מנצ'סטר יונייטד 2008/2009-אלופת אנגליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏5/7/08.

  1. D.Irwin Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/07
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אמיר ע,
    אני כמובן התכוונתי לסולשיאר, היה הפתעה גמורה והסיכויים לשחקן שכזה עם הסקאוטינג של ימינו היא די אפסית אם כי התכוונתי שגם אם ברבה אני סומך על פרגוסון שיביא שחקן שיעזור לנו הרבה.

    ההתבטאויות של לוי הם רק כדי להרתיע ולהעלות מחירים בזה אני בטוח, אם ההוכחות של טוטנהאם היו כל כך חותכות ומוצדקות פרגוסון לא היה ממהר לתקשורת בטענות שהוא לא דיבר על ברבאטוב בפומבי ו"ציטוטיו" לכאורה לא היו שלו, גם העיתון מיהר לאשר את זה, אם יש הוכחה אחרת שאנו לא יודעים עליה לוי לא היה מחביא אותה.
     
  2. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קאנטונה הגיע לאחר שפרגוסון חיפש בנרות חלוץ מתאים ללא הצלחה,
    הראשון ברשימה היה דיוויד הרסט משפילד וונסדי
    http://www.youtube.com/watch?v=daa96wmIjg0
    שפרגוסון היה מעוניין בו לא מעט
    אבל הוא לא רצה לעבור ליונייטד,
    בדיוק כמו שירר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/7/08
  3. D.Irwin Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/07
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    "בעניין פיקה, לפי דעתי מדובר בבלם גדול יותר מאוונס. האמן לי ראיתי אותו בגיל 17 ופשוט נשארתי עם פה פעור. מדובר פה בשחקן שבקלות יוכל עוד 6,7 שנים להגיע לרמה כמו של פרדיננד, טרי וכו..
    מנהיג אמיתי, אימת חלוצים זה מה שהוא יהיה.

    מה גם שאם כבר מדברים על חלאות פיקה עזב בטעם ממש טוב. הוא כתב מכתב פרידה, נפרד מהאוהדים והודה לפרגי. בסך הכל הוא רצה לחזור למועדון ילדותו והוא עשה את זה, אני מקווה בשבילו שיצליח כבר העונה לתקוע יתדות שם."

    -------------------------------------

    אלו דבריו של k700 מהדיון של ארסנל,

    לא רציתי להחזיר לך באותו דיון כי זה לא קשור אבל דעתי בעניין היא שאוונס יותר מתאים לליגה הזאת, יותר מנוסה בליגה הזאת, וממה שראיתי גם יותר טוב ממנו בהכל אולי חוץ מבמשחק הראש שגם ראינו שבמאני טיים, במשחק ליגה חשוב הוא לא היה במיטבו אבל לא ניקח את זה לרעתו כי בכל זאת משחקים ראשונים בעונה ובקבוצה מלחיצה.
    אוונס לעומת זאת כמו שרשמו עזר לעלות את סנדרלנד ליגה, וקין עדין רצה אותו והיו שמועות גם שרצה להעביר אותו לאיצטדיון האור בהעברה קבועה ובהשאלה עזר להם להשאר ליגה.

    פיקה שחקן מצויין עם עתיד גדול אני לא מוריד מערכו של פיקה, לפי מס' שחקנים הוא היה חלק חשוב מחוץ למגרש בקטעים של צחוקים ושטויות, התאקלם טוב בקבוצה והיה מצליח ללא ספק, אבל עדין-אוונס לטעמי שחקן יותר טוב, יותר מנוסה ותוסיף את העובדה שהוא שחקן בית וזהו אני מאוהב, מספיק לי.

    את פיקה מכרנו כי הוא רצה לשחק, יותר ממה שפרגוסון רצה לתת לו, הוא הבין את מעמדו בקבוצה וזה לא התאים לו, בגיל הזה חשוב לשחקן לקבל את הניסיון וברור היה שאו אוונס או פיקה ימכרו, היה זה פיקה מסיבה כלשהי ואני מאמין שזה בגלל שמאמינים יותר באוונס.
     
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/12/04
    הודעות:
    20,706
    לייקים שהתקבלו:
    5,252
    הבעיה העיקרית של פיקה כרגע (חוץ מחוסר ניסיון יחסי, שזה לא שונה אצל אוואנס) היתה היעדר מהירות. לפעמים הוא נראה קצת גמלוני, ובעיקר באנגליה מדובר בחיסרון בולט בגלל סגנון המשחק, אבל גם בגלל שלפעמים מהירות עוזרת לתקן טעויות (סילבסטרה עשה על זה קריירה). כך או כך, ולמרות שאי אפשר לדעת איפה הם יהיו בעוד חמש שנים, אני ממש לא חושב שאוואנס נופל מפיקה.

    D.Irwin

    בוא נראה מה יהיה עם מאנוצ'ו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
     
  5. THE STRETFORD END Member

    הצטרף ב:
    ‏11/6/04
    הודעות:
    20,005
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לבוא ולקבוע עכשיו מי יותר טוב יהיה קשה למרות שגם אני תמיד צידדתי באוונס,
    שניהם מוכשרים,שניהם הרשימו,מי יותר ומי פחות
    אבל פרגוסון בהחלטה שלו הראה כנראה במי הוא יותר מאמין,על מי הוא חושב יכול להגיע רחוק יותר,
    אם גם עניין הלאום או היכן גדל ככדורגלן עזר,למה לא,לגיטמי וצעד מועדף על האוהדים.
     
  6. D.Irwin Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/07
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עמיר, ברגע שמאנוצ'ו הוחתם ישר החלו ההשוואות לאיך שהביאו את סולשיאר, אבל כמו שאמרתי זה נראה בלתי אפשרי.
     
  7. D.Irwin Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/07
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    טיילתי לי בפורום וראיתי דיון מאוד מעניין על ווין רוני:

    http://www.asoccer.co.il/index.php?showtopic=1944

    חלק מהאנשים שהגיבו שם אוכלים כמה כובעים אחרי שאמרו במפורש שאם יעבור למנצ'סטר לא יצליח ורק ישב על הספסל.
     
  8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏1/4/05
    הודעות:
    24,217
    לייקים שהתקבלו:
    6,259
    אני בטוח שאם תלך שנתיים אחורה בפורום תראה שהיו כאלה שכתבו שכרוביל'ה הוא מנג'ר מצוין עבור הנבחרת ויצליח בגדול. כולם טועים.

    מה גם שזו לא טעות מוחלטת, הדיון הוא שנתיים לפני שקנינו אותו.
     
  9. TheLane Member

    הצטרף ב:
    ‏12/10/05
    הודעות:
    2,861
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אבל טוטנהאם צעקה וקיבלה פאקינג 8 מיליון פאונד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx אתה לא חושב שזאת תוצאה? אז אולי כשטוטנהאם צועקת, זה לא סתם...
     
  10. פול סקולס Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/06
    הודעות:
    5,690
    לייקים שהתקבלו:
    324
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

    בדיון ההוא הדעה הרווחת הייתה שנכון לימים ההם עדיף לו להישאר באברטון מפאת חוסר מקום במועדוני צמרת. אז הוא נשאר, עבר ליונייטד מאוחר יותר, ואכן הצליח,
    ככה שהם לא טעו (רק אמיל אמר שהוא צריך להישאר באברטון לאורך זמן..)
     
  11. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    42,393
    לייקים שהתקבלו:
    7,242
    אז זה העניין שאתה מאוהב אז אתה לא אוביקטיבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    תקשיב אני לא מנסה להוריד מאוונס ומרמתו, לשתיהם יש סיכוי להיות בלמים ברמה גבוהה מאוד.
    פיקה בגיל 17 לקח עם ספרד את אליפות אירופה לנבחרות עד גיל 19 והיה השחקן המצטיין. אתה מדבר על העזרה הברורה של אוונס לסנדרנלד ואני יכול לספר לך על העזרה של פיקה לסארגוסה. הוא נתן שם 26 הופעות שכל אחת מהם ללקק את האצבעות. הוא היה אחד הגורמים להישג של סארגוסה באותה עונה(מקום 5) ולהגנה הנהדרת שהייתה להם.

    שני השחקנים יכולים להיות סופרסטארים. שתיהם הרשימו בגיל צעיר ועל הפוטנציאל שלהם אין עוררין.
    וואלה אז פיקה לא שחקן בית אבל אין ספק שהפסדנו פה בלם ענק ואנחנו עוד נראה את זה העונה.

    אמיר ע, אמיר מהירות זו תכונה שאפשר לכפות עליה בתור בלם אם יש לך נתונים טיבעיים טובים.
    אני מכיר עשרות בלמים גדולים שהם ממש לא מהירים. לפיקה יש רגליים ארוכות מאוד, הוא מזכיר במבנה גופו את פרדיננד. גם ריו לא מהיר במיוחד אבל הצעדים שלו מאוד גדולים. עם קצת ליטוש, התחזקות, ניסיון פיקה יהפוך לאחד הבלמים הטובים בליגה הספרדית.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/7/08
  12. דניאלושקה Member

    הצטרף ב:
    ‏17/10/07
    הודעות:
    919
    לייקים שהתקבלו:
    0
    פיקה בלם מצוין.המחיר שברצלונה שילמה עליו הוא קטן מאוד ביחס לתפוקה שלו עוד שנתיים/שלוש. אני לא ראיתי את אוונס כך שאני לא יכול להשוות ביניהם. מהבלמים הצעירים של יונייטד ראיתי את קאטקרט וגם זה רק פעם אחת והוא היה טוב אבל עדיין אין סיבה להשוואה.
     
  13. D.Irwin Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/07
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    k700, במשחקים המועטים שראיתי את פיקה משחק בסראגוסה הוא שיחק כקשר אחורי, ופעם אחת ראיתי אותו כבלם שם למרות שראיתי אולי 4-5 משחקים.
    אחרי שספרד לקחה אליפות עם פיקה (שם כבש 3 שערים בטורניר) גם אני מאוד אהבתי אותו אבל אין ברירה חייבים לוותר על מישהו ואני שמח שזה היה פיקה ולא אוונס.

    ופרדיננד הוא אחד הבלמים הכי מהירים שאני מכיר, מזה מחפה על כך בזכות צעדים גדולים? לא שמעתי שטות כזאת בחיים....
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/7/08
  14. D.Irwin Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/07
    הודעות:
    1,422
    לייקים שהתקבלו:
    0
    http://www.teamtalk.com/football/interacti...98,3016,00.html

    טור די טפשי האמתי על האמירה של פרגוסון שבה הוא טוען ששחקניה של צ'לסי מבוגרים מדי בשביל לזכות באליפות, מנתחים את האמירה הזאת לעומק וזה בסך הכל התחלה של הריבים הפסיכולוגיים. לא יותר.
     
  15. k_700 Member

    הצטרף ב:
    ‏20/10/07
    הודעות:
    42,393
    לייקים שהתקבלו:
    7,242
    אם תשחק על מגרש כדורגל נגד קבוצה ויהיה להם שם שחקן לא מהיר אבל עם רגליים ארוכות וצעדים גדולים אתה תבין מה אני מדבר.
    קשה להסביר פשוט מי שיודע למה אני מתכוון מבין, זה נשמע דבילי אבל הרבה חלוצים באנגליה אמרו את זה על פרדיננד.
    דרך אגב גם היירו לא היה מהיר במיוחד שזה עוד דוגמה לבלם ברמה גבוהה מאוד.