניינת לצרף לשורותיה את דייגו מיליטו, חלוצה הארגנטינאי של סראגוסה. חואנדה ראמוס שמאוד מעריך את השחקן, מחפש מחליף לרובי קין שעזב לליברפול, ומיליטו הוזכר כאחת מהאופציות. טוטהנאם תחל בימים הקרובים במשא ומתן עם סראגוסה לגבי השחקן, שלא מעוניין לשחק בליגה השנייה בספרד. האנגלים יציעו לסראגוסה עשרה מליון יורו עבור החלוץ. מבין כל המועמדים: פאבליוצ'נקו, סנטה קרוז ודיויד באנטלי, הארגנטינאי אמור להיות הכי זול.
דיוויד בנטלי מחוץ למשוואה דור, הוא קשר ולא חלוץ, וההגעה המסתמנת שלו לא תבוא על חשבון חלוץ, אלא בנוסף.
קולוצ'יני סגר בניוקאסל http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/coloccini120508_ES.Xxx פבריציו קולוצ'יני, בלמה הארגטינאי של דפורטיבו לה קורוניה, יישחק בניוקאסל בחמש העונות הקרובות, כך מפרסם היום אתר המארקה. לה קורוניה תקבל עבורו כ-12 מליון יורו. לפני שבוע התחיל המשא ומתן המשולש בין נציגו של קולוצ'יני, איש מטעם הנהלת דפורטיבו והנציג של האנגלים, ואתמול בערב נסגרו כל הפרטים. השחקן סיכם על חוזה לחמש עונות בשורות האנגלים ויחתום רשמית על החוזה ממש בקרוב. המאמן מיגל אנחל לוטינה היה נחוש להשאיר את השחקן שקיבל לפניכן עוד הצעות מפתות ממספר קבוצות אחרות, אבל קולוצ'יני לא היה מעוניין להמשיך בדפור ולבסוף הסאגה הסתיימה. -------------------------------------- בקיץ 2004 דיברו על קולוצ'יני כל-כך הרבה ובסופו של דבר הוא הגיע דווקא ללה קורוניה, שהתחילה אז את השקיעה שלה. בכל-אופן, למרות שבלה קורוניה הוא לא היה מדהים ואולי אפילו קצת איכזב, זה אובדן גדול ללוטינה, כי קולוצ'יני בכל זאת הנהיג את כל החלק האחורי שם. אני חושב שהבלם בהחלט מתאים לפריימרליג וניוקאסל עושה רכש נכון, אם כי המחיר אולי קצת גבוה, אבל זה באמת לא חשוב.
משום מה אף פעם לא תפסתי ממנו. הוא אף פעם לא עשה את קפיצת המדרגה שחיכו וציפו ממנו, גם בנבחרת ארגנטינה כאשר חיכו שהוא ינהיג את הנבחרת במקום אז'אלה-זה אף פעם לא קרה. תמיד הברזילאים האלה האכילו אותו בקש, גם כשהוא היה במדי לה קורוניה וגם במדי הנבחרת. הוא עדיין לא הוכיח שהוא יכול לשחק ולתפקד ברמות הגבוהות, אוברייטד מובהק מבחינתי.
סתם עוד ארגנטינאי שלא מיצה את עצמו. לה קורוניה עשתה בשכל וגזרה אחלה קופון עליו. אם הם יתנהלו בתבונה, הם גם יביאו בלם טוב ממנו בחצי מהמחיר
בלם טוב , לא יותר מזה , שאילולא המצב הכלכלי של קבוצתו כנראה היה נשאר שם. *אגב המאמן של ויאריאל הוא צ'יליאני ולא כמו שמצוין בהודעה שפותחת את הנושא...
מיליטו ירד מהרדאר של טוטנהאם שהתחילה שיחות עם מוסקווה על פאבליוצ'נקו. :aaa8: אני לא ישכח איך הוא במו רגליו דפק לארנטינה את הזכייה בקופה שקדמה לאחרונה. דקה 91 הוא נכנס כמחליף כדי לעזור לשמור על התוצאה, ובנגיעה הראשונה שלו בכדור עושה טעות של טירון ומאפשר לאדריאנו להשוות. אין חדש תחת השמש - שוב דופקים את האנגליות במחירים - 16 מיליון יורו על שחקן ששווה אולי חצי מזה ביום טוב. כמה כיף לקבוצות אחרות באירופה שיש באנגליה קבוצות עם הרבה כסף שמוכנות לזרוק אותו בלי הכרה.
בסופו של דבר זה שידרוג של ניוקאסל, הקבוצה הזאת הוציאה סכומים הרבה יותר דבילים על שחקנים הרבה פחות טובים. בומסונג, לדוגמא, עולה לראש בצ'יק.
http://www.telegraph.co.uk/money/graphics/2006/05/17/cnplumb17.Xxx תכירו את פול דוידסון, המיליונר האנגלי שלפי דיווחים בקרוב מאד יהפוך לבעלה המלא של מיורקה. האנגלי כבר רכש 93% ממניות הקבוצה תמורת משהו בסביבות ה40 מיליון יורו, ומתכוון בקרוב להציע 50 מיליון יורו לרכישה מלאה של הקבוצה. בין הציטוטים המעניינים של דוידסון: "רוצה להחזיר את מיורקה לצ'מפיונס; הגעתי למיורקה ולקבוצה ספרדית כי באנגליה כמעט בלתי אפשרי להיכנס לטופ 4, בספרד כמעט כל עונה קבוצה חדשה נכנסת; לא אבזבז יורו אחד לפני שארכוש באופן מלא את הקבוצה; אני מתכנן לשפץ את האונו אסטדי ולהפוך אותו לאיצטדיון סטייל אנגליה והלואיס סיטחאר הישן ולהוריד את האיזורים של האתלטיקה; לא מבין כל כך בכדרוגל (קצת מדאיג); לא אהיה בוס כמו פיטרמן ואשאיר את העניינים המקצועיים לצוות המקצועי." כמובן שיש עוד המון ציטוטים מעניינים, הנה אחלה כתבה עליו: http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/foo...icle4407221.ece לי זה נראה כמו אחלה עסקה, אני אוהב את הבחור הזה ואת השאיפות שלו, זו הולכת להיות הפעם הראשונה שמיורקה תהיה בבעלות זרה..מקווה שיצא מהמהלך הזה רק טוב. ובנושאים אחרים, אנריקה קוראלס המגן השמאלי של אוסאסונה ומרטי הצטרפו והרשימו מאד בשבועיים שהם נמצאים, במיוחד קוראלס. הקפטן החדש הוא חואן אראנגו..הקפטנים המחליפים הם נונייז, מויה ופייר וובו. וכרגע בעקבות הגעתו של סולדאדו לחטאפה, המטרות העיקריות של מנזאנו לעמדת החלוץ הם מאנו דל מורל או הניגרי הנפלא אוצ'ה שלטעמי תהיה החתמה נהדרת. ועד משהו קצת מפתיע, הקטור קופר חוזר לקווים, אבל לאיזה קווים..הגאון הוא מאמנה החדש של נבחרת....גרוזיה!